Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Holtig tanult boldogság - romantikus kosztümös - cover

Holtig tanult boldogság - romantikus kosztümös

Elisabeth Forest

Publisher: Rose Woods/Elisabeth Forest

 • 1
 • 1
 • 0

Summary

Greenshire még mindig az egyik legbájosabb vidék, ahová a nagyvárosi ember csak elvetődhet, ha nyugalomra, pihenésre vágyik. Ezt Mr. Sebastian Midnight is nagyon jól tudja, mikor lányával együtt látogatóba érkeznek az Outridge család birtokára. Apa és lánya sok minden mentek keresztül, és a gyógyulást remélik a kis vidéki településtől. Ám valami olyat kapnak, amire nem számítanak.
 
Emeline a falu tanítónőjeként éli unalmasnak, eseménytelennek gondolt életét, míg Sebastiannel szó szerint egymásba nem botlanak. Újra és újra fellángoló vitáik mindkettejük életét fenekestől felfordítják.
Available since: 12/12/2018.

Other books that might interest you

 • 100 igaz törtenet szokatlan halalesetekrol - cover

  100 igaz törtenet szokatlan...

  John Mac, Sandrine Brugot,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Meghalhatsz-e felnyársalva egy szalmaszállal, megölhet-e egy csiga, összezúzhat-e egy égből leesett tehén, megmérgezhet-e egy sárgarépa, vagy megfulladsz a nevetéstől? NEM? Nos igen, lehetséges... Sajnos. Felfedezheted a 100 legabszurdabb és legtragikusabb módot, néha komikus halálozási módok, amelyek egyszerre fognak megrémíteni és megmosolyogtatni. Mindegyik emlékeztet a létezés elviselhetetlen törékenységére és a kockázatos viselkedés elkerülésének szükségességére.
  Show book
 • Lev Tolsztoj: Ivan Iljics halála - cover

  Lev Tolsztoj: Ivan Iljics halála

  Lev Tolstoj

  • 0
  • 0
  • 0
  Ilyich Ivan halála - Hangoskönyv magyarul. Ivan Iljics halála Leo Tolstoi regénye, amelyet késői fikciójának egyik remekművének tekintik, röviddel az 1870-es évek végi vallásos átalakulása után. "Általában a regény legjobb példáinak közé sorolják", Ivan Iljics halála a 19. századi oroszországi bíró történetéről, valamint szenvedéseiről és végzetes betegségének haláláról szól.
  Show book
 • 75 stratégia boldog és sikeres gyerekek neveléséhez - cover

  75 stratégia boldog és sikeres...

  Erica Reischer

  • 0
  • 0
  • 0
  Mit tegyünk, ha a gyerekünk nem akar elindulni a játszótérről? Hogyan fegyelmezzünk hatékonyan? Miért nem előnyös, ha úgy dicsérünk: „Ügyes vagy!”? Mindannyian jó szülők szeretnénk lenni – de hogyan csináljuk? Ez a könyv egy lényegre törő útmutató, amely konkrét ötletekkel, praktikus módszerekkel segít a gyereknevelés mindennapi kihívásainak leküzdésében, miközben támpontokat ad a gyerekek szociális és érzelmi fejlődéséhez is. Dr. Erica Reischer pszichológus és nevelési tanácsadó kutatások és klinikai tapasztalatok alapján foglalja össze a gyereknevelés 75 legfontosabb stratégiáját, amelyet nemcsak szülők, de nagyszülők, tanárok és gyermekgondozók is használhatnak. Segítségükkel erős kötelékeket tudunk kialakítani, kezelni tudjuk a nehéz helyzeteket, és boldog, jó természetű, felelős felnőtté nevelhetjük a gyerekeinket.
  Show book
 • Tündérek kihalófélben - Hunoktól a hunzakutokig – Kutatóút Belső-Ázsiában - cover

  Tündérek kihalófélben - Hunoktól...

  Csáji László Koppány

  • 0
  • 0
  • 0
  A szerző 2001-ben több hónapos etnológiai kutatást végzett Kasmír pakisztáni fennhatóság alatt álló területén és a Kínához tartozó Ujgurisztánban (Xinjiang), továbbá az afgán–pakisztáni határvidéken. Ez a világ etnikailag, nyelvileg egyik legsokszínűbb társége. Az első kötet izgalmas útleírása nemcsak e vidék útikönyvszerű ismertetését tartalmazza (történeti, régészeti és néprajzi adatok részletgazdag ismertetését), hanem a szerző élményeit, viszontagságait is, hiszen át kellett kelnie a világ legnagyobb hegységein, gyatra utakon, majd hegyi ösvényeken, gleccsereken és sivatagokon. A második kötet a hunok történelmének rendkívül részletes, mégis olvasmányos, közérthető, óriási szakirodalomra támaszkodó összefoglalója (szakmai lektora Erdélyi István régész-történész volt). A harmadik kötet a Hunza-völgy kultúrájának és történelmének ismertetése, amely térség azért lehet fontos számunkra, mert több etnológus és történész is az indiai szubkontinensre vonuló fehér hunok utódait véli felfedezni a hunzaiakban. Ajánljuk e művet mindazoknak, akiket érdekel ennek az alig ismert térségnek az ókorig visszavezethető, ezerszálú múltja és sokszínű jelenlegi kultúrája; továbbá azoknak is, akik kíváncsiak arra, hogy a hunoknak a Közép-Ázsiába, majd Indiába vonuló ágának utóélete, hatása hogyan fedezhető fel e vidéken, ahol Közép-Ázsia, Belső-Ázsia és az Indiai szubkontinens találkozik. Az olvasó bepillantást nyer az ujgurok, szarakolok, hunzakutok, sinák, kovárok, kalasok és más, alig ismert hegyi népek világába, és átfogó képet kap a hunok összetett történelmi útjáról, Eurázsia különböző térségeiben betöltött szerepéről. A szerző által a kutatóútja során gyűjtött kvint- és kvartváltós, lá-pentaton népdalok és a sámánok révülésekor rögzített zenei felvételek a háromkötetes munka mellékletét képezik (igazi zenei kuriózumot jelentenek).A Tündérek kihalófélben három kötetből épül fel (Fehér hunok nyomában Ázsia szívében, A hunok történelme és utódnépei, Szemelvények Hunza szellemi néprajzkincséből), melyek külön-külön is megvásárolhatók.
  Show book
 • Miért sárga a hold? - Elbeszélések - cover

  Miért sárga a hold? - Elbeszélések

  Norbert Tasev

  • 0
  • 0
  • 0
  A szerző novelláskötete Budapest fővárosba és környékére kalauzolja el az olvasót. Oda, ahol a szerző gyermekkorát töltötte és felnőtt.
   
  A kötetbe gyűjtött történetek hősei a legkülönfélébbek. Van köztük gondoskodó apuka, aki valósággal rajong családjáért mégis hamar elviszi a szívroham. Színész aki arról ábrándozik, hogy egy szép napon rátalál az igaz szerelem. Egy éppen kaszodó fiú félelme az unalmas, és kibírhatatlan matekóráktól. Egy másik novella hőse egy fiatal házaspár akik autóbalesetet szenvednek és a feleség megsérül; a férj emberfeletti küzdelmet folytat, hogy feleségét kimenthesse a lángoló autóroncsból. A modern, extravagáns, adrenalinfüggő hölgy egy ejtőernyőből kiugorva tudja meg, hogy párja szeretné megkérni a kezét. A gimnáziumi osztálytalálkozó átalakul a régi sérelmek színterévé, és válik a felnőtt élet egyik meghatározó emlékévé. Egy temetés megszervezése komoly próbatétel elé állítja az ismerősöket, és hozzátartozókat. Az idegen nyelvet nem beszélő sofőr kalandos, humoros módon találja fel magát az Egyesült Királyságban, miközben a királynővel is találkozik.
   
  Szellemes, fordulatos, felkavaró, megindító történetek remekül megrajzolt figurái mind akikkel lehet azonosulni vagy akiket el lehet utasítani. Elgondolkodtató, érdekes párbeszédek gondoskodnak arról hogy a szerző novellái ne okozzanak csalódást az olvasónak.
  Show book
 • Időgazdálkodás 4 lépésben - Módszerek stratégiák és operatív technikák az Ön számára kedvező időgazdálkodáshoz a személyes és szakmai célok kiegyensúlyozásához - cover

  Időgazdálkodás 4 lépésben -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Miért olyan fontos a hatékony időgazdálkodás? Mi az időgazdálkodás valódi lényege, és hogyan használhatja az időt az Ön javára? Melyek az időgazdálkodással kapcsolatos legújabb tudományos eredmények?
  
  Ebben az útmutatóban intuitív, közvetlen és mélyreható magyarázatot találsz arra, hogyan működik az időgazdálkodás mechanikája. Ha úgy döntünk, hogy kezünkbe vesszük az időnk irányítását, az óriási hatással lehet az életünkre. Azonban csak kevesen képesek ténylegesen végigvinni ezt a tudatosítási folyamatot. A kutatások kimutatták, hogy a hatékony időgazdálkodás pontosan a tudatosság, a tervezés, a végrehajtás és az áttekintés szilárd stratégiáira támaszkodik.
  
  Ez az útmutató négy alapvető lépésen keresztül vezeti végig az olvasót, kiemelve az időgazdálkodás kiemelkedő szempontjait:
  
  - mit jelent valójában az időgazdálkodás, és hogyan lehet alkalmazni;
  - hogyan reagál és alkalmazkodik elménk az időgazdálkodáshoz;
  - hogyan vezessünk be új idővel kapcsolatos viselkedési formákat és szokásokat;
  - hogyan lehet fenntartani a hatékony időgazdálkodást, és hogyan lehet azt a változó igényekhez igazítani.
  
  Az idővel való stratégiai és hatékony gazdálkodás megtanulása olyan készség, amelyet bárki elsajátíthat, feltéve, hogy rendelkezik a megfelelő információkkal, és azokat a gyakorlatba ülteti. Ez az útmutató mélyreható önelemzésekkel és gyakorlati feladatokkal gazdagodik, teljes körű utat kínálva az olvasónak a személyes fejlődéshez.
   
  Show book