Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Culorile Seducției - cover

Culorile Seducției

Stefano Vignaroli, Emanuela La Capricciosa

Publisher: Tektime

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

O femeie trădată decide că răzbunarea ei trebuie să se răsfrângă nu numai asupra soțului infidel, ci și asupra oamenilor care s-au învârtit ceva vreme în cercul ei: prietena lesbiană, polițistul de carieră, fotograful pe jumătate paparazzi și pe jumătate detectiv particular, scriitoarea milaneză, traficantul de droguri și așa mai departe. În decorul fermecătorului oraș din regiunea Marche, locul de naștere al poetului Giacomo Leopardi, Emanuela își va vedea îndeplinită răzbunarea, întemeiată pe un anumit număr, numărul șapte, și pe niște culori, culorile seducției. Șapte sunt culorile curcubeului, șapte sunt păcatele capitale, șapte sunt camerele secrete ale casei sale unde, una după alta, vor sfârși victimele neștiutoare ale răzbunării sale. O răzbunare, care însă, îi va lăsa un gust amar protagonistei.O femeie trădată decide că răzbunarea ei trebuie să se răsfrângă nu doar asupra soțului infidel, ci și asupra persoanelor care s-au învârtit ceva vreme în cercul ei: prietena lesbiană, polițistul de carieră, fotograful pe jumătate paparazzi și pe jumătate detectiv particular, scriitoarea milaneză, traficantul de droguri și așa mai departe. În decorul fermecătorului oraș din regiunea Marche, locul de naștere al poetului Giacomo Leopardi, Emanuela își va îndeplini răzbunarea, întemeiată pe un anumit număr, șapte, și pe niște culori, culorile seducției. Șapte sunt culorile curcubeului, șapte sunt păcatele capitale, șapte sunt camerele secrete ale casei sale unde, una după alta, vor sfârși victimele neștiutoare ale răzbunării sale. O răzbunare, care însă, îi va lăsa un gust amar protagonistei.

Emanuela Cea Capricioasă este pseudonimul în spatele căruia se află, pe lângă Emanuela din Recanati, o serie de autori care, grație tehnicii Token Ring literar, au scris acest scurt roman sub forma unei opere colective. O lectură plăcută, cursivă și intrigantă, destul de insolentă, și în același timp, defel vulgară.PUBLISHER: TEKTIME
Available since: 02/22/2024.
Print length: 130 pages.

Other books that might interest you

 • Felix asta-i culmea! - Nu încercați asta acasă! - cover

  Felix asta-i culmea! - Nu...

  Razvan "Franco" Nitoi

  • 0
  • 0
  • 0
  "Felix, asta-i culmea!" il are in miezul povestii pe un pusti destept si cu multa imaginatie, care, alaturi de prietenii lui, va inchipui o succesiune de farse amuzante si traznite. 
  Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante, farse și peripeții reale, traite de autor. 
  FELIX, ASTA-I CULMEA! - Nu încercați asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii! 
  Prima ediție tipărită a fost lansată în mai 2017, la Editura Corint Junior, și a fost Best Seller-ul editurii pe perioada BookFest 2017.
  Show book
 • Viaţa mea nu chiar perfectă - cover

  Viaţa mea nu chiar perfectă

  Sophie Kinsella

  • 1
  • 2
  • 0
  Viaţa mea nu chiar perfectă este povestea lui Katie Brenner, o tânără promiţătoare, care locuieşte în Londra, aflată la primul ei job important. Când Katie crede că lucrurile merg din ce în ce mai bine, se trezeşte concediată de Demeter, şefa bătrână şi arţăgoasă. Neştiind încotro s-o apuce, Katie se întoarce la ţară, în Somerset, unde locuiesc părinţii ei, cu visurile spulberate şi îşi face o profesiune de credinţă din încercarea de a-şi ajuta tatăl cu mica lui afacere, o fermă aproape falimentară. Într-o bună zi, la fermă îşi face apariţia Demeter, prilej pentru Katie să-şi pună întrebări cu adevărat importante: Ar trebui să lupte ca să-şi recapete viaţa din Londra? Ar trebui să se răzbune pe fosta ei şefă? Sau să aibă încredere în Alex, tânărul care intră în viaţa ei când totul pare că se prăbuşeşte?
  Show book
 • Catch-22 - cover

  Catch-22

  Joseph Heller

  • 0
  • 2
  • 0
  Acțiunea romanului Catch-22 se concentrează asupra evenimentelor dintr-o bază militară americană fictivă, în ultimele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial. Neobișnuitul protagonist al poveștii este Yossarian, un erou de o inventivitate și o energie inepuizabile, hotărât să supraviețuiască războiului cu orice preț. Romanul oscilează între comic și teroare cu o ușurință fenomenală, explorând ingenios absurdul existenței într-un mediu în care oamenii au încetat să-și mai vorbească. Birocrația și autismul sunt acum la ordinea zilei, ca și violența și amenințarea morții, iar păstrarea judecății și a simțului realității necesită eforturi aproape supraomenești.
  Show book
 • Proiectul Rosie - cover

  Proiectul Rosie

  Simsion Graeme

  • 0
  • 0
  • 0
  La treizeci și nouă de ani, Don Tillman, un profesor de genetică suferind – fără să știe – de sindromul Asperger, e încă burlac. Deși e deștept și arătos, nu prea are noroc în dragoste. Dar de data asta e hotărât să reușească. De aceea a inițiat Proiectul Soția, pe baza unui chestionar care îl va ajuta să-și afle partenera perfectă. Numai că frumoasa Rosie, care dă buzna în viața lui, este exact opusul femeii ideale a lui Don...
  Show book
 • Noaptea plăcerilor - cover

  Noaptea plăcerilor

  Tessa Dare

  • 0
  • 0
  • 0
  SERIA „SPINDLE COVE“ Spindle Cove este destinația preferată de anumite tipuri de domnișoare bine-crescute: cele cu carte, timide, cu inima frântă sau neînțelese. Este un refugiu pentru tinerele femei care nu se potrivesc în societate. Victor Bramwell, noul conte de Rycliff, știe că locul lui nu este aici. Din câte își poate da seama, în acest sat nu există nimic altceva în afară de fete bătrâne și oi. Dar are ordin să adune o miliție. Este o misiune aparent simplă, complicată de sprintena și rafinata Susanna Finch – o femeie hotărâtă să-și salveze refugiul pe care l-a creat pentru doamne de invazia armatei improvizate a lui Bram. Ultimul lucru la care se așteaptă cei doi este o atracție puternică. Cu atât mai puțin o pasiune explozivă. Satul Spindle Cove este pregătit pentru o bătălie epică a sexelor... dar oare dragostea va cuceri totul? Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times și USA Today. Cărțile sale au câștigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, și au fost traduse în 16 limbi.
  Show book
 • Bărbatul care nu voia să se dea jos din pat şi alte povestiri - cover

  Bărbatul care nu voia să se dea...

  David Lodge

  • 0
  • 0
  • 0
  „Un volum de povestiri debordând de prospeţime şi extrem de actual, dovedind un acut simţ al observaţiei, un volum pe care l-am dori de două ori mai mare!” (Financial Times)
  Show book