Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
L'home de sorra - cover

L'home de sorra

Alexandra Coelho Ahndoril, Alexander Ahndoril

Translator Marc Delgado Casanova

Publisher: Amsterdam

 • 1
 • 4
 • 0

Summary

L’Home de Sorra és un personatge de la literatura fantàstica que visita els dorments, els omple de sorra els ulls i guia els seus somnis. Però l’Home de Sorra també és el nom d’un assassí en sèrie despietat. Algú que captura les víctimes i les manté en la més absoluta foscor durant anys per, després, enterrar-los amb vida i allargar latortura fins a la mort. Però ara, una de les víctimes ha aconseguit escapar. El seu testimoni i la perícia de l’investigador Joona Linna són l’única esperança de la resta de desapareguts, que agonitzen sota la sorra.
Available since: 11/03/2013.

Other books that might interest you

 • La sarbatana - cover

  La sarbatana

  Isabel-Clara Simó

  • 0
  • 1
  • 0
  No hauria passat res si l'Olga i l'Ilya, un matrimoni refinat i estranyament avingut, no haguessin comprat aquella casa de camp. La parella, aparentment pacífica i que ronda la seixantena, pretén retirar-se a viure una vida pausada i tranquil·la, però es trobarà amb un imprevist: la casa limítrofa també té un nouvingut, l'Igor, un home més jove, vidu, amical i fàcil d'acontentar. Tant és així que l'Olga de seguida s'ofereix per ajudar-lo a instal·lar-se, i, de bon començament, tot rutlla com una seda. Però un dia, sense saber molt bé el perquè, es trenquen les regles del joc i es capgiren els rols de poder, apareixen infidelitats, confidències dites i no dites, re-cels, sospites, maltractaments i venjances capcioses. I ja se sap que, quan les coses es torcen i no van pel camí esperat, el més mínim error pot comportar el màxim desastre.
  Després de guanyar el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes l'any 2017, Isabel-Clara Simó torna amb una novel·la on ens proposa una autèntica tragèdia grega farcida de personatges malaltissos i pertorbadors en un entorn rural perillosament bucòlic.
  Show book
 • Ara direu que estic boig - cover

  Ara direu que estic boig

  Andreu Martín

  • 0
  • 0
  • 0
  Francesc Ascàs és un dibuixant de còmics que té una vida solitària i sent veus i diu coses estranyes. L'única amiga que té, la Blanca, viu al pis de sota i, de sobte, un dia apareix morta. Totes les sospites apunten cap a ell perquè és considerat "el boig de l'escala". La policia el deté i el sotmeten a proves forenses per veure quin és el seu diagnòstic real.Andreu Martín ens endinsa en una trama d'ambigüitats amb imprevistos i successos que fan que el lector es pregunti qui està boig i qui no, qui menteix i qui no, què són realitats i què al·lucinacions. Una novel·la sobre l'absurd però totalment coherent en un món delirant, que dota de veracitat un personatge diferent la imaginació del qual li juga males passades. Que potser no has parlat mai sol tu? Això vol dir que estàs boig? Una història que posa la mirada en les malalties i els trastorns mentals, però extremadament realista i densa, que deixa sense alè.-
  Show book
 • L'ombra de la sirena - cover

  L'ombra de la sirena

  Camilla Läckberg

  • 1
  • 8
  • 0
  Camilla Läckberg, >, segons 'La Vanguardia', torna a les llibreries amb un misteri apassionant. Un nou episodi de la saga que l'ha convertit en el màxim exponent de la literatura nòrdica criminal.
  
  A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d'un home empresonat en un bloc de gel. L'angoixa a l'illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment.
  
  Un cas apassionant, ple de perills i gris inesperats, que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Heldström i Erica Falck, encara que hagi de desenterrar el passat més tenebrós de l'illa.
  Show book
 • Els relats del Pare Brown - cover

  Els relats del Pare Brown

  G.K. Chesterton

  • 0
  • 0
  • 0
  El pare Brown, aquest capellà baixet i gras i d’aspecte ingenu, que es mou acompanyat pel seu paraigua, té una de les capacitats deductives més extraordinàries de tota la literatura d’intriga. G. K. Chesterton va concebre el seu detectiu a l’ombra de Sherlock Holmes. El pare Brown posa en primer lloc la intuïció alhora que desplega el saber moral de qui ha passat moltes hores dins del confessionari. El pare Brown ens convenç que totes les malifetes dels homes es deriven d’haver traït algunes òbvies i oblidades veritats elementals. Sense la sagacitat del moralista, la lògica i la deducció estan abocades al fracàs. Tanmateix, la tèrbola màgia dels misteris de Chesterton es resol sempre amb explicacions d’aquest món terrenal, i mai apel·lant als miracles o a la metafísica.
  Show book
 • L'hivern del coiot - cover

  L'hivern del coiot

  Ferran Grau

  • 0
  • 0
  • 0
  La nit del 24 de novembre del 2004 va ser trobat, al maleter del seu cotxe, el cos sense vida de la Isabel Bascuñana, una universitària lleidatana de vint-i-un anys. Una setmana més tard, i després d'una investigació policial en temps rècord, es va esbrinar qui havia comès aquella atrocitat.
  Però allò no era tot. Poc després, el que semblava un fet aïllat es va convertir en la culminació d'una sèrie d'assassinats macabres que sacsejarien dues societats separades per un oceà i per una dècada. Dues societats que havien mirat el mal directament als ulls. La Isabel va ser l'últim d'aquells crims.
  El crim que va marcar una ciutat.
  El crim que va marcar una generació.
  El crim que va marcar un periodista que no volia ser periodista.
  El crim que va convertir un periodista en escriptor.
  Un crim real.
  Real.
  Show book
 • Quan en dèiem cava - Psiborn 1 - cover

  Quan en dèiem cava - Psiborn 1

  Noèlia Arrotea

  • 0
  • 0
  • 0
  S'han acabat les pàgines de paper couché on la presidenta ensenyava la casa plena de luxes, els batejos amb el padrí oferint cava en cullereta d'argent al nadó, davant del somriure mel·liflu del capellà mesell, les hordes de cosins malavinguts xuclant a tort i a dret pels despatxos de l'empresa familiar. La seva assistència als actes de la prelatura de l'Opus Dei a Torreciudad, les dones amb el cap cobert per una pudorosa mantellina negra, ja no tindrà cap mena de transcendència, tampoc les trobades espirituals a la torre de Castelldaura, a Premià de Dalt.
  Ho explicava molt bé Vicente Blasco Ibáñez: existeix a Catalunya un fabricant de xampany espanyol anomenat Codorníu, i tot i que el seu vi no és dolent, els burletes europeus se'n foten en comparar-lo amb el champagne legítim, fent d'aquest producte un símbol de tot allò que no passa de ser una imitació més o menys grotesca. D'un escriptor mediocre, en deien un Víctor Hugo Codorníu, un mal general era un Napoleó Codorníu i al gran protector de l'empresa, Alfonso XIII, se'l coneixia com el Kaiser Codorníu.
  
  Els dos gegants del sector del cava van poder compaginar la qualitat de patum en l'imaginari català, amb la real vinculació al gran poder econòmic i polític espanyol, fins que Catalunya va decidir enfrontar-se a Espanya i els espanyols van passar comptes amb ells, com a símbols de catalanitat. Català malgré lui.
  Show book