Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Londres En un cap de setmana - cover

Londres En un cap de setmana

Autores Varios

Publisher: Ecos Travel Books

  • 0
  • 3
  • 0

Summary

La GUIA10 de Londres recull el millor de la capital britànica per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
Available since: 08/30/2012.

Other books that might interest you

  • Buenos Aires En un cap de setmana - cover

    Buenos Aires En un cap de setmana

    Autores Varios

    • 0
    • 2
    • 0
    La GUIA10 de Buenos Aires recull el millor de la capital argentina per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
    Show book
  • Lisboa En un cap de setmana - cover

    Lisboa En un cap de setmana

    Anonymous

    • 0
    • 2
    • 0
    La GUIA10 de Lisboa recull el millor de la capital portuguesa per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
    Show book
  • Roma En un cap de setmana - 2014 - cover

    Roma En un cap de setmana - 2014

    Autores Varios

    • 0
    • 0
    • 0
    La Guia10 de Roma recull el millor de la capital italiana i del Vaticà per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la Ciutat Eterna, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat amb dades actualitzades en 2014, mapes, fotografies i informació pràctica.
    Show book
  • El vol daurat del floró - Psiborn 2 - cover

    El vol daurat del floró - Psiborn 2

    Noèlia Arrotea

    • 0
    • 0
    • 0
    Aquest llibre està dedicat a na Raquel Vicente, gran ballarina i millor persona,que viu com balla i balla com viu.
     
    La Psicòloga del Born
    Estem davant del segon cas que ha d'afrontar la psicòloga argentina Noèlia Arrotea, especialitzada en teràpia Gestalt, mal recolzada pel seu recepcionista Sensat. En aquest volum, la trama s'inicia al Gran Teatre del Liceu, quan l'estrena de la temporada esdevé un cafarnaüm.
    Trobarem un grup d'antics propietaris que el volen recuperar, una societat secreta impulsant la institució rival, obres d'art robades a Mèxic i prohoms barcelonins que, de ben segur, reconeixereu. Com sempre, la visita a la consulta d'una persona propera al cas, farà que la psicòloga s'hi vegi involucrada.
    També, participarem en una Constel·lació Familiar memorable, cridada a esdevenir un referent dins de la professió, que ens donarà les claus per a la resolució dels crims.
    -------------
    Els protagonistes de la meva sèrie entronquen de manera intencionada, amb els arquetips de la comèdia de l'art. Podem identificar la Dra. Noèlia Arrotea amb la Colombina, els seus dots de malícia, una certa trapelleria i sentit pràctic, així com el seu recepcionista, en Sensat, fa sovint el contrapunt escènic de l'Arlequí, el criat embolicaire.
    Tots portem una màscara i carreguem un personatge que dirigeix la nostra vida. L'ego és una màscara invisible, una protecció inconscient, un paper tan ben elaborat que nosaltres mateixos ens el creiem. Intentem mostrar allò que no som i ocultar el que no ens agrada, manipulant l'altre i mirant de satisfer les nostres necessitats.
    La psicòloga del Born cavalca de nou. Aquesta doctora gestalt, sexualment hiperactiva, de xerrameca incontenible, de reaccions inesperades, envoltada de secundaris fascinants està cridada a ser la protagonista de la Barcelona literària, d'aquesta Barcelona de la crisi permanent de la primera meitat del segle XXI.
    La ironia és el ritme que marca una acció constant, amb aquell punt de vodevil que ens acosta al ridícul de les obsessions banals dels nostres polítics, intel·lectuals i personatges convençuts de la seva alta influència en una ciutat i en un país incontrolable per naturalesa. En aquest context, no pot mancar l'ingredient màgic: una ironia amb accent de mala bava, un humor càustic, fusió catalano-argentina, entre fatalista i insurgent, entre autoindulgent i agnòstic.
    Xavier Diez
    Show book
  • Estripar la terra - cover

    Estripar la terra

    Pol Dunyó

    • 0
    • 0
    • 0
    Estripar la terra exposa les mentides del món rural i fa una reflexió de la percepció enganyosa que tenim del nostre entorn. A través de diversos capítols, i en un format inspirat en el manifest, Dunyó estimula el lector a repensar com ens relacionem amb el temps, la terra i el que hi produïm. L'autor analitza també les nostres formes de consum i el vincle amb el nostre estil de vida, mentre rebutja la sobreexplotació, la pressa i la violència contra la natura i contra nosaltres mateixos.
    
    Amb un llenguatge evocador i poètic, però alhora amb un estil provocador i sense complexos, ens fa replantejar les prioritats per combatre els discursos de la lògica del capitalisme.
    
    És una obra imprescindible per conèixer i entendre aspectes al voltant de la diversitat, l'equilibri i la sostenibilitat que ens farà qüestionar les nostres pròpies dinàmiques i passar a l'acció.
    Show book
  • Oslo En un cap de setmana - cover

    Oslo En un cap de setmana

    Anonymous

    • 0
    • 0
    • 0
    La GUIA10 de Oslo recull el millor de la capital noruega per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
    Show book