Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Επαγγελματίας 20 - Πώς να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το νέο μάρκετινγκ για συμβούλους και επαγγελματίες - cover

Επαγγελματίας 20 - Πώς να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το νέο μάρκετινγκ για συμβούλους και επαγγελματίες

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Λίγοι εργασιακοί τομείς έχουν υποστεί τόσο δραστικές και βαθιές αλλαγές τα τελευταία χρόνια όσο αυτός των ελεύθερων επαγγελμάτων. Ο
Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί ως ένα πραγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εξεταστούν και θα επιλυθούν πολυάριθμα θέματα, όπως

- τα καλύτερα εργαλεία για την προώθηση μιας συμβουλευτικής δραστηριότητας, τόσο εκτός όσο και στο διαδίκτυο,
- τεχνικές μάρκετινγκ αφιερωμένες σε επαγγελματίες,
- τις συνέπειες της ψηφιακής επανάστασης για όσους ασχολούνται με τη συμβουλευτική,
- ψηφιακούς μοχλούς που πρέπει να δράσουν για να αποκτήσουν πελάτες και να τους διατηρήσουν,
- τη μετάβαση από την παραδοσιακή στην ψηφιακή επικοινωνία,
- και πολλά άλλα.
Available since: 03/27/2021.

Other books that might interest you

 • Ελληνικοί και Διεθνείς Προβληματισμοί στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης - cover

  Ελληνικοί και Διεθνείς...

  Ιωάννης Α. Μήτσιος

  • 0
  • 0
  • 0
  Στους καιρούς τούτους η λέξη "παγκοσμιοποίηση" ηχεί καθημερινά. Τείνει να γίνει κοινότοπη, όμως το φορτίο που κουβαλάει μαζί της ακουμπά και στους δικούς μας ώμους. Ο Γιάννης Μήτσιος πριν από δέκα χρόνια χρησιμοποιούσε τον αγγλικό αντίστοιχο όρο globalization, που τότες ξένιζε. Και σήμερα ο στοχασμός του γυροφέρνει τα έντονα προβλήματα του τόπου μας, του κόσμου. Και μέσα στον τόμο αυτό κλείνει άρθρα και προβληματισμούς που από το 1996 και μετά έχει δημοσιεύσει. Εξοπλισμένος με μια στιβαρή δυτική πανεπιστημιακή παιδεία, αξιοποιεί την ερευνητική μεθοδολογία στις Διεθνείς Σχέσεις. Τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, η μακρινή Ιαπωνία, η ηγεμονική Αμερική μέσα σ' ένα πλέγμα προβλημάτων κυριαρχούν στη θεματολογία του. Θλίψη νιώθουμε για την καθίζηση του ελληνικού πολιτισμού, ενός κόσμου που ξεκινώντας από την τοπική κοινότητα, με τόλμη, ελεύθερα ξανοίγονταν στην οικουμένη, έχοντας όμως βαθιά επίγνωση του πλούτου του, της πρότασης ζωής που κουβαλούσε από τον Όμηρο ως τον Μακρυγιάννη και τον Παπαδιαμάντη. Όμως απάντηση δεν μπορεί να είναι η μιζέρια, οι φτηνές διαπιστώσεις και οι άκοπες δεοντολογίες. Πώς να γίνει ξανά η καθημερινότητα ένα Μυστήριο, πώς να βλαστήσει ξανά πολιτισμός σε τούτο τον τόπο; Και ο Γιάννης Μήτσιος βρίσκεται στο δρόμο ανιχνεύοντας. Μια "στρατηγική σκέψη" με αυθεντικότητα είναι το μέλημά του. Ευχή μας είναι να συνεχίσει στην οδό αυτή της αναζήτησης ριζωμένος στον τόπο του και στον ελληνικό τρόπο, ανοικτός στην οικουμένη.
  Show book
 • Το Στοίχημα της Αναγέννησης - Το μέλλον της Ελλάδας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο - cover

  Το Στοίχημα της Αναγέννησης - Το...

  Ιωάννης Μήτσιος

  • 0
  • 0
  • 0
  Η κρίση που βιώνει η χώρα μας τείνει να μετατραπεί από οικονομική και πολιτική σε κρίση επιβίωσης για τη χώρα και το μέλλον της. Ένας παλιός κόσμος πεθαίνει, κυοφορείται ένας καινούριος και η γέννα είναι ακόμα μακριά… Για την Ελλάδα στην παρούσα συγκυρία του μνημονίου, της τρόικας και της πτώσης του ηθικού ενός ολόκληρου λαού χειρότερα δεν μπορούσε να συμβεί. Η οικονομική κρίση και η εξαθλίωση του ελληνικού λαού μπορεί να προκαλέσει αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό μέτωπο αλλά και εθνική κρίση… Σ' αυτό το πλαίσιο που κινείται λοιπόν η χώρα και η κοινωνία μας, μέσα από την παρούσα συγγραφική παρουσία ευελπιστούμε να δώσουμε ερεθίσματα σε όσους χαράσσουν την οικονομική, εξωτερική και εσωτερική πολιτική και παράλληλα το παρόν πόνημα να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι για το αύριο του τόπου μας που ποτέ δε θα είναι το ίδιο με το πρόσφατο παρελθόν αλλά ούτε και ίσως με το επώδυνο παρόν.
  Ο δρόμος για την αναγέννηση θα είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Δυστυχώς, η αναγέννηση θα περάσει μέσα από τα ερείπια του γκρεμισμένου και σαθρού παλαιού συστήματος που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Οι Έλληνες έχουμε αντέξει χιλιάδες χρόνια δε δικαιούμαστε να αποτύχουμε τώρα. Σύντομα μια νέα γενιά θα πρέπει να αναλάβει τις τύχες της χώρας και του Έθνους που θα οδηγήσει τον τόπο στην ανασύνταξη, ανασυγκρότησή του και στην αναγέννησή του, μέσα από θυσίες, δάκρυα και αίμα. Το στοίχημα πρέπει να κερδηθεί…
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση στο Pay Per Click - Πληροφορίες και βασικές έννοιες για την κατανόηση της λειτουργίας της πληρωμένης διαφήμισης στο διαδίκτυο - cover

  Μια απλή προσέγγιση στο Pay Per...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί για να δώσει απλές, πρακτικές και αποτελεσματικές απαντήσεις στα κύρια ερωτήματα που αφορούν τη δημιουργία ενός καλά σχεδιασμένου σχεδίου PPC (pay per click) και των μηχανισμών λειτουργίας του. 
  
  Ο στόχος: να επιτρέψει στον αναγνώστη να κατανοήσει καλά το θέμα, χρησιμοποιώντας ένα κείμενο αρκετά σύντομο, ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει την ανάγνωση εκμεταλλευόμενος τις πολλές στιγμές αναμονής και καθυστέρησης κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  Μεταξύ των θεμάτων που καλύπτονται μέσα σε αυτό, μπορείτε να μάθετε
  
  - τι είναι το pay-per-click και πώς δημιουργείται,
  - πώς να οργανώσετε σωστά τη δραστηριότητά σας στο PPC,
  - ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να αξιοποιήσετε για να έχετε καλά αποτελέσματα με αυτή τη διαφημιστική στρατηγική,
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση των ETF - Ο εισαγωγικός οδηγός για τα ETFs και τις στρατηγικές διαπραγμάτευσης και επένδυσης - cover

  Μια απλή προσέγγιση των ETF - Ο...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι ένα ETF και πώς λειτουργεί; Η γρήγορη εκμάθηση των βασικών στοιχείων της διαπραγμάτευσης ETF δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. 
  Μέσα σε αυτόν τον οδηγό θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες και τα οφέλη των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων. Αυτή η έκδοση είναι ο πρώτος οδηγός που σας παίρνει από το χέρι και σας εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να χειρίζεστε ένα από τα πιο διαδεδομένα χρηματοπιστωτικά μέσα στις παγκόσμιες αγορές.
  Ξεχάστε τα αναποτελεσματικά θεωρητικά εγχειρίδια χιλιάδων σελίδων που πωλούνται σε τρελές τιμές στο διαδίκτυο και απολαύστε επιτέλους μια ανάγνωση ικανή να σας δώσει την τεχνογνωσία που αναζητάτε σε ασυναγώνιστη τιμή.
  
   
  Show book
 • Μακροοικονομία απλοποιημένη επένδυση με ερμηνεία των χρηματοπιστωτικών αγορών - Πώς να διαβάζετε και να κατανοείτε τις χρηματοπιστωτικές αγορές προκειμένου να επενδύετε συνειδητά χάρη στα δεδομένα που παρέχει η μακροοικονομία - cover

  Μακροοικονομία απλοποιημένη...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Για πρώτη φορά, ένα πρακτικό και προσιτό εγχειρίδιο εξηγεί τους μηχανισμούς της μακροοικονομίας όπως αυτοί εφαρμόζονται στις χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Στο πλαίσιο αυτού του βιβλίου θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της μακροοικονομίας και πώς να τα εφαρμόσετε στη διαχείριση του επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου.
  
  Συγκεκριμένα, θα ανακαλύψετε:
  
  - Πώς να χρησιμοποιείτε τη μακροοικονομική για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες επενδυτικές αποφάσεις.
  - Πώς να βρίσκετε τις κύριες πηγές παγκόσμιων μακροοικονομικών δεδομένων.
  - Πώς να εντοπίζετε και να διαχειρίζεστε τους επενδυτικούς κινδύνους.
  - Συγκεκριμένες μελέτες περιπτώσεων που δείχνουν την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτάτε στο βιβλίο.
  - Και πολλά άλλα!
  
   
  Show book
 • Οικονομική Κρίση Κοινωνία και Περιβάλλον στην Ελλάδα - cover

  Οικονομική Κρίση Κοινωνία και...

  Ελένη Σταματίου, Μαρια Γ. Ψαλτακη

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πρωτοφανής οικονομική κρίση από την οποία δοκιμάζεται σκληρά η ελληνική κοινωνία τα τελευταία έτη, αναμένεται να έχει αλλάξει εν πολλοίς τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής, όπως και τις αντιλήψεις του μέσου πολίτη, τη φιλοσοφία του για το τρίπτυχο "οικονομία-κοινωνία-περιβάλλον", τις προτεραιότητές του και τους στόχους του. Ενδιαφέρον είναι να διερευνηθεί αν η ανταπόκρισή του είναι η αδιαφορία για το περιβάλλον με πρόκριση της επιβίωσης και του προσωπικού του συμφέροντος, ή αν καθιστώντας την κρίση "ευκαιρία" στοχεύει, με μακροπρόθεσμη προοπτική, σε αμοιβαίο όφελος του ιδίου και της κοινωνίας.
  
   
  Βασισμένη σε έρευνα ερωτηματολογίου με 1900 συμμετέχοντες εντός της ελληνικής επικράτειας (Αττική, υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, Ηπειρος, Βόρειο Αιγαίο) και εκτός αυτής, η μελέτη επιχειρεί την αποτύπωση και τη διερεύνηση της σύνδεσης περιβάλλοντος και κοινωνικοοικονομικων αιτίων και επιπτώσεων, ή αλλιώς της σύνδεσης περιβαλλοντικών και κοινωνικοοικονομικών παραμέτρων. Επιχειρεί τη διαμόρφωση "ειδικού περιβαλλοντικού βαρόμετρου", δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής κρίσης, για τις αντίστοιχες τάσεις και διαφαινόμενες προοπτικές στην Ελλάδα και διεθνώς.
  
   
  Ομάδα - στόχο του ερωτηματολογίου αποτέλεσαν οι μέσοι πολίτες, δηλαδή εκείνοι με μορφωτικό επίπεδο ικανό (τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και ηλικία που να αντανακλά την ελάχιστη απαιτούμενη εμπειρία ζωής, ώστε να είναι σε θέση να θεμελιώσουν αξιόπιστη άποψη βάσει της παρατιθέμενης θεματολογίας.
  
   
  Η μελέτη αναπτύσσεται σε δύο μέρη, θεωρητικό και εμπειρικό, με γενικά συμπεράσματα αντί επιλόγου, με σκοπό την ορθή κατά περιεχόμενο διάρθρωσή της και την καλύτερη κατανόηση στη σταδιακή παρακολούθησή της.
  
   
  Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε βάσει βιβλιογραφικής ανασκόπησης ενώ το εμπειρικό ερευνητικό υλοποιήθηκε με την χρήση του ερωτηματολογίου.
  
   
  Το Α΄μέρος (κεφ. 1-3) περιλαμβάνει το εννοιολογικό περιεχόμενο και τις θεωρητικές προσεγγίσεις, καθώς επίσης και την ιστορική ανασκόπηση στο θέμα της σχέσης "οικονομία-κοινωνία-περιβάλλον" με αναφορά στη διεθνή εμπειρία και εστιασμό στην περίπτωση της Ελλάδας.
  
   
  Το Β΄ μέρος (κεφ. 4-9) περιλαμβάνει την εμπειρική και ερευνητική διαδικασία, με την παράθεση του ερωτηματολογίου, την ανάλυση των ερωτήσεων με αναφορά στις επιδιώξεις και τους στόχους που εξυπηρετούν, τη συλλογή ενδεικτικών πρωτογενών απαντήσεων, τη στατιστική ανάλυση και τα συμπεράσματα που εξάγονται, την επισκόπηση απαντήσεων και βασικές διαπιστώσεις και ερμηνεία απόψεων,όπως και την ανάδειξη της διαμόρφωσης νέων τάσεων.
  
   
  Η μελέτη συνοδεύεται από εκτενές εποπτικό υλικό (διαγράμματα, πίνακες, σχήματα, κ.ά.) και μεγάλο αριθμό υποσημειώσεων, που καθιστούν πιο ευχερή, κατανοητή και ενδιαφέρουσα την παρακολούθηση της μελέτης, αλλά και αξιόπιστο και τεκμηριωμένο το περιεχόμενο, από την ανάλυση των παρατιθέμενων ερωτήσεων έως τα συμπεράσματα.
  
   
  Απευθύνεται και επιδιώκεται να είναι αξιοποιήσιμη σε διεπιστημονικό επίπεδο, από επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς, από τον πολιτικό, από τον δημόσιο λειτουργό, αλλά πρωτίστως από τον μέσο πολίτη, ενθαρρύνοντας περαιτέρω την αναζήτηση και τη δραστηριοποίηση σε θετικές και αποτελεσματικές ενέργειες στο αντίστοιχο ευρύ πεδίο.
  
   
  Η συνολική διερεύνηση, η στατιστική επεξεργασία, η ανάλυση και η αποκωδικοποίηση των απαντήσεων καθώς και η παροχή ζητούμενων ή προαιρετικών εξηγήσεων, διευκρινίσεων και παραδειγμάτων, οδηγεί στην ανάδειξη νέων διαστάσεων και εμπλουτισμού της συνολικής προβληματικής. Παράλληλα παρέχει ενδιαφέροντα όσο και απροσδόκητα δεδομένα για τις πεποιθήσεις και τη στάση του μέσου πολίτη, για την ωρίμανση και τη συνειδητοποίησή του για το ρόλο και τη συμβολή του, τις δυνατότητες και την προοπτική για το περιβάλλον όσο και το μέλλον του!
  Show book