Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Aterratge - cover

Aterratge

Eva Piquer

Publisher: Club Editor 1959 S.L.

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

La protagonista d'Aterratge decideix volar a Islàndia amb tres desconeguts per fotografiar-se dins la carcassa d'un avió estavellat el 1973. Una decisió que mai hauria pres abans de Tot Allò. Però el viatge desperta alguna cosa al fons del pou. Una altra decisió, escriure al pilot que va caure fa cinquanta anys. El Gregory respon, li explica tots els detalls de l'aterratge sense mica de literatura. I ella, que veu símbols a cada cantonada, s'adona que no pot passar-se el futur fent veure que el passat no ha passat.
Entremig, una pandèmia, amics i lectures que són bots salvavides.
"Un Aterratge que fa l'efecte que s'enlairarà ben amunt i volarà molt de temps." Lluís Llort a El Punt Avui — Eva Piquer continua
"L'excentricitat de l'aventura islandesa és un consol" Julià Guillamon a La Vanguardia — De la por al buit i a l'esperança
"Llegir Aterratge ha sigut especial. Abans de començar el llibre ja sabia que no em deixaria indiferent." Helena Batlle a Revista Mirall — Ressorgir
Available since: 02/01/2023.
Print length: 160 pages.

Other books that might interest you

 • Remembrances d'una existència - cover

  Remembrances d'una existència

  Enriqueta Moix i Maré

  • 0
  • 0
  • 0
  Remembrances d'una existència parla de la dona que em va portar al món, que em va criar, que em va educar i que em va ensenyar a estimar. El llibre fa un recorregut a través de la malaltia de la Teresina Maré, el Parkinson. Malaltia que la va arribar a degenerar de tal manera, que va passar a tenir una dependència total, fins a tal punt, que va haver de ser traslladada a una residència. Residència que va patir un desnonament per la mala administració de les directores, i que va repercutir en la vida quotidiana dels residents i els seus familiars.
  Show book
 • Viatge a Moscou - cover

  Viatge a Moscou

  Llibert Ferri i Mateo

  • 0
  • 0
  • 0
  L’any 1993 la vida de Llibert Ferri va canviar. I la de l’Alioixa, també.Aquell any, després d’una etapa de sacsejades emocionals, el corresponsal de TV3 va viatjar a Moscou. Allà esperava trobar-hi certa calma per ordenar els pensaments i posar les sensacions a lloc. Ningú no podia preveure el gir vital extraordinari que el destí li reservava. A Moscou, Llibert Ferri hi va trobar un fill, un nen rus de només deu anys que vivia amb la seva àvia a la casa on el periodista hi tenia llogada l’habitació. Un nen que ben aviat el va reconèixer com a pare. I que alhora ell va reconèixer com a fill. Un vincle tan imprevist com intens i incondicional, sorgit enmig d’una Rússia que lliscava cap a un capitalisme deshumanitzat. Una història commovedora, una història real.
  Show book
 • L'hivern del coiot - cover

  L'hivern del coiot

  Ferran Grau

  • 0
  • 0
  • 0
  Amb la precisió dels millors True Crim anglosaxons, Ferran Grau ens presenta en aquesta història una dissecció detallada de l'esgarrifós cas de l'Monstre de Machala, un assassí en sèrie que va fer estralls tant a l'Equador com a Espanya. Un duríssim cas que ens torna a demostrar que els monstres no sempre pertanyen a el regne de la ficció.-
  Show book
 • Sempre hi ets - Els polítics catalans parlen dels seus pares - cover

  Sempre hi ets - Els polítics...

  Adam Martín Skilton

  • 0
  • 1
  • 0
  Els fills són: Artur Mas José Montilla Joan Puigcercós Alicia Sánchez-Camacho Joan Herrera Xavier Trias Joan Saura Josep Antoni Duran i Lleida Josep-Lluís Carod-Rovira Montserrat Tura Felip Puig Ernest Benach Miquel Iceta Montserrat Nebrera Jordi Hereu
  Testimoni únic, personal i colpidor, a Sempre hi ets els polítics catalans expliquen la relació que han tingut amb els seus pares. Les entrevistes dAdam Martín mostren un perfil totalment desconegut dels protagonistes, i constitueixen una veritable radiografia emocional de la política i els polítics catalans.
  Adam Martín explica en el pròleg:
  En aquest llibre hi ha revelacions molt sorprenents, en especial si tenim en compte que les fan alguns dels principals polítics daquest país. Les revelacions conviuen amb històries tendres, vivències profundament emocionants i simples anècdotes quotidianes que dibuixen una classe política molt més propera i assequible que no
  pas ens pensem: un dels protagonistes del llibre porta a sobre la nota manuscrita que va escriure el seu pare abans de morir; un altre, orfe de mare des dels vuit anys, no anava a classe el dia de la mare per no haver destar creuat de braços mentre els altres nens feien dibuixos per a les seves mamàs... 
  (...) Al final, ha resultat que aquest no és un llibre sobre polítics: és un llibre sobre pares i fills, sobre la riquesa daquesta relació, sobre la seva profunditat.
  Show book
 • L'atzarosa vida d'Enrique Blat - Un empresari republicà del Camp del Túria (1879-1951) - cover

  L'atzarosa vida d'Enrique Blat -...

  Joan J. Adrià i Montolío, Josep...

  • 0
  • 0
  • 0
  La historia de Enrique Blat (1879-1951) es la biografía singular de un hombre corriente y un fiel reflejo, al mismo tiempo, de los temores, las esperanzas y las frustraciones de buena parte de sus contemporáneos.
  Molinero por tradición familiar, se inició en la aventura empresarial con una fábrica de conservas vegetales que, hasta que quebró, el año 1929, llegó a tener una significativa actividad exportadora en Europa y en América. De existencia más bien efímera fue la destilería de licores que montó en Caracas con su hermano. El empresario regresó enfermo a Liria dos años más tarde. Republicano desde su infancia, trabajó de escribiente municipal y participó activamente en la vida política local. El desastre de 1939 le afectó trágicamente. La represión franquista le dejó sin faena y se encarnizó con su familia. Sobrevivió aún al triste ambiente de la posguerra ingeniándoselas para ganarse la vida.
  La vida de Enrique Blat es, por tanto, excepcional y normal al mismo tiempo, una aventura que nos sitúa en el tiempo que le tocó vivir.
  Show book
 • Avi et trauré d'aquí! - Una promesa per evitar que ningú caigui mai més en l'oblit - cover

  Avi et trauré d'aquí! - Una...

  Joan Pinyol

  • 0
  • 0
  • 0
  NOVA EDICIÓ ACTUALITZADA
  Avi, et trauré d'aquí! és el resultat d'una promesa, la que Joan Pinyol va fer a Joan Colom, l'avi que no va conèixer, el republicà exhumat d'una fossa comuna per la dictadura i traslladat al Valle de los Caídos sense el permís de la família. És el compromís adquirit davant la cripta on té les despulles, que reposen al costat del seu botxí. Algun dia descansaran al costat de la seva gent. 
  És el relat d'un cas dramàtic que posa en relleu les conseqüències nefastes de la guerra en la vida de les persones. Un crit d'alerta i denúncia a tots els que sempre miren cap a una altra banda quan s'ha de fer memòria.
  El llibre recull el periple vital de Joan Colom des de l'octubre de 1938, quan va ser mobilitzat per la República, fins poc després de la seva mort en un camp de presoners lleidatà, el març de 1939. També documenta l'odissea de la família des del 2008 lluitant per treure l'avi del mausoleu franquista. I acaba amb una mà estesa a l'esperança, en forma d'una carta escrita per Joan Pinyol als fills, per evitar que es perdi el record de Joan Colom.
  Show book