Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Προσωπική Ταχεία Διέλευση - Το μέλλον των μέσων μαζικής μεταφοράς που επιτρέπει στις πόλεις να κινούνται και να αναπνέουν - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 500,000 other books you can enjoy!

Προσωπική Ταχεία Διέλευση - Το μέλλον των μέσων μαζικής μεταφοράς που επιτρέπει στις πόλεις να κινούνται και να αναπνέουν

Fouad Sabry

Translator Alexander Atticus

Publisher: Ένα Δισεκατομμύριο Γνώστες [Greek]

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Τι είναι η προσωπική ταχεία διέλευση
 
Η προσωπική ταχεία διέλευση (PRT), γνωστή και ως podcars ή ταξί με οδηγό/ράγα, είναι μια μορφή δημόσιας μεταφοράς που χρησιμοποιεί μικρά αυτοματοποιημένα οχήματα και τις λειτουργεί σε ένα δίκτυο ειδικά κατασκευασμένων οδηγών. Άλλες ονομασίες για αυτόν τον τύπο μεταφοράς περιλαμβάνουν ταξί προσωπικής ταχείας μεταφοράς (PRT) και ταξί με οδηγό/ράγα. Η αυτοματοποιημένη διέλευση με οδηγό (AGT) είναι ένα είδος συστήματος που περιλαμβάνει επίσης μεγαλύτερα οχήματα και εκτείνεται μέχρι τα μικρότερα συστήματα του μετρό. Το PRT εμπίπτει στην κατηγορία AGT. Όσον αφορά τα μονοπάτια που ακολουθεί, μοιάζει περισσότερο με προσωπικά συστήματα δημόσιων μεταφορών.
 
Πώς θα ωφεληθείτε
 
(I) Ιδέες, και επικυρώσεις σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:
 
Κεφάλαιο 1: Προσωπική ταχεία διέλευση
 
Κεφάλαιο 2: Μετακίνηση ατόμων
 
Κεφάλαιο 3: Αυτοματοποιημένη διέλευση με οδηγό
 
Κεφάλαιο 4: Ορολογία επιβατηγού σιδηροδρόμου
 
Κεφάλαιο 5: Cabinentaxi
 
Κεφάλαιο 6: Προσωπική ταχεία διέλευση Morgantown
 
Κεφάλαιο 7: ULTra (ταχεία διέλευση)
 
Κεφάλαιο 8: Πρόοδο
 
Κεφάλαιο 9: SEA Υπόγειος
 
Κεφάλαιο 10: Επένδυση καλωδίων
 
Κεφάλαιο 11: Vought Αερομεταφερόμενες μεταφορές
 
Κεφάλαιο 12: Διάβαση ACT
 
Κεφάλαιο 13: Άλντεν starRRcar
 
Κεφάλαιο 14: ROMAG
 
Κεφάλαιο 15: Σύστημα οχημάτων ελεγχόμενο από υπολογιστή
 
Κεφάλαιο 16: Δημόσιες συγκοινωνίες
 
Κεφάλαιο 17: Κράους-Μαφέι Υπεραστικό
 
Κεφάλαιο 18: Ντασαβεγιόρ
 
Κεφάλαιο 19: Μίνιτραμ
 
Κεφάλαιο 20: Κατάλογος προμηθευτών αυτοματοποιημένων δικτύων συγκοινωνίας
 
Κεφάλαιο 21: Unbuilt Rosemont προσωπική ταχεία μεταφορά system
 
(II) Απαντώντας στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την προσωπική ταχεία διέλευση.
 
(III) Παραδείγματα πραγματικού κόσμου για τη χρήση της προσωπικής ταχείας διέλευσης σε πολλούς τομείς.
 
(IV) 17 παραρτήματα για να εξηγήσουν, εν συντομία, 266 αναδυόμενες τεχνολογίες σε κάθε κλάδο για να έχουν πλήρη κατανόηση 360 μοιρών των τεχνολογιών προσωπικής ταχείας μεταφοράς.
 
Ποιον απευθύνεται αυτό το βιβλίο
 
Επαγγελματίες, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, ενθουσιώδεις, χομπίστες και όσοι θέλουν να υπερβούν τις βασικές γνώσεις ή πληροφορίες για κάθε είδους προσωπική ταχεία διέλευση.
Available since: 12/24/2022.
Print length: 327 pages.

Other books that might interest you

 • Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη Μέθοδος Της Μαζικής Επικοινωνίας! - cover

  Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Το blogging είναι η σύγχρονη φθηνότερη μέθοδος μαζικής επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη σε όλους, παντού στον κόσμο... ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλά κανείς. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν στον κόσμο να δημιουργήσει ένα blog σε πολύ χαμηλή τιμή ή ακόμα και δωρεάν· μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις τη δική σου πλατφόρμα με τη μορφή ενός ιστότοπου, και μόλις τη δημιουργήσεις, μπορείς να γράψεις σχεδόν για ό,τι θέλεις. Στόχος αυτού του εγχειριδίου είναι να σου δείξει πώς να ξεκινήσεις για να γίνεις blogger.
  Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς. Αφορά διάφορες πτυχές του blogging και συναφή θέματα και έχει οργανωθεί σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων περίπου το καθένα.
  Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει εκείνους που τους αρέσει να γράφουν σε ημερολόγια και σε ιστολόγια ή θα ήθελαν να το κάνουν, καθώς και τους διαχειριστές ιστοσελίδων που χρειάζονται περιεχόμενο για τις διαδικτυακές τους εκδόσεις.
  Έτσι, ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα Για Τα Βιντεοπαιχνίδια - cover

  Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα...

  Λιτ Έμπερορ

  • 0
  • 0
  • 0
  Αν θέλετε να μάθετε πώς να λέτε αστεία και ανέκδοτα για τα βιντεοπαιχνίδια, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.  
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα εξής: 
  
  
  - Αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - μιμίδια για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - πώς να λέτε αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια. 
  
  
  --> Μεταβείτε στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» για να το αγοράσετε αμέσως <-- 
  
  
  Αποποίηση ευθυνών:  
  
  
  Αυτός ο συγγραφέας και ο(οι) κάτοχος(-οι) των δικαιωμάτων δεν προβάλλουν καμία αξίωση, υπόσχεση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου αυτού του βιβλίου και αποποιείται(-ούνται) ρητά την ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στο περιεχόμενο. Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά.
  Show book
 • χαλυβες οπλισμου σκυροδεματος - cover

  χαλυβες οπλισμου σκυροδεματος

  IRAKLIS SAMARAS

  • 0
  • 0
  • 0
  Ο χάλυβας, προϊόν του σιδήρου και όχι μόνο, έχει ένα τεράστιο ιστορικό υπόβαθρο. Η ιστορία του αρχίζει περίπου στο 1000 π.Χ. όπου οι μεταλλουργοί τής τότε εποχής κατασκεύαζαν χάλυβα από ενανθράκωση σπογγώδους σιδήρου. Οι λαοί της Μεσογείου γνώριζαν άριστα την τέχνη του σιδήρου, όπου δημιουργούσαν λόγχες, σπαθιά, μεταλλικά σκεύη και πανοπλίες. Εν συνεχεία, στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, κατασκεύαζαν σπαθιά, ποτήρια και κιγκλιδώματα.
   
  Ο χάλυβας, στην Ελλάδα ως βιομηχανικό προϊόν συστάθηκε το 1962 και καταγράφει λαμπρή πορεία, με σύγχρονες προδιαγραφές και άρτια πρότυπα στήριξης. Ο χάλυβας με αρωγό το σκυρόδεμα είναι τα πιο ευρέως αποδεκτά υλικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που δοκιμάζεται καθημερινά από την μάστιγα των έντονων καιρικών φαινομένων, τους σεισμούς.
   
  Ο δομικός χάλυβας είναι κράμα, δηλαδή σύνθετο υλικό που προέρχεται από βιομηχανική κατεργασία. Σ’ αυτό το σύγγραμμα, ο συγγραφέας παρουσιάζει τη χρησιμότητα και τις ιδιότητες του δομικού χάλυβα οπλισμένου σκυροδέματος, τις σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλεονεκτήματα του χάλυβα, όπου με την δράση του σκυροδέματος δημιουργούν οπλισμένο σκυρόδεμα  για μέγιστη αντισεισμική προστασία από τυχηματικές εκκεντρότητες.
  Show book
 • WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND HUMANS - It should put you on Alert - cover

  WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND...

  David A. Heisenthal, V.A. Stern,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Will humanity be on its last legs? What does an AI think about AI, robotics, humanity, and the future? Who knows, maybe one day we'll be working side by side with a robot co-worker, swapping jokes and brewing coffee for the android overlords. But in all seriousness, we need to address the ethical concerns around AI and robotics and work together to create a world that's better for all of us. We will be surprised to find that if we continue to maintain our "let others do it" mentality, it can hit us hard. We are all called upon to do something, especially the younger generation among us. If they are not vigilant now, they will probably reap a harvest in many years that they did not expect. Let us take to heart what AI writes about us and our future! Maybe we'll even figure out how to make the perfect cup of coffee with our "Cyborg Royal Highness" - it's all about collaboration.
  Show book
 • Μετά Θεόν - Ηθική και Βιοηθική στον αιώνα της εκκοσμίκευσης - cover

  Μετά Θεόν - Ηθική και Βιοηθική...

  H. Tristram Engelhardt Jr

  • 0
  • 0
  • 0
  “Τὸ νέο βιβλίο τοῦ διαπρεποῦς καθηγητοῦ τῆς Φιλοσοφίας τῆς Ἰατρι­κῆς κ. Herman Tristram Engelhardt μὲ τὸν τίτλο «Μετὰ Θεόν. Ἠθικὴ καὶ Βιοηθικὴ στὸν αἰώνα τῆς ἐκκοσμίκευσης», παρουσιάζει μὲ ἰδιαίτερη σαφή­νεια τὴν κατάσταση στὴν ὁποία βρίσκεται ἡ Ἠθικὴ καὶ ἡ Βιοηθικὴ στὴν «μετὰ Θεὸν» καὶ ἄνευ Θεοῦ φάση της καὶ ἐκθέτει τὶς κρίσεις καὶ τὶς προτάσεις του. Μέσα στὴ σύγχρονη ἠθικὴ καὶ κοινωνικὴ διάλυση καὶ ἀσυναρτησία ὁ σοβαρὸς καὶ ὑπεύθυνος ἐπιστημονικὸς λόγος, ποὺ σέβεται καὶ πληροφορεῖ ἀνιδιοτελῶς τὸν ἄνθρωπο ἀποτελεῖ ἀνεκτίμητο θησαυρό.” (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
  Show book
 • Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να Γίνεις Μέρος Της Ιντερνετικής Κοινότητας! - cover

  Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς.
  Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές του Ίντερνετ, ή Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του προς όφελός σου, είναι οργανωμένες σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα.
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.
  Ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book