Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
În cele mai nebunești visuri - cover

În cele mai nebunești visuri

Christina Dodd

Publisher: Alma

 • 1
 • 3
 • 0

Summary

Când soarta îți scoate în cale o tentație irezistibilă, planurile îndelung puse la cale pot fi răsturnate într-o clipă… 
Încă de pe vremea când era copil, Celeste a avut o singură dorință: să se mărite cu Ellery Throckmorton. Dar ce șanse poate avea fiica unui grădinar să cucerească inima unuia dintre cei mai bogați gentlemeni din Anglia? Totuși, educația pe care o primește la Distinsa Academie de Guvernante îi permite lui Celeste să se întoarcă la Blythe Hall o cu totul altă persoană – o femeie răpitor de frumoasă și tot atât de rafinată, ceea ce îi dă speranțe că visul ei poate deveni realitate. 
Dar oriunde se întoarce, Celeste nu îl întâlnește pe Ellery, ci pe fratele lui mai mare, Garrick, un bărbat mult mai serios, dar și mult mai interesant. Însă acesta nu are de gând să permită nimănui să strice aranjamentele de căsătorie deja făcute ale mezinului, iar faptul că Garrick Throckmorton se amestecă în planurile lui Celeste o înfurie foarte tare. Cu toate acestea, nu poate ignora tresărirea inimii ei ori de câte ori Garrick binevoiește să-i zâmbească. Iar pasiunea pe care o simte în el sub masca unui autocontrol formidabil o ispitește într-un mod pe care o adevărată lady nu ar trebui să-l recunoască niciodată...
Available since: 06/14/2016.
Print length: 375 pages.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • Mireasa prizonieră - cover

  Mireasa prizonieră

  Johanna Linsdey

  • 0
  • 1
  • 0
  Un șeic... o sclavă... o aventură neobișnuită și o pasiune de nestăpânit. 
  Chemarea irezistibilă a aventurii o aduce pe fermecătoarea Christina Wakefield în deșertul fascinant al Arabiei. Dar capriciile sorții o transformă în sclavă după ce îl întâlnește pe șeicul Abu, aventurierul chipeș și arogant, pe care îl cunoscuse în Anglia sub numele de Philip Caxton. Cândva, Christina respinsese cererea în căsătorie a lui Philip. Acum este furioasă și înspăimântată când devine brusc prizoniera neajutorată a acestui străin extrem de chipeș... dar, încet-încet, este îmblânzită de dorința arzătoare a inimii ei de a explora cele mai senzuale dorințe ale temnicerului ei. Timpul idilic petrecut cu Abu se termină brusc, când este din nou răpită de un adversar al șeicului, dornic de răzbunare. Abu nu ezită să-și pună viața în pericol pentru a o salva, însă minciunile și intrigile o fac pe Christina să se îndoiască de dragostea lui și să părăsească deșertul pentru a se întoarce la viața ei de altădată, din Anglia. 
  Nimic însă nu poate să fie din nou la fel, căci este iremediabil îndrăgostită de fermecătorul șeic arab și se teme că n-are să-l mai vadă vreodată. Sau destinul încă le mai rezervă câteva surprize?
  Show book
 • Camera 101 - Obscenul este rădăcina plăcerii - cover

  Camera 101 - Obscenul este...

  Enea Tonon

  • 0
  • 0
  • 0
  Dincolo de plăcere, se desfășoară adevărata poveste a iubirii sadice, pe care o tânără crudă o trăiește fără reguli sau scrupule. Cu hotărâre rece, ea caută extazul simțurilor prin brutalitatea ei lucidă, convinsă că plăcerea sublimă este cea nemiloasă, în care propriul ei exercițiu al răutății este făcut în întregime posibil și complet disponibil. El crede că plăcerea este puternică, determinată și rampantă, deoarece este scrisă în ADN, în timp ce dragostea este în schimb un sentiment slab, care își are originea în sfera culturală. O coborâre rapidă în iad, cele două personaje ale acestei povești împărtășesc fiecare cu felul său.
  Show book
 • Parfumul iubirii (Cvartetul mireselor 2) - cover

  Parfumul iubirii (Cvartetul...

  Nora Roberts

  • 1
  • 2
  • 0
  Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut. 
  Aparent, viața amoroasă a Emmei este de-a dreptul înfloritoare. Cu un corp de invidiat și înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbații roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă și tânjește după o dragoste ca-n povești, care să dureze până la adânci bătrâneți. Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu e deloc genul romantic. Jack este un tip drăguț, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relație de durată. Dacă vor să ajungă la un numitor comun, cei doi vor fi nevoiți să aibă încredere în povestea lor – și în propriile inimi… 
  Povestea celor patru prietene continuă în Trăiește clipa, a treia carte din Cvartetul mireselor.
  Show book
 • Împlinirea Crossfire – Vol 3 - cover

  Împlinirea Crossfire – Vol 3

  Sylvia Day

  • 1
  • 4
  • 0
  Seducție... înlănțuire... împlinire 
  Eva și Gideon înfruntă demonii trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive. 
  Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut și sufletul periculos și rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putință de scăpare. Aveam nevoie de el așa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. 
  Nimeni nu știe cât de mult a riscat pentru mine. Cât de amenințată am fost sau cât de întunecate și periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănțuiți de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli și ne-am abandonat complet posesiunii depline... 
  „Cel de-al treilea roman din seria Crossfire a meritat așteptarea. Relația dintre Eva și Gideon ajunge la un nou nivel, și, în timp ce continuă să se lupte cu greșelile trecutului, pasiunea arzătoare dintre cei doi nu poate fi negată. Este o adevărată plăcere să o urmărești pe Eva cum se transformă într-o femeie puternică și încrezătoare, iar Gideon devine un partener demn de o eroină atât de extraordinară.“ – RT Book Review.
  Show book