Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Empremtes que mai s'esborren - cover

Empremtes que mai s'esborren

Camilla Läckberg

Translator Cristina Casas Peregrina

Publisher: Amsterdam

 • 2
 • 6
 • 0

Summary

Una trama irresistible, uns personatges fascinants: Camilla Läckberg deixa ben clar que és la gran dama de la novel·la sueca de misteri. 
 
Lagent Patrik Hedström es disposa a gaudir del seu permís de paternitat per cuidar la Maja, que acaba de fer un any. Mentrestant, lErica Falck comença a escriure un nou llibre, tot i que no es pot treure del cap el misteriós bagul que va trobar a les golfes. A dins, els diaris de joventut de la seva mare i una medalla amb una esvàstica embolicada en un jersei de nadó tacat de sang. Què té a veure tot això amb la mort violenta dun vell historiador de Fjällbacka, Erik Frankel, expert en nazisme i amenaçat per grups dextrema dreta? En Patrik no es podrà quedar a casa... 
 
Un assassinat? Aleshores, no tan sols thas endut la Maja al lloc on ha aparegut un cadàver, sinó que, a més a més, era un assassinat.
Available since: 04/04/2011.

Other books that might interest you

 • Era broma - cover

  Era broma

  Gabriel Josipovici

  • 0
  • 0
  • 0
  Gabriel Josipovici, un dels més prestigiosos escriptors anglesos, ens proposa en aquesta ocasió que llegim només per diversió. Com si juguéssim a una mena de Cluedo. Trobarem al baró, un home d'edat avançada amb una gran fortuna, a la seva esposa Espelth, una nerviosa dona que vol seguir sent rica, a Alphonse, un antic pallasso reconvertit en investigador privat que s'involucra en una trama d'espionatges creuats, a Isabelle, estudiant d'art que, gràcies als seus encants, s'aprofita de tots els homes amb qui es creua, i una intricada xarxa d'enganys, xantatges, robatoris i plans d'assassinat. Amb aquests elements i la qualitat literària de Josipovici ens espera una gran lectura, i segur que alguna cosa més que simple diversió.
  Show book
 • La senyora del dimarts - cover

  La senyora del dimarts

  Massimo Carlotto

  • 0
  • 2
  • 0
  La senyora del dimarts, de l'escriptor italià Massimo Carlotto, narra la història de Bonamente Fanzago, àlies Zagor, un actor pornogràfic de gran èxit no només a la gran pantalla sinó també a la vida real. Tant és així que exerceix de gigoló a estones lliures.
  Tot va bé fins que té un ictus que posa fi a la seva carrera d'èxits. Obligat a canviar de vida i a abandonar les trobades sexuals, decideix mantenir-ne una, l'anomenada "senyora del dimarts", una clienta fidel que aquell dia de la setmana, de tres a quatre de la tarda, li paga per sexe en una pensió de mala mort. És una dona maniàtica i enigmàtica de la qual no se sap gairebé res. Però qui deu ser aquesta persona que fa que el protagonista perdi el cap? Saber-ho potser suposarà el trencament d'una relació perfecta i que tots els personatges de la novel·la en surtin malparats. Però ja se sap: "Els morts només són morts, no s'enduen res perquè no van enlloc, la merda queda per als vius".
  Massimo Carlotto ens ofereix la tercera part de l'anomenada "trilogia de la crisi" —després d'altres títols com Niente, più niente al mondo o Il mondo non mi deve nulla—, un nou retrat lúcid i crític del món actual, ara amb temes com el sexe i l'homosexualitat, l'espectacle mediàtic, el periodisme d'investigació i, és clar, el concepte d'(in)justícia tan habitual a la seva narrativa. Una denúncia —un cop més— que ens demostra que la vida sempre —o gairebé sempre— és una enganyifa considerable.
  Show book
 • Montecristo - cover

  Montecristo

  Marc Pastor

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel·la trepidant farcida d'aventures protagonitzades per un grup de republicans espanyols, cada un amb una personalitat pròpia i molt marcada, que s'han aconseguit escapar del camp de concentració de Mauthausen i que ara segueixen la pista d'un company del camp per mirar de trobar la mítica espasa de Carlemany.Es tracta de la primera novel·la d'aquest guardonat autor català, en la qual ja no deixa cap dubte del seu talent i de la seva gran qualitat literària. Un combinat de bons personatges, descripcions esfereïdores, tensió i un munt de referències clares a clàssics del cinema i de la música, que ara combina nazis i espases màgiques. Aquest audiollibre està narrat en català.-
  Show book
 • La plantilla - cover

  La plantilla

  Olga Ravn

  • 0
  • 0
  • 0
  La nau Sis Mil fa mesos que orbita al voltant del planeta Nova Descoberta. La tripulació està formada per humans i humanoides, els nascuts i els creats. Arran de l’exploració d’una vall, introdueixen a l’aparell uns objectes estranys que desencadenen una sèrie d’efectes imprevistos. 
  Els humans sucumbeixen a un sentiment de pèrdua i nostàlgia per la Terra, i els humanoides comencen a angoixar-se per la seva naturalesa. Els uns i els altres es fan preguntes sobre la missió, sobre l’ordre establert i sobre si mateixos, fins que són convocats a una comissió. És així com s’estructura la novel·la: una successió de declaracions al voltant dels esdeveniments que els han alterat fins a uns extrems insospitats. Al final, tant la plantilla com els membres de la comissió es veuen abocats a prendre decisions dràstiques. 
  Amb ecos de Solaris, aquesta novel·la, com la del mestre Stanisław Lem, va més enllà de la ciència-ficció. És una reflexió sobre el sistema de treball, l’explotació laboral, el control, les relacions socials i els rols sexuals. Però és sobretot una indagació en el que ens fa emocionalment i ontològicament humans. 
  Olga Ravn ha escrit una paràbola ambientada en un futur llunyà i un planeta remot que aborda temes que ens són molt propers.
  Show book
 • La bagassa del Demiürg - Psiborn 5 - cover

  La bagassa del Demiürg - Psiborn 5

  Noèlia Arrotea

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel·la negra mediterrània, que amaga rera la façana tràgica del seu personatge principal, la ciutat de Barcelona. La complexitat de les ciutats ve de la complexitat dels processos històrics, i el que has espatllat amb una colla d'anys no ho pots arreglar pas en dos dies. Encara que sigui dolorós, no hi ha cap capital al món que no faci pensar en el seu país. Sempre que Barcelona va massa bé, la unitat d'Espanya trontolla i sempre que la unitat espanyola trontolla, Barcelona acaba sacrificada, per la seva mateixa classe dirigent, a l'altar d'algun element retòric i grotesc.
   
  Els capítols d'aquesta història van plens de personatges que perden el nord i que es deixen arrossegar per excuses cada vegada més sinistres. La Psicòloga del Born troba que és millor viure com si tot ja hagués caigut, i deixar que el sistema vagi devorant-se a ell mateix de manera cada vegada més aïllada i més patètica. Estic d'acord amb ella. És més divertit, i més estimulant, que l'esforç que tots hem de fer sempre per mirar de sobreviure sigui d'alguna utilitat als protagonistes del món que vindrà demà.
  Enric Vila
  Show book
 • Dies de tempesta - cover

  Dies de tempesta

  Sara Bilotti

  • 0
  • 0
  • 0
  Vittoria Morra, una jove que pateix atacs de pànic i angúnies respiratòries, viu gairebé reclosa dins d'un pis, amb una germana petita que pateix agorafòbia, una mare resignada i letàrgica i un pare exmilitar violent i possessiu. Tota aquesta traumàtica convivència la suporta en un condomini envoltada també d'estranys personatges. Un bon dia, la Lisa, una de les veïnes més estimades per la protagonista, desapareix sense deixar cap mena de rastre. Convençuda que li ha succeït alguna cosa, la Vittoria decidirà investigar pel seu compte, on haurà de superar bona part de les seves angoixes i pors per mirar d'esbrinar què hi ha darrere de tot plegat.
  Amb una escriptura elegant i una habilitat per explorar les ferides més profundes, Sara Bilotti acompanya els lectors en un descens real al mateix infern, perquè "el malalt de debò no és pas el que perd el senderi després de patir un trauma, sinó el que sobreviu a la brutalitat de la infantesa sense cicatrius visibles". I ho fa construint una novel·la molt negra, negríssima, plena de suspens, aconseguint el seu propòsit: crear un món real i angoixant, una atmosfera densa i tibant que no es descarrega fins al final, com una tempesta.
  Show book