Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lady Wistledown további megfigyelései - cover

Lady Wistledown további megfigyelései

Julia Quinn

Publisher: Gabo Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Amikor Julia Quinn nagysikerű A herceg és én című regényében megteremtette Lady Whistledown alakját, nem is álmodott arról, hogy a karakter önálló életre kel. Világszerte olvasók sokaságát bűvölte el kilétének titokzatossága.
 
Ebben a kötetben két csodálatos szerelmi történetet talál az olvasó – Harminchat Valentin-napi üzenet és Az első csók –, melyekről Lady Whistledown társasági lapja részletesen tudósít. Mindkét elbeszélésben találkozhatunk a már jól ismert Bridgerton család néhány tagjával is. Julia Quinn a Harvardon és a Radcliffe College-ben szerzett diplomát. Családjával az Egyesült Államok északnyugati részén él.
Available since: 11/24/2021.

Other books that might interest you

 • A spiné kétszer - cover

  A spiné kétszer

  Csabai Márk

  • 0
  • 0
  • 0
  A szerelem nagy úr és vakká tesz. Olykor a rossz fiú rossz lányt választ, és ennek meg is lesz a következménye. Pillanatok alatt nemcsak szerelmet, reményt, de még fogakat is el lehet veszíteni, ha a nő, aki elcsábított minket, rafináltabb, mint egy piaci pénzváltó. Főhősük egy szempillantás alatt kérdések és pofonok kereszttüzében találja magát, és elszámoltatják párja kétes ügyletei miatt. Vajon hogy mászik ki az éjszakai lovag a szorult helyzetből? Elég lesz a probléma megoldására szarkasztikus humora és öniróniája?A spiné kétszer című novella Csabai Márk újracsomagolt és átdolgozott Csibész-sorozatának ráhangolódó olvasmánya. Humor, izgalom és egy csipet erotika.
  Show book
 • Bejössz nekem Rosszfiú - cover

  Bejössz nekem Rosszfiú

  Andrea Farkas

  • 0
  • 0
  • 0
  Réka, az érettségi előtt álló gimnazista, az iskolaújság ügybuzgó munkatársa nehéz időket él át mostanában, mert eddigi, legjobb barátai valamiért elpártolnak tőle. A szolid, „könyvmoly” lány leginkább láthatatlannak tartja magát, amolyan futottak még kategóriának, aki hiába szeretne feltűnni, sok tekintetben hasonlítani az iskola celebjeihez, a harsány, , belevaló. irigyelt csajokhoz és a hasonlóan nagymenő srácokhoz, akiknek minden ujjukra tíz lány jut, ha akarják. És akarják. Ilyen figura Zádori Dénes is, a sulilap kiszemelt címlapembere, aki egyszerre vonzza és taszítja Orsit. És hát ő kapta feladatul, hogy interjút készítsen a fiók-alfahím, vagány, beképzelt, botrányhős fiúval.
   
  Oroszlánszelídítés? Lehetetlen küldetés?Mindeközben konfliktusok, olykor tettlegességig fajuló sorozata zajlik a folyosókon, az ebédlőben, egy szülinapi bulin.Lesz-e végül békesség, újraépülhetnek-e a barátságok? Születhet-e szerelem tűz és víz között?
   
  Farkas Andrea, két rendkívül sikeres könyv fiatal szerzője most az első szerelmekről mesél a tőle megszokott érzékenységgel, humorral és fordulatokkal. 
  Show book
 • Tizenkilenc lépcsőfok - cover

  Tizenkilenc lépcsőfok

  Millie Bobby Brown

  • 0
  • 0
  • 0
  London, 1942. szeptember. Nellie Morris már alig emlékszik azokra az időkre, amikor nem az eget ellepő német bombázóktól kellett rettegnie. A tizennyolc éves lány jól tudja, mit kell tennie, amikor felüvöltenek a légvédelmi szirénák: felkapja hét éves húgát, és családjával a metróállomásból kialakított közeli óvóhelyre sietnek, ahol a lépcsőn tizenkilenc lépést kell megtenni lefelé a biztonságig, miközben azért imádkoznak, hogy ne az ő házuk legyen a következő, amelyet elpusztítanak a könyörtelenül záporozó bombák.Szorongással, gyásszal és nélkülözéssel teli életébe egy amerikai pilótával való véletlen találkozás hoz új reményt. Nellie rájön, hogy a légvédelmi szirénákon és a bombakráterekkel borított utcákon túl létezik egy másik világ, ahol békére és boldogságra lelhet. Ám miközben jövőjét tervezgeti Rayjel, egy légiriadó alatt szörnyű katasztrófa sújt le. Megtalálhatja magában az erőt az újrakezdésre?A neves színésznő, Millie Bobby Brown családja történetén és a második világháború kevésbé ismert tragédiáján alapuló első regénye traumáról, túlélésről és újrakezdésről mesél a történelem egyik legsötétebb korszakában.
  Show book
 • Az örökös - Oliver - cover

  Az örökös - Oliver

  Ava Harrison

  • 0
  • 0
  • 0
  „A szerző makulátlan stílusa felteszi a koronát erre a könyvre.” – Little Steamy Reads
   
  El kell menekülnöm! Az exem megnősül, és én nem fogom végignézni, ahogy az oltárnál kimondja a boldogító igent egy másik nőnek. Így hát felkerekedek, és útnak indulok. Az angol vidék tökéletes menedéknek ígérkezik. Nem is beszélve egy elbűvölően rámenős idegenről. A sors rendelte véletlen találkozás hirtelen komolyabbá válik, mint bármelyikünk is gondolta volna...
   
  A rejtélyes idegen, Olly azt ígéri, megtanít élni, kiélvezni a jelent és elfelejteni a múltat. Elhiteti velem, hogy ezúttal minden más lesz. Az orromnál fogva vezet, amíg rá nem jövök, ki is ő valójában. Oliver Blackthorn. Lockhart tizenhatodik grófja. A trón harmincharmadik várományosa a sorban. És egy született szélhámos... 
   
  Ava Harrison USA Today és Amazon bestsellerszerző Nagy-Britannia festői környezetébe repít minket, ahol bepillantást nyerhetünk az arisztokrácia titokzatos világába, amelynek az elbűvölő és tagadhatatlanul jóképű Mr. Blackthorn is prominens tagja. 
   
  „Az örököst vétek lenne kihagyni!” – L. J. Shen USA Today és Washington Post bestsellerszerző
   
  „Ava Harrison írja a legszívdöglesztőbb romantikus hősöket!” – Mary Dube, Frolic Media
  Show book
 • Hét nap örökké - cover

  Hét nap örökké

  Tia Williams

  • 0
  • 0
  • 0
  "Két író, egy szerelmi történet A brooklyni bestsellerszerző
   
  Eva Mercy erotikus témájú könyvei folyamatosan az eladási sikerlisták élén állnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete stresszmentes lenne, ugyanis egyedülálló anyaként egyszerre kell a gyereknevelésben és a hivatásában is helytállnia. A szerelem pedig már jó ideje elkerüli. Shane Hall egy visszahúzódó, rejtélyes, díjnyertes szépirodalmi szerző, aki mindenki meglepetésére egyszer csak felbukkan New Yorkban. Amikor a két író váratlanul találkozik egy irodalmi rendezvényen, csak úgy izzik köztük a levegő. Senki sem tudja, hogy húsz évvel korábban, tinédzserként Eva és Shane egy szerelemtől izzó, őrült hetet töltött el együtt.
   
  Lehet, hogy most úgy tesznek, mintha semmit sem jelentenének egymásnak, de nem tagadhatják a kölcsönös vonzalmat – vagy azt, hogy a könyveikben titokban egymásnak írnak. A következő hét napban, a fülledt New York-i nyár közepén Eva és Shane újra egymásra találnak, de az írónő nem biztos benne, hogy megbízhat-e a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét. Úgy érzi, el kell űznie Shane-t a városból, hogy élete visszatérhessen a normális kerékvágásba.
   
  De mielőtt régi szerelme újra eltűnne, van néhány kérdés, amire választ kell kapnia…"
  Show book
 • Mr Arrogáns - cover

  Mr Arrogáns

  Louise Bay

  • 0
  • 1
  • 0
  "„Azt szeretem Bay írásaiban, hogy az első oldaltól magával ragad.” – Thindbooks Blog
   
  Hideg, durva és tagadhatatlanul öntelt.Andrew Blake-et így jellemzik a legjobb barátai.
   
  Próbálj meg az új asszisztense lenni. Semmi sem elég jó, amit csinálok. Minél inkább igyekszem a kedvében járni, annál inkább figyelmen kívül hagy engem. Kezdek azon tűnődni, hogy van-e egyáltalán szív abban a magas, kemény, gyönyörű testben.Egyik este, munka után az új legjobb barátomnak – az iroda közelében lévő kocsma csaposának – panaszkodom róla. Találd ki, ki ült egész végig mögöttem, és hallotta minden kis részletét a sirámomnak?
   
  Andrew pillantásából azonban nem tudom eldönteni, hogy most kirúg-e, vagy megcsókol…
   
  Vajon mit tartogat a jövő a kiismerhetetlenül szexi főnök és a szenvedélyesen pimasz asszisztens párosának?
   
  Erre keresi a választ a USA today bestsellerszerző, Louise Bay ebben a regényében.
   
  „Ellenállhatatlan romantika, tüzes pillanatokkal fűszerezve.” – But First, Books
   
  „Senki nem ír úgy a szexi milliomosokról, mint Louise Bay.” – Littlesteamy Reads"
  Show book