Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
A kutatás és a vizsgálódás története - cover
PLAY SAMPLE

A kutatás és a vizsgálódás története

L. Ron Hubbard

Narrator Golden Era Productions

Publisher: Bridge Publications

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

L. Ron Hubbard feltárja az Ember által az emberi szellem területén végzett kutatás és vizsgálódás történetét. A műszaki tudományok felemelkedésével párhuzamosan nem jelent meg semmi, ami a vallást eljuttatta volna a mindennapos alkalmazás szintjére. Így a Szcientológia megjelenése óriási jelentőséggel bír mind az egyén, mind az Emberiség szempontjából, mivel ez az első teljesen gyakorlati vallás, amely mindenkit olyan működőképes válaszokkal lát el, amelyeket nap mint nap használni tud a saját életében.A kutatás és a vizsgálódás története: További adatokA vallás csúnyán másfelé kalandozna, ha nem rendelkezne az emberi szellem technológiájával. Ez lenne a létfontosságú dolog ahhoz, hogy a vallás gyakorlatiassá, mindennapivá váljon. – L. Ron Hubbard 
Manapság léteznek olyan erős fegyverek, amelyek képesek egész nemzeteket elpusztítani. Az erőszak mindennapossá vált, gyakran tekintet nélkül az emberi életre. Miért következett be az erkölcsi felelősség ilyen mértékű csökkenése, és ami a legfontosabb: mit lehet tenni a dologgal kapcsolatban? 
Ezeket a kérdéseket megválaszolva, L. Ron Hubbard feltárja az Ember által az emberi szellem területén végzett kutatás és vizsgálódás történetét. Ahogy részletesen beszámol az elmúlt korok számára jól ismert, a mai emberek többsége számára azonban ismeretlen, figyelemre méltó jelenségek sokaságáról, világossá válik, hogy a műszaki tudományok felemelkedésével párhuzamosan nem jelent meg semmi, ami a vallást eljuttatta volna a mindennapos alkalmazás szintjére. Ennek eredményeként a modern tudományok végül eljutottak a szellem teljes tagadásáig, és az egyént lelkiismeret vagy érték nélküli, puszta inger-reakció mechanizmusként kezelik. 
Így a Szcientológia megjelenése óriási jelentőséggel bír mind az egyén, mind az Emberiség szempontjából, mivel ez az első olyan vallás, amely egy tényleges technológia alkalmazásán keresztül mindenkit olyan működőképes válaszokkal lát el, amelyeket nap mint nap használni tud a saját életében. Ezzel a technológiával az IQ emelkedik, az egyén ereje és képessége növekszik, az ember helyreállíthatja a képességét a jóindulatra és a tisztességre – és egy fényesebb jövő vár rá.
Duration: about 1 hour (00:54:23)
Publishing date: 2009-01-01; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —