Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Megan Ima Trinaest - Duhovni Vodič Tigar Duh I Jedna Strašna Majka! - cover

Megan Ima Trinaest - Duhovni Vodič Tigar Duh I Jedna Strašna Majka!

Owen Jones

Publisher: Tektime

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Megan ima trinaest (tom 2 od 24): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.Spiritistički Megan serijal sastoji se od dvadeset i tri romana o rastućoj spoznaji mlade devojke da je u stanju da uradi stvari koje niko iz njene porodice ne može. U prvom tomu, Megan ima dvanaest godina. Ima dva naizgled nepremostiva problema. Njena majka se plaši latentnih sposobnosti svoje ćerke i ne samo da joj neće pomoći, već je i aktivno obeshrabruje; i ne može da pronađe učitelja koji bi joj pomogao da razvije svoje natprirodne, spiritističke moći. Jer ona želi, ne samo da zna šta je moguće i kako, već i sa kojim ciljem treba da postavi svoje posebne sposobnosti. Megan je dobra devojka, pa bi izgledalo očigledno da bi imala tendenciju da koristi svoje moći za dobro, ali nije uvek lako učiniti pravu stvar čak i ako znate šta je to. Ove priče o Megan će se dopasti svima koji imaju interesovanje za spiritističke moći, natprirodno i paranormalno i imaju između deset i sto godina. Megan ima trinaest (tom 2 od 23): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.PUBLISHER: TEKTIME
Available since: 02/20/2024.
Print length: 80 pages.

Other books that might interest you

 • Mesečev Ples - Serijal Krvna Veza Knjiga 1 - cover

  Mesečev Ples - Serijal Krvna...

  Amy Blankenship, RK Melton

  • 0
  • 0
  • 0
  Envi je imala odličan život. Odličnog brata, odličnog dečka i najbolji posao koji devojka može poželeti... da radi u baru najpopularnijih klubova u gradu. Bar je bio odličan dok je jedna od najboljih prijateljica nije nazvala i rekla da je dečko vara na plesnom podijumu u klubu Mesečev ples. Njena odluka da se suoči s njim pokreće lanac događaja koji će je uvesti u opasni paranormalni svet skriven ispod svakodnevnog običnog života. Svet u kome ljudi mogu da se preobraze u jaguare, gde vampiri hodaju ulicama i pali anđeli hodaju među nama. Devon može da se pretvori u jaguara, malo je neuglađen i jedan je od vlasnika kluba Mesečev ples. Njegov svet se preokrene kada ugleda privlačnu ženu crvene kose kako pleše u njegovom klubu, naoružana ciničnim srcem i šokerom. Uz vampirski rat koji besni oko njih, Devon se zaklinje da će ova žena biti njegova... i boriće se do kraja da je ima.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Vatra nepoznatog porekla - cover

  Vatra nepoznatog porekla

  Vladimir Vojvodić

  • 0
  • 0
  • 0
  Palp triler koji prati pet unikatnih likova, smešten u dvostruki narativni tok: 1979. godinu na području vrele američko-meksičke granice i 1554. godinu u zlatnom kolonijalnom dobu Nove Španije.
   
  333 strane premijum amerikane, rokenrola 70-ih, ozbiljnog policijskog posla, viševekovne istorije i misterije, divljačkih automobila i sveopšte pobede - holivudski triler starog kova spakovan u formu romana.
   
  U eri najveće španske kolonijalne moći, osramoćeni konkvistador na samrtnoj postelji otkriva tajnu drevnog artefakta svom najboljem prijatelju.
   
  Više od četiri veka kasnije, tvrdokorni njujorški detektiv i njegov partner slede trag nove smrtonosne droge, dok naizgled obična devojka iz Viskonsina kreće na jug, vođena davno izrečenim proročanstvom. Daleko od svih, sitni krijumčar prevozi tri čoveka u Meksiko, ne sluteći sa čime će biti suočen.
   
  Od svih njih, samo jedna duša istinski razume prirodu sudbine koja ih veže i užasa koji ih čeka u poslednjim danima maja.*Utisci čitalaca na Goodreads platformi:
   
  https://www.goodreads.com/book/show/45917229-vatra-nepoznatog-porekla
  Show book
 • Kad Sam Bila Pas - cover

  Kad Sam Bila Pas

  Elena Kryuchkova

  • 0
  • 0
  • 0
  Priča o devojci koja je u prošlom životu bila pas.Tina je obična devojka koja radi u skloništu za životinje. Jednom je pozvala šefica skloništa, Elisa. Kazala je da ona u stvari nije Elisa, već skandinavska boginja Freija, koja je trenutno predsedavajuća Odeljenjem za kućne ljubimce sa Drugog sveta. I da je Tina izabrana za rad u Službi za onostranu dostavu, Odeljenju za kućne ljubimce. A sada će dostavljati pisma umrlih ljubimaca njihovim vlasnicima.
  Tako su počele Tinine magične avanture. Upoznaće sve vrste ljudi, videće priče o njihovom prijateljstvu sa kućnim ljubimcima, učestvovaće u hvatanju zlostavljača životinja i sudu Drugog sveta. Takođe saznaje o svom prošlom životu kada je bila pas...
  PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Megan Ima Trinaest - Duhovni Vodič Tigar Duh I Jedna Strašna Majka! - cover

  Megan Ima Trinaest - Duhovni...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Megan ima trinaest (tom 2 od 24): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.
  
  Spiritistički Megan serijal sastoji se od dvadeset i tri romana o rastućoj spoznaji mlade devojke da je u stanju da uradi stvari koje niko iz njene porodice ne može. U prvom tomu, Megan ima dvanaest godina. Ima dva naizgled nepremostiva problema. Njena majka se plaši latentnih sposobnosti svoje ćerke i ne samo da joj neće pomoći, već je i aktivno obeshrabruje; i ne može da pronađe učitelja koji bi joj pomogao da razvije svoje natprirodne, spiritističke moći. Jer ona želi, ne samo da zna šta je moguće i kako, već i sa kojim ciljem treba da postavi svoje posebne sposobnosti. Megan je dobra devojka, pa bi izgledalo očigledno da bi imala tendenciju da koristi svoje moći za dobro, ali nije uvek lako učiniti pravu stvar čak i ako znate šta je to. Ove priče o Megan će se dopasti svima koji imaju interesovanje za spiritističke moći, natprirodno i paranormalno i imaju između deset i sto godina. Megan ima trinaest (tom 2 od 23): Meganini roditelji nude da unajme šator i prirede dve žurke za Meganin rođendan na seoskom zelenilu: jednu za stare, porodicu i jednu za njene školske prijatelje. Megan je veoma uzbuđena zbog toga, ali bude potpuno oduševljena kada upozna poznatog lokalnog di-džeja Džeka Hamera i dobije rođendanski poljubac od zgodnog stranca.
  Show book
 • Kad Sam Bila Pas - cover

  Kad Sam Bila Pas

  Elena Kryuchkova

  • 0
  • 0
  • 0
  Priča o devojci koja je u prošlom životu bila pas.
  
  Tina je obična devojka koja radi u skloništu za životinje. Jednom je pozvala šefica skloništa, Elisa. Kazala je da ona u stvari nije Elisa, već skandinavska boginja Freija, koja je trenutno predsedavajuća Odeljenjem za kućne ljubimce sa Drugog sveta. I da je Tina izabrana za rad u Službi za onostranu dostavu, Odeljenju za kućne ljubimce. A sada će dostavljati pisma umrlih ljubimaca njihovim vlasnicima.
  Tako su počele Tinine magične avanture. Upoznaće sve vrste ljudi, videće priče o njihovom prijateljstvu sa kućnim ljubimcima, učestvovaće u hvatanju zlostavljača životinja i sudu Drugog sveta. Takođe saznaje o svom prošlom životu kada je bila pas...
  Show book