Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά Της Επιτυχίας Των Ιντερνετικών Πωλήσεων! - cover

Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά Της Επιτυχίας Των Ιντερνετικών Πωλήσεων!

Owen Jones

Publisher: Tektime

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.Οι πληροφορίες σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές της χρήσης του Ίντερνετ προς όφελός σου είναι οργανωμένες σε 20 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα. Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.PUBLISHER: TEKTIME
Available since: 01/12/2023.

Other books that might interest you

 • Η μεγάλη οικονομική κρίση στην Ελλάδα - Ένα ταξίδι για την ανακάλυψη της ελληνικής οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε το 2008 και θορύβησε τον κόσμο Ποιες είναι οι αιτίες και οι επιπτώσεις της - cover

  Η μεγάλη οικονομική κρίση στην...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά κρίση από το 2008, με σοβαρές συνέπειες για τους πολίτες της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο πολύ που η χώρα έγινε συστημικός κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία. 
  
  Στις 19 Αυγούστου 2011, ένα ηγετικό μέλος της ελληνικής κυβέρνησης χαρακτήρισε πολλά από τα μέτρα λιτότητας που είχαν αποφασιστεί προηγουμένως ως περιττά. Εν τω μεταξύ, ο πληθυσμός αντιμετώπισε πρωτοφανείς περιοριστικές επιβολές, καταπνιγμένος από περικοπές μισθών και μη βιώσιμες αυξήσεις φόρων.
  
  Σε αυτό το σύντομο δοκίμιο θα ασχοληθούμε με την κρίση στην Ελλάδα από μηδενική βάση, εξηγώντας ποιες είναι οι αιτίες της κρίσης και ποιες συνέπειες έχει υποστεί ο πληθυσμός. 
   
  Show book
 • Η αποκλειστική οικονομική ζώνη και το διεθνές δίκαιο - cover

  Η αποκλειστική οικονομική ζώνη...

  Χρήστος Ροζάκης Λ.

  • 0
  • 0
  • 0
  Το μικρό αυτό βιβλίο δεν διεκδικεί, βέβαια, το αλάθητο και την αυθεντία. Είναι, όμως, καρπός μιας απόφασης για την ανάγκη ενημέρωσης όσων χρησιμοποιούν στην πράξη το Διεθνές Δίκαιο, αλλά και όσων με ευκολία το φέρουν στα χείλη τους χωρίς ιδιαιτέρους δισταγμούς. Στα τρία κεφάλαια του, που αποτελούν επεξεργασίες κειμένων, τα οποία έχουν ήδη δημοσιευθεί (σε δύο τεύχη της "Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής" και σε τεύχος της "Book’s Journal") δίνονται απαντήσεις σε τρία θέματα που, κατά τη γνώμη μου, συζητούνται σήμερα κατά κόρον στον δημόσιο διάλογο: στο θέμα της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης, στο θέμα της εφαρμογής των διεθνών κανόνων για τις χώρες εκείνες που δεν έχουν επικυρώσει μια διεθνή πολυμερή συμφωνία/συνθήκη (με ιδιαίτερη, βέβαια, αναφορά στη Σύμβαση του Montego Bay για το Δίκαιο της Θάλασσας)
  Show book
 • Το οικονομικό γλωσσάριο - Οι όροι που πρέπει να γνωρίζετε και να εμβαθύνετε προκειμένου να εξοικειωθείτε με τον τομέα των συναλλαγών σε επιχειρησιακό επίπεδο - cover

  Το οικονομικό γλωσσάριο - Οι...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι το χρηματιστηριακό διάγραμμα; Τι ρόλο παίζουν οι φήμες στις τιμές των χρηματοπιστωτικών αγορών; Η γνώση του τρόπου απάντησης αυτών των ερωτήσεων είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να αναπτύξει την εμπορική του επιχείρηση. Για πρώτη φορά, ένα ολοκληρωμένο και προσιτό γλωσσάρι σας βοηθά ακριβώς σε αυτό, δείχνοντάς σας τα βασικά στοιχεία του τρόπου λειτουργίας του εξοπλισμού. Θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πραγματικά τις χρηματοπιστωτικές αγορές, τόσο από τεχνική όσο και από θεμελιώδη άποψη. Από τη μικροοικονομική και μακροοικονομική ορολογία έως τις κύριες επιχειρηματικές στρατηγικές που βασίζονται στη λειτουργική ανάλυση, καθώς και έννοιες που σχετίζονται με τη διαχείριση χρημάτων.
  Show book
 • Μουσικός 20 - Πώς να κερδίσετε χρήματα γράφοντας μουσική για να την πουλήσετε online - cover

  Μουσικός 20 - Πώς να κερδίσετε...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Πώς να μετατρέψετε το πάθος σας για τη μουσική σε πηγή εισοδήματος; Είναι δυνατόν να πουλήσετε τη μουσική σας απευθείας στο διαδίκτυο; Πώς να προωθήσετε το έργο σας με χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα; 
  Μέσα στο βιβλίο θα ανακαλύψετε γιατί σήμερα η μουσική αγορά είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες κέρδους σε όλους τους ανεξάρτητους μουσικούς, πώς να υλοποιήσετε βήμα προς βήμα το σχέδιο μάρκετινγκ και πώς να διανείμετε το περιεχόμενό σας στα κυριότερα παγκόσμια μουσικά καταστήματα (iTunes, Spotify, Amazon Music και πολλά άλλα). Τέλος, θα βρείτε συμβουλές και οδηγούς βήμα προς βήμα για να προωθήσετε τη μουσική σας επιχείρηση.
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση των χρηματοοικονομικών επενδύσεων - Πώς να μάθετε το επάγγελμα του online εμπόρου και να ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης με επιτυχία - cover

  Μια απλή προσέγγιση των...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ενδιαφέρεστε για τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Θέλετε να μάθετε πώς να γίνετε επαγγελματίας trader και πώς λειτουργούν οι αγορές; Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μπορεί να είναι η λύση που ψάχνετε! Αλλά προσέξτε: δεν είναι μια εύκολη επιχείρηση και δεν είναι για όλους. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας πάρει από το χέρι και να σας εισαγάγει στον κόσμο των χρηματιστηριακών συναλλαγών. Από τα στοιχεία της μελέτης των τάσεων της χρηματιστηριακής αγοράς μέχρι τις έννοιες του χρήματος και της διαχείρισης κινδύνου.
  Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο κάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά και μάθετε αν οι συναλλαγές είναι κατάλληλες για εσάς με αυτόν τον οδηγό συναλλαγών.
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση στη διαπραγμάτευση ομολόγων - Ο εισαγωγικός οδηγός για τις επενδύσεις σε ομόλογα και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους - cover

  Μια απλή προσέγγιση στη...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Γιατί να επενδύσετε σε ομόλογα? Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα? Το βιβλίο αυτό περιέχει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να απαντήσετε στα πιο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το θέμα. Για πρώτη φορά, ένας ολοκληρωμένος και προσιτός οδηγός θα σας βοηθήσει σε αυτό, δείχνοντάς σας τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί το θέμα. Μέσα στο πρακτικό εγχειρίδιο θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πραγματικά τι είναι τα ομόλογα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και πώς λειτουργούν. Από τους διάφορους τύπους εκδοτών έως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την αξιολόγηση του κινδύνου έως τους μηχανισμούς που σχετίζονται με τη διάρκεια. 
  Show book