Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Stjerneskud Siger Ikke Farvel - cover

Stjerneskud Siger Ikke Farvel

J.A.Marcos

Publisher: Babelcube

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Emily er en ung pige på 23, er historielærer, der bor sammen med sine forældre og sin lillebror, Jason.  Alt ville være perfekt i hendes liv, hvis det ikke var for en lille detalje: hun er blind. Alligevel blev hun en selvstændig pige, der selvom vanskelighederne har formået at overvinde det faktum, at ikke kunne se og fører et normalt liv. 


Men Emily har stadig problemer med kærligheds livet på grund af fordomme mod at blive involveret med mænd, der har en anden livsstil. Men skæbnen ville at hun møder Mathew, hendes yngre nabo: ung, smuk, med tørst for livet. 


21, Matt elsker at køre på sin motorcykel, har en tatovering, der fylder hele hans arm og han bliver charmeret af Ems sjældne skønhed.  Hun er alt, hvad han nogensinde har ønsket sig, han er det modsatte af alt, hvad hun nogensinde havde forestillet at ønske sig. 
   
Available since: 04/17/2016.

Other books that might interest you

 • Dalia dragehvisker 2 - Magnetstenen - cover

  Dalia dragehvisker 2 - Magnetstenen

  Ida-Marie Rendtorff

  • 0
  • 0
  • 0
  Dalia er blevet afsløret og holdt fanget af drageforgifteren. Hun vågner op om bord på en hvalfangerbåd, som skal føre hende til landet ved verdens ende. Hun har hårdt brug for en ven, der kan hjælpe hende væk fra skibet og hjem for at redde dragerne ud af forræderens klør. Men hvem kan hun stole på?Om serien:Dalia stammer fra den ældgamle dragehviskerslægt. Hun bor i dragehvisker-samfundet, styret af kvinder, som kan kommunikere med dragerne, og som bl.a. bruger dragerne til forsvar mod den onde fyrst Mautus, der bor på den anden side af floden, og som bekriger dragehviskerne.;;;
  Show book
 • Suk hjerte - cover

  Suk hjerte

  Dorrit Willumsen

  • 0
  • 0
  • 0
  Detaljerig og humoristisk roman om fire generationer af en Nørrebro-familie med Alice som midtpunkt.Romanen rummer en på én gang nådeløs og dybt engageret analyse af de fire generationers måde at tænke på og forholde sig til tilværelsen på. Dorrit Willumsen står på de midaldrendes udkigspunkt, pigen Alice, der er ca. 50, da romanen slutter, er dens forståelses- og identifikationscentrum. Fortiden og bedsteforældrenes skæbne tager farve af at blive forstået ud fra Alices skæbne, for det er hende, der er den egentlige hovedperson i denne historie, der strækker sig over et halvt århundrede og bærer præg af et indgående kendskab til hele det lange tidsstræk bagud, de sociale baggrunde og de psykiske adfærdsmønstre.Dorrit Willumsen ligner i Suk hjerte sig selv godt nok, hun dømmer ikke sine personer eller tager parti, men beskrivelserne går dybt og udspringer af en meget stor viden og lidenskab. Gennem sin indirekte, impressionistiske skrivemåde stiller hun mange spørgsmål – og overlader til os at finde svarene, hvis vi kan.
  Show book
 • Zonen 3 - Paradisets børn - cover

  Zonen 3 - Paradisets børn

  Kasper Hoff

  • 0
  • 0
  • 0
  3. bog i serien Zonen 
  Ona og Jos bliver forvist til Zonen, men da de kommer på sporet af en mærkelig sekt ved navn Paradisets børn og erfarer sandheden om, hvad der gik galt i Tiden Før, må de rejse tilbage til landsbyen ved floden og konfrontere De Klogeste og deres løgne. 
  Indlæst af Maria Garde 2015.
  Show book
 • KYS OG KANEL 2 Kys og kaos - cover

  KYS OG KANEL 2 Kys og kaos

  Astrid Heise-Fjeldgren

  • 0
  • 0
  • 0
  Silles veninder, Ginny og Emilie, vil have kærester, og det kan ikke gå hurtigt nok. Derfor beslutter de sig for at lave en konkurrence om, hvem der først får kysset en. Sille synes, de er langt ude, men man støtter selvfølgelig sine veninder. Især da det hele er ved at køre af sporet til en fest, hvor de andre vist lige er nået lidt længere med kys og det. 
    
   
  Lydbogen er indlæst af Helle Bøgeskov Mortensen
  Show book
 • Gåsehud - Fugleskræmslernes nat - cover

  Gåsehud - Fugleskræmslernes nat

  R. L. Stine

  • 0
  • 0
  • 0
  En af bøgerne bag gyserkomedien GÅSEHUD med komikeren Jack Black i hovedrollen som forfatteren R. L. Stine. 
  De kan skræmme andet og mere end fugle ...Jodie og hendes lillebror Mark nyder at være på besøg på deres bedsteforældres gård. Men tingene er ikke helt, som de plejer at være. Deres bedsteforældre virker så trætte. Majsmarkerne ser ikke for godt ud. Og deres gamle fugleskræmsel er erstattet af en hel flok af fugleskræmsler. Med store, stirrende, sorte øjne ... 
  En aften ser Jodie noget meget mærkeligt ude i majsmarkerne. Det ser ud, som om fugleskræmslerne bevæger sig. Det er nærmest, som om ... de er levende! Men det er de selvfølgelig ikke ... vel? 
    
    
    
  R.L. Stines populære gyserserie for børn, Gåsehud, vækkes til live i anledning af den storslåede filmatisering, der har premiere i oktober 2015. 
  En af bøgerne bag gyserkomedien GÅSEHUD med komikeren Jack Black i hovedrollen.Gåsehud holdt sit indtog på de danske børneværelser og biblioteker i 1999, og over de næste tre år blev der udgivet i alt 44 titler i serien, der tilsammen solgte 350.000 bind. Der udkom en ny bog hver den 13. i måneden, og med titler som Monsterblod og Døden i dybet fik varemærket R.L. Stine hurtigt et solidt tag i de yngre læsere.Opskriften er for så vidt enkel nok. R.L. Stine selv har fortalt, at han altid begynder med titlen – hvis den er god nok, kommer resten af sig selv. Det hører selvfølgelig med, at han underspiller sin egen kreativitet, for det er hans evne til at variere skabelonen, der holder serien kørende og spændingen intakt. De korte kapitler svinger sig fra cliffhanger til cliffhanger, så læseren holdes fast, for Gåsehud er bestemt genrelitteratur, men det er også fremragende håndværk.R.L. Stines univers vrimler med alskens monstre og fantasifulde uhyrer. Her er talende bugtalerdukker og omvandrende fugleskræmsler, spøgelser og onde ånder og alverdens andre påfund. Vores hovedperson er altid 12 år, og de voksne, der optræder i historierne, er sjældent meget bevendt. Vores unge helt eller heltinde er lejlighedsvis assisteret af en søskende eller en ven, men er ellers overladt til selv at finde ud af, om den fare, der truer, er virkelig eller indbildt. Og hvis der en morale at udvinde, er det den gode gamle opbyggelige om, at man skal stole på sin egen dømmekraft, for truslen viser sig altid til allersidst at være særdeles virkelig! Det er jo gys, vi snakker om, så det skal jo give ... Gåsehud.
  Show book
 • Hugo og falskmøntneren - cover

  Hugo og falskmøntneren

  Bjarne Dalsgaard Svendsen

  • 0
  • 0
  • 0
  De to 13-årige drengeHugo og Bents sommerferie forløber ikke, som de har planlagt. Det hele kulminerer, da de spærrer deres kommende klasselærer inde i den tro, at han er falskmøntner.
  Show book