Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ακαδημαϊκή Στροφή - cover

Ακαδημαϊκή Στροφή

James J. Cudney

Translator Nikoletta Samoili

Publisher: Next Chapter Circle

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Όταν ο Κέλαν Εϊργουικ επιστρέφει στο σπίτι του για τη συνταξιοδότηση του πατέρα του, βρίσκει ένα πτώμα στο κλιμακοστάσιο του Ντάιαμοντ Χολ. Δυστυχώς, ο Κέλαν έχει σχέση με το θύμα, όπως και αρκετά μέλη της οικογένειάς του.
 
Λίγο αργότερα, το αθλητικό πρόγραμμα του κολεγίου λαμβάνει μυστηριώδεις δωρεές, ένα κακόβουλο μπλογκ καταγγέλλει τον πατέρα του και κάποιος προσπαθεί να αλλάξει τους βαθμούς των φοιτητών. Κάτι δεν πάει καλά στην πανεπιστημιούπολη, αλλά κανένα από τα γεγονότα δεν ταιριάζει.
 
Με τη βοήθεια της εκκεντρικής γιαγιάς του, ο Κέλαν προσπαθεί να μείνει μακριά από τον σερίφη και να λύσει το μυστήριο. Μπορούν όμως να βρουν τον δολοφόνο πριν ξαναχτυπήσει;
Available since: 09/28/2022.
Print length: 406 pages.

Other books that might interest you

  • Πιάσε ένα Glock 22άρι - cover

    Πιάσε ένα Glock 22άρι

    Angeliki Aristotelous

    • 0
    • 0
    • 0
    Τι κάνει ένας πατέρας όταν η δεκατετράχρονη κόρη του πάει πρώτη φορά ασυνόδευτη με φίλες στην παραλία. Αν είναι αξιωματικός στη Γενική Ασφάλεια της Αστυνομίας, τότε πάει και εκείνος στην παραλία και τις επιβλέπει από ένα σημείο μακριά για να είναι σίγουρος ότι οι κοπέλες θα είναι ασφαλείς. Αυτό έκανε και ο Σταύρος, πάτερας της 14χρονης Ιουλίας. Και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ένας νεαρός με την παρέα του άρχισε να φλερτάρει την Ιουλία και δεν έλεγε να ξεκολλήσει. Γέλιο μέχρι δακρύων αυτή η ιστορία μέχρι να αποφασίσει ο Αξιωματικός αν θα επέμβει να απομακρύνει τους νεαρούς. Τελικά τι θα κάνει?
    Show book
  • Το φέρετρο θα παραμείνει κλειστό (αγύρτη) - και ΄άλλες ιστορίες - cover

    Το φέρετρο θα παραμείνει κλειστό...

    Thomas Pagonis, Tomazo Pagonis

    • 0
    • 0
    • 0
    Τον έλεγαν Πενθέα Χ. και μου είπε πως εργαζόταν σε διαλυτήριο πλοίων.  Πως είχε υψηλή θέση και πως το «οικονομικό» το είχε λυμένο…. Είπε ακόμα πως του άρεσαν τα δημιουργικά «χαλάσματα». Πως του άρεσε να «δωρίζει» αυτό που άλλοι νομίζουν πως είναι «τέλος» και το ονομάζουν θάνατο.  Έτσι είπε… 
    -«Δωρίζω θάνατο στους θνησιγενείς! Στην αρχή,  ήταν χόμπι! Μα σύντομα εξελίχθηκε σε δημιουργική τέχνη!  Και σε  επιστήμη! 
    Και εγώ δεν είπα τίποτα.  Πήρα το ύφος του παγερά αδιάφορου ακροατή και τον άφησα να συνεχίσει δίχως στιγμή να τον διακόψω. 
    ..... 
    -«Και τι σημαίνει άραγε “στυγερός δολοφόνος”;  Προφανώς μια φράση κλισέ.  Την χρησιμοποιούν μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή. Επειδή δεν αντιλαμβάνονται πως η ζωή προέρχεται από τον θάνατο…  Τους καρφώθηκε στο μυαλό από τα φοιτητικά χρόνια, …προφανώς σε κάποια δευτεροκλασάτη σχολή δημοσιογραφίας. Και την «φτύνουν» πάνω στο χαρτί σαν στραγάλι που σκάλωσε στο λαιμό και τους πνίγει.  Κάτι σαν το “ειρήσθω εν παρόδω”, ή το “προφανώς”.  Κλισέ!  Ακούς εκεί; ... Στυγερός δολοφόνος!» 
     
    Show book
  • Κατεψυγμένο Σκληρό Ποτό - cover

    Κατεψυγμένο Σκληρό Ποτό

    James J. Cudney

    • 0
    • 0
    • 0
    Μια χειμωνιάτικη χιονοθύελλα κατευθύνεται προς την κομητεία Γουάρτον με σφοδρότητα.
     
    Η Μαντάμ Ζένια προέβλεψε ότι η μανιασμένη καταιγίδα θα άλλαζε τη ζωή του Κέλαν, αλλά η διάσημη μάντισσα δεν θα μπορούσε ποτέ να τον προετοιμάσει για όλες τις παράπλευρες απώλειες. Αφού η Γιαγιά Ντι εξαφανίζεται, ένας από τους ασθενείς της εμφανίζεται νεκρός και ένα δεύτερο πτώμα ανακαλύπτεται κάτω από τους μικρούς λόφους χιονιούς, ο Κέλαν πρέπει να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους του.
     
    Ανάμεσα στην εύρεση της Γιαγιάς Ντι και την εξιχνίαση της σκανδαλώδους δολοφονίας ενός άλλου επιφανούς πολίτη του Μπράξτον, οι κόσμοι του Κέλαν και της Έιπριλ εκρήγνυνται με περισσότερη αναταραχή απ' όση μπορούν να διαχειριστούν. Δυστυχώς, κανένας από τους δύο δεν ξέρει τι να κάνει με το τελευταίο προμήνυμα του μέντιουμ.
     
    Μπορεί ο Κέλαν να βρει τη Γιαγιά Ντι - και ποιος είναι ο δολοφόνος που τρομοκρατεί την πόλη;
    Show book
  • Βρωμικο Μαυρο - cover

    Βρωμικο Μαυρο

    Martin Mulligan, Jack D. McLean

    • 0
    • 0
    • 0
    Το Βρώμικο Μαύρο είναι δέκα ιστορίες για τις ρήξεις στις ανθρώπινες σχέσεις, για όσους από εμάς έλκονται μαγνητικά από τα παθιασμένα, περίεργα και τρομακτικά.
     
    Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το ζευγάρι του μέλιτος που συναντά τη θλίψη στο Μεξικό. Ο Ζακ, ο δολοφόνος του μαθητή ερωτευμένος με την ομορφιά του τσίρκου. Ο Μιγκέλ, ο οποίος αποδεικνύεται απροσδόκητα επικίνδυνος. ο γιγαντιαίος αρουραίος της Σουμάτρας, ο σκληρότερος δολοφόνος στην επιχείρηση, και η Φοίβη, ίσως η πιο περίεργη και σίγουρα η πιο αιχμηρή γυναίκα στη μυθοπλασία.
     
    Αυτά και πολλά άλλα τρελά, κακά και πολύ επικίνδυνα-γνωστά άτομα σας περιμένουν στο Βρώμικο Μαύρο, μια συλλογή διηγημάτων από τους συγγραφείς Μάρτιν Μούλιγκαν και Τζακ Ντ. Μακλήν.
    Show book
  • Γαβριήλ - Μια Μικρή Ανατριχιαστική Χριστουγεννιάτικη Ιστορία - cover

    Γαβριήλ - Μια Μικρή...

    Elaina J. Davidson

    • 0
    • 0
    • 0
    Ο τύπος στον καθρέφτη προσπαθεί να τη σκοτώσει! Η Άιβι μετακομίζει για να ξεφύγει από την προηγούμενη ζωή της στην πόλη σε ένα εξοχικό σπίτι, δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Σύντομα ανακαλύπτει ότι το παλιό σπίτι κρύβει και παλιά μυστικά. Ο καθρέφτης πάνω από το τζάκι της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Βήματα από στάχτη και λάδι εμφανίζονται από το πουθενά, όπως και γράμματα σε έναν τοίχο. Είναι το καταφύγιό της στοιχειωμένο; Θα το διακοσμήσει μέχρι τελικής πτώσεως, θα κατακλύσει ό,τι κι αν είναι με όμορφα στολίδια και χρωματιστά Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Δεν αγαπούν όλοι τα Χριστούγεννα τόσο πολύ όσο εκείνη, άλλωστε. Πράγματι ένα καλό σχέδιο ... μέχρι που γνωρίζει τον Γαβριήλ. Τα παλιά σπίτια σίγουρα έχουν μυστικά.
    Show book
  • Το Ταξίδι της Λουλουδένιας Πάουερ - cover

    Το Ταξίδι της Λουλουδένιας Πάουερ

    James J. Cudney

    • 0
    • 0
    • 0
    Ποιος σκότωσε τον παράξενο άνδρα που έμενε στο πανδοχείο Ρορκ και Κόρες;
     
    Σε έναν χορό μεταμφιέσεων για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανακαίνιση της βιβλιοθήκης Μεμόριαλ, ο Κέλαν βρίσκει ένα πτώμα ντυμένο με στολή του Δρ. Κακού. Λίγο αργότερα, ένας διώκτης βάζει στο στόχαστρο την πρόεδρο του σχολείου Ούρσουλα.
     
    Με μια ειδική έκθεση λουλουδιών στην πόλη και την άφιξη παράξενων επιστολών, ο Κέλαν δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο μυστήριο στη ζωή του πρέπει να έχει προτεραιότητα. Κάθε στοιχείο φαίνεται να οδηγεί στους Στόνταρντ: μια νέα οικογένεια που μετακόμισε πρόσφατα.
    Show book