Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Utálom hogy akarlak - cover

Utálom hogy akarlak

Kendall Ryan

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

"Lenyűgöző kezdet egy lenyűgöző sorozathoz." - Bookaddict"Hayes a legszexibb pasi, akihez egy könyvben szerencsém volt." - Book FanaticNemcsak a jó hírem forog kockán, hanem a szívem is.Nem vagyok jó társnak. Ha valamire, hát erre megtanított a hátrahagyott összetört szívek és a tönkrement kapcsolatok hosszú sora. A haverjaim imádnak folyamatosan cikizni a legújabb szakítás miatt. Kösz, de inkább egy gyökérkezelés. És egy vaszektómia. Egyszerre.A megváltás mégis megérkezik számomra - a dögös és tüzes Maren személyében. Aki mellesleg a barátom testvére, szóval egy csöppet sem kínos a dolog. De küldetésem van, és Maren hajlandó megtanítani mindarra, amiben eddig partnerként elbuktam. Hiányosságaimból a jelek szerint sok akad. És mindez igen hasznos is - egészen addig, amíg érzések nem ébrednek bennem.A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szexi, önálló romantikus regényekkel kápráztatja el ismét az olvasóit. Történeteinek hősei szenvedélyesen esnek szerelembe, és szenvedélyesen küzdenek, hogy ne szegjék meg saját szabályaikat. De a vágy felülír minden törvényt.
Available since: 11/23/2021.

Other books that might interest you

 • Arcátlan kíváncsiság - Semmi sem dob fel jobban egy elegáns vacsorapartit mint egy vérbe fagyott hulla - cover

  Arcátlan kíváncsiság - Semmi sem...

  Lynn Messina

  • 0
  • 0
  • 0
  A huszonhat éves vénkisasszony Beatrice Hyde-Clare-nek semmi esélye férjet szerezni. Rokonai jótékonyságából élő árvaként egyetlen dolga a hímzés és az udvarias hallgatás. Egy elegáns vidéki fogadás vendégeként Beatrice tökéletesen hozza a szerepét, még Kesgrave borzasztóan idegesítő, ám annál is jóképűbb hercege sem hozza ki a sodrából. Na jó, a legszívesebben a herceg arisztokratikus vonású fejére öntené a teknőslevest, de még egy úri hölgy is képzeleghet. Ám amikor egy vendég holttestére bukkan, Bea megelégeli a hallgatást és az udvarias mosolygást. Bár a hatóságok szerint öngyilkosság történt, ő tudja, hogy ez képtelenség - és nem habozik a tettes nyomába eredni.Itt az ideje némi úri hölgyhöz legkevésbé sem méltó viselkedésnek.A rejtélyekkel és románccal teli Beatrice Hyde-Clare kisasszony esetei a 19. század elejére repít minket, amikor még a gyilkosok is úriemberek voltak.
  Show book
 • A szüfrazsett botrány - cover

  A szüfrazsett botrány

  Courtney Milan

  • 0
  • 0
  • 0
  Miss Frederica „Free” Marshall szívét-lelkét beleadja az újságba, amely a nők egyenjogúságáért emel szót. Az ellenségei meg természetesen abba, hogy ellehetetlenítsék a törekvések sikerét, és elhallgattassák a mozgalmát. De Free nem engedi, hogy megtörjék. Edward Clarkot arisztokrata családja egy háború sújtotta helyen hagyta meghalni. Túl kellett élnie, bármi áron. Csaló és elsőrangú hamisító lett belőle. Amikor ugyanez a család akarja tönkretenni Miss Marshallt, a férfi felajánlja segítségét a hölgynek. Lehet, hogy hazudnia kell, de így legalább bosszút állhat mindenért.
  Show book
 • Örökké veled - cover

  Örökké veled

  A.L. Jackson

  • 0
  • 0
  • 0
  „A szavai egyenesen a szívedbe hatolnak.” – Aestas Book Blog
   
   
   
  „Ez egy csodás ajándék, amit az írónő az olvasóinak adott.” – Jersey Girl Book Reviews
   
  Christian Davison élete teljes. Elizabethtel, ujján a jegygyűrűvel és a kislányával az oldalán végre készen áll, hogy fejest ugorjon a közös jövőjükbe.
   
   
   
  Elizabeth Ayers sosem hitte, hogy újra megleli ezt a fajta örömöt: a család és a teljesség örömét annak a férfinak az érintésében, akit mindig is szeretett.
   
  A szerelmük heves és a szenvedélyük egyre csak nő, ahogy újra felfedezik egymást.
   
  De az élet sosem egyszerű.
   
  Váratlan fordulatok után Christiannak és Elizabethnek a legfontosabb dologért kell megküzdeniük: a családjukért.
   
   
   
  L. Jackson bestseller sorozatának megindító befejező részében teljessé válik Christian és Elizabeth szívfájdalommal és gyönyörrel teli története.
  Show book
 • Találkozzunk a Csillagok völgyében! - cover

  Találkozzunk a Csillagok völgyében!

  Spira Eszter Mirjam

  • 0
  • 0
  • 0
  „A humor édes-keserű fűszere ennek a történetnek.” – Pap Éva, író
   
  „Lebilincselő utazás sorsok, országok és emberi lelkek között.” – Budai Lotti, író
   
  Együtt, egy új út kezdetén Szamira és Gábor kapcsolata irigylésre méltó. Húsz éve, a gimnázium óta tartószerelem, házasság, gyerekek, szép közös otthon egy csodás Soós Nóra-festménnyel a nappali falán. A biztonságos burok azonban egy ártatlannak tűnőestén megreped, amikor Szamira kezébe veszi férje tabletjét, és azon egy ismeretlen nőtől talál félreérthetetlen üzenetet…
   
  A legtöbb nő ilyenkor magából kikelve, magyarázatot követelve esne neki aházastársának, és válással fenyegetőzne, Szamira azonban elszámol magábanháromig, és egészen más elhatározásra jut: meg akarja menteni a házasságát,amelyben hisz, és amelynél értékesebbet nem is tudna elképzelni. 
   
  Spira Eszter Mirjam, a Milyen anya az ilyen?! szerzőjének második könyvében arészleteken van a hangsúly, és egy olyan páron, amelynek tagjai szembe mernekmenni a modern trendekkel. Nem akarják egyből elhajítani azt, ami elromlott, hanem épp ellenkezőleg: jobbá akarják tenni. És eközben újra felfedezik egymást testileg- lelkileg, hogy a szenvedély is visszatérjen a mindennapjaikba.
   
  A történet szereplői eltérő kulturális háttérrel rendelkeznek: míg Gábor budapesti,Szamirának perzsa gyökerei vannak, ez pedig nem egyszer okoz megmosolyogtatóhelyzeteket. A közös úton, amelyen elindulnak jobban megismerni egymást és sajátmagukat, ez a mesebeli világ is feltárul. 
   
  „Gyönyörűen vázolja fel az emberi tökéletlenség lélektanát.” – Könyvözön blog
   
  „Kapsz egy nagy adag őszinteséget, vicces és elgondolkodtató részeket.” – ReAd-Blog
  Show book
 • Szexi szelfi - cover

  Szexi szelfi

  Kendall Ryan

  • 0
  • 1
  • 0
  „Végig mosolyogtam, amíg olvastam. Imádni való!” - Book Bitches „Szórakoztató, szenvedélyes és romantikus.” - Harlequin Junkie Téves üzenet még nem ment ennyire jó helyre Az egész egy szexi szelfivel kezdődött... amit rossz telefonszámra küldtem el.Hupsz. Pedig nem vagyok nagy játékos a netes ismerkedésben, és nem is küldtem korábban szexi fotót magamról senkinek, még teljes alakosat se, nemhogy arról a bizonyos testrészemről...Az egész egy hülye fogadással kezdődött egy lánnyal, aki hamis telefonszámot adott meg nekem. Így nem éreztem rosszul magam, amikor az érdeklődésem hirtelen másvalaki felé irányult – a tüzes és éles nyelvű Peyton felé, akinél a szelfi landolt, és akivel végül egész este üzengettünk egymásnak.Másnap aztán jól bajba is sodort.Amikor bemasíroztam az irodába, bemutattak Peytonnak, az új ügyfélnek, akit meg kellene nyernem a cégnek.Annak a Peytonnak, ha esetleg nem jöttetek volna még rá.És legyen elég annyi, hogy lekötötte a teljes figyelmemet. Ész? Kipipálva.Szépség? Ó, de még mennyire.És a legjobb az egészben? Első pillantásra utált engem.Édes istenem, hogy én mennyire imádom a kihívásokat.Kezdődjön a játszma. A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan ismét felfrissíti rajongói emlékezetét, hogy miért is olyan imádni valóak a regényei. Édes és fülledt romantikus története tele van szerethető karakterekkel, és a nevetőizmokat sem kíméli.18 éven felülieknek!
  Show book
 • A hurrikán éve - cover

  A hurrikán éve

  Lauren K. Denton

  • 0
  • 0
  • 0
  Betsy és Ty Franklin már régen letettek a gyermekvállalásról. Ty teheneket tenyészt alabamai farmjukon, míg a tehenészet napi ügyeit intéző Betsy mélyre temette magában a közös gyerekről szőtt álmait. Ám amikor művészi ambíciókat dédelgető húga, Jenna lepasszolja nekik lányait - "csak két hétre" -, a gondosan felépített falak omladozni kezdenek.
   
  Miközben a két hét egyre hosszabbra nyúlik a végtelen alabamai nyárban, Betsynek és Tynak alkalmazkodnia kell az új jövevényekhez - és a házukat megtöltő jókedvhez. A forró nyár komisz hurrikánszezont jósol, de az igazi vihar Betsy lelkében dúl - és húgáéban, akinek újraéledő művészi álmait kellene összeegyeztetnie az egyedülálló anyák életével. Az Alabama felé tartó Ingrid hurrikán borzalmas pusztítással fenyegeti Betsy és Ty tehenészetét, de a lélek vihara által ejtett sebekből még ennél is nehezebb felépülni. Vajon képesek lesznek rá?
   
  Lauren K. Denton nagy sikerű regénye a kibeszéletlen családi konfliktusokról és a gyógyulás rögös útjáról mesél.
  Show book