Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A csütörtöki nyomozóklub - cover

A csütörtöki nyomozóklub

Richard Osman

Publisher: Agave Könyvek Kiadó Kft.

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

2020 legnagyobb krimiszenzációja!Több mint 1 millió eladott példány Angliában!Steven Spielberg vette meg a filmjogokat!
 
"Olyan leleményes, mint a legjobb Agatha Christie-regények. Imádtam a Fredrik Backmant idéző szereplőket!"A. J. Finn
 
Egy békés nyugdíjasotthonban négy valószínűtlen barát minden csütörtökön összeül, hogy megoldatlan gyilkosságokról beszélgessenek.
 
Amikor kegyetlen gyilkosság történik a saját otthonukban, a csütörtöki nyomozóklub hirtelen egy aktív nyomozás középpontjában találja magát.
 
S bár Elizabeth, Joyce, Ibrahim és Ron már a nyolcvanhoz közelítenek, van még pár trükk a tarsolyukban, amire senki sem számít.
 
Vajon képes ez a furcsa, de végtelenül imádnivaló csapat elkapni a gyilkost, mielőtt túl késő lenne?
 
Richard Osman első regénye a megjelenését követően azonnal elnyerte az olvasók és kritikusok tetszését, ráadásul sorra döntötte meg az angol könyvpiac rekordjait. A csütörtöki nyomozóklub több mint 1 millió példányos eladásával 2020 legnagyobb debütálása lett, hosszan vezette a sikerlistákat, a filmjogokat pedig Steven Spielberg vette meg.
 
A könyvről mondták:
 
"Elképesztően bájos és nagyon okos. Pont ilyennek képzelünk el egy regényt Richard Osmantól."Sarah Pinborough
 
"Okos cselekmény, nagyszerű csattanók és kivételes humor!"Fiona Barton
 
"Bámulatos rejtély."Caroline Kepnes
 
"Okos, könyörületes, szívélyes, megindító és NAGYON vicces. Milliószor is megnevettetett."Marian Keyes
 
"Ördögien eszes, borzasztó vicces és nagyon szórakoztató. Menthetetlenül beleszerettem."Shari Lapena
 
"A titkok és rejtélyek rajongói imádni fogják."Harlan Coben
 
"Robert Galbraith és Tom Sharpe találkozása."Philippa Perry
Available since: 11/15/2021.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • Tökéletes maradványok - cover

  Tökéletes maradványok

  Helen Fields

  • 0
  • 0
  • 0
  Először elkapja őket... Aztán megtöri őket...
   
  Egy távoli skót kirándulóhelyen Elaine Buxton holtteste a tűz martaléka lesz. Csaka fogai meg egy véres szövetdarab marad a neves ügyvédből.
   
  Ám az igazi Elaine Buxton egy edinburgh-i ház titkos szobájában zokog a sötétben.
   
  A lyoni Interpoltól áthelyezett Luc Callanah felügyelő alig foglalja el irodáját, amikor kirobban az Elain-ügy. Luc bizonyítani akar új csapatának, de Elaine gyilkosa kínos aprólékossággal fedi el a nyomait. És néhány nap múlva újabb sikeres nőt, egy lelkészt rabolnak el, Luc pedig úgy véli, versenyt fut az idővel.
   
  Az elrabolt nők sorsa azonban jóval kegyetlenebb, mint azt valaha is gondolná...
   
  Félelmetes utazás egy zavarodott gyilkos elméjébe.
   
  A thriller, amiről mindenki beszél.
  Show book
 • Könyörtelenül - cover

  Könyörtelenül

  Ken Follett

  • 0
  • 0
  • 0
  Az idõpont 1968 nevezetes éve, amikor az izraeli titkosszolgálat – megkésve ugyan – tudomást szerez arról, hogy Egyiptom szovjet segítséggel néhány hónapon belül atombomba birtokába jut. Ez Izrael végét jelentheti, hacsak nem sikerül a zsidó államnak is villámgyorsan urániumot szerezni, de olyan nagy titokban, hogy még saját szövetségesei se tudjanak róla. Képtelen feladat, s legalább ilyen képtelennek tûnik Napdichstein zseniális terve a világtörténelem legnagyobb lopásának végrehajtására. Magányos izraeli ügynök ellenfelei a KGB, az egyiptomi titkosszolgálat és a szélsõséges arabok. Vele tart a titokzatosan szép, félig arab, félig angol nõ, Susan, akirõl azonban nem tudni, hogy kinek a pártján áll.
  Show book
 • Rémálmok Birodalma - cover

  Rémálmok Birodalma

  Stephan K. Hide

  • 0
  • 0
  • 0
  Sidney Campbell egy hírmagazinnál dolgozik szerkesztőként és riporterként. Az éjszaka közepén zaklatottan riad fel egy rémálom miatt. Azonnal a telefonért nyúl és felhívja barátnőjét, hogy beszámoljon róla. Reggel rengeteg dolga van; nagyon rosszul aludt, de sietnie kell a szerkesztőségbe. Másnapra meg is feledkezik az előző éjszaka történtekről, azonban mielőtt elindulna, kiküldik egy gyilkosság helyszínére tudósítani. A riport végeztével visszamegy a szerkesztőségbe, ahol egy különös üzenet fogadja. Csak egy cél lebeg a szeme előtt: hazaérni.
  Show book
 • A Mihaszna és más történetek - cover

  A Mihaszna és más történetek

  Nimród Vadas

  • 0
  • 0
  • 0
  A Mihaszna egy humorral, de kíméletlenül őszintén megírt egyedi, mégis univerzális életutat tár az olvasói elé, mely a létezés minden szintjét áthatja.  Erőt hordoz, tudást, tapasztalatot az író összes sérülésének nyomával. Témái a párkapcsolat, a család, a szerelem és az abúzus. Könnyed, olvasmányos, mégis drámaian mély és elgondolkodtató, önfeltárásra inspiráló. Főként azoknak szól, akiket már megtépázott az élet, tehát leginkább a negyvenes-ötvenes éveikben járóknak.
  Show book
 • A szobalány - cover

  A szobalány

  Nita Prose

  • 0
  • 0
  • 0
  Molly Gray más, mint a többiek. Nehezére esik a szociális készségek elsajátítása, és gyakran félreértelmezi mások szándékait. Korábban a nagymamája egyszerű szabályokba tömörítve magyarázta el neki a világ dolgait, és ezeket követve Molly elboldogulhatott az életben.Nagymamája halála óta a huszonöt éves Mollynak egyedül kell navigálnia az élet útvesztőiben, ám ő így is lelkesen veti bele magát munkájába egy hotel szobalányaként. Egyedi személyisége és a takarítás, valamint a helyes etikett megszállott imádata mintha egyenesen erre a munkára teremtette volna. Minden reggel örömmel ölti magára ropogós egyenruháját, tölti fel kézikocsiját miniszappanokkal és piperés üvegcsékkel, hogy a Regency Grand Hotel vendégszobáit újra tökéletessé varázsolja.De rendezett élete fenekestül felfordul aznap, amikor belép a hírhedt és vagyonos Charles Black lakosztályába, ahol rendetlenségre és Mr. Black holttestére bukkan. Mielőtt felfoghatná, mi is történik, szokatlan viselkedésének köszönhetően első számú gyanúsítottá válik a rendőrség szemében. Molly teljesen belekavarodik a megtévesztések hálójába, fogalma sincs, hogyan szabadulhatna. Szerencséjére barátai, akikről addig azt sem tudta, hogy léteznek, összefognak vele, hogy kiderítsék, mi történt valójában Mr. Blackkel - de vajon képesek lesznek megtalálni az igazi gyilkost, mielőtt túl késő lenne? A szobalány feltárja, mit jelent ugyanolyannak, mégis teljesen másnak lenni - és megmutatja, hogy minden rejtély megoldásához az ember szívén át vezet az út. Nita Prose elsöprő sikerű regényéből Florence Pugh főszereplésével készül filmadaptáció.
  Show book