Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Conversații cu Rex câinele meu - Pseudoeseuri - cover

Conversații cu Rex câinele meu - Pseudoeseuri

Roxana Nastase

Publisher: Scarlet Leaf Press

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Poate ai impresia că o conversație cu un câine, chiar și al tău, poate fi extrem de satisfăcătoare. Tu introduci subiectul, tu argumentezi și tu câștigi.

Ei bine, nu este chiar așa. Aș spune că depinde de câine. De asemenea, aș spune că nu trebuie niciodată să subestimezi încăpățânarea câinelui tău.
Available since: 12/01/2021.

Other books that might interest you

 • Felix asta-i culmea! - Nu încercați asta acasă! - cover

  Felix asta-i culmea! - Nu...

  Razvan "Franco" Nitoi

  • 0
  • 0
  • 0
  "Felix, asta-i culmea!" il are in miezul povestii pe un pusti destept si cu multa imaginatie, care, alaturi de prietenii lui, va inchipui o succesiune de farse amuzante si traznite. 
  Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante, farse și peripeții reale, traite de autor. 
  FELIX, ASTA-I CULMEA! - Nu încercați asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii! 
  Prima ediție tipărită a fost lansată în mai 2017, la Editura Corint Junior, și a fost Best Seller-ul editurii pe perioada BookFest 2017.
  Show book
 • Bărbatul care nu voia să se dea jos din pat şi alte povestiri - cover

  Bărbatul care nu voia să se dea...

  David Lodge

  • 0
  • 0
  • 0
  „Un volum de povestiri debordând de prospeţime şi extrem de actual, dovedind un acut simţ al observaţiei, un volum pe care l-am dori de două ori mai mare!” (Financial Times)
  Show book
 • Prima si ultima dragoste - cover

  Prima si ultima dragoste

  Jill Shalvis

  • 0
  • 0
  • 0
  SERIA „LUCKY HARBOR“Ca organizatoare de nunți și fondatoare a site-ului TyingTheKnot, Callie vede tot ce implică mariajul: verighetele, rochia, zâmbetele și... suferința. Și aceasta din urmă este motivul pentru care este singură și dornică să rămână așa. Să fii părăsită în fața altarului poate avea asemenea consecințe. Însă când Callie revine în orășelul natal, descoperă că tipul de care a fost îndrăgostită nebunește în liceu este mai sexy ca oricând. Și o face să uite de ce și-a jurat că se va feri de dragoste și își va proteja inima...Tanner este un scufundător cu un trecut nebunesc, dependent de adrenalină. Și acum, fiul lui adolescent a intrat, deodată, în viața lui. Cum ar putea Tanner să fie un model pentru puști, când el încă are de plătit pentru propriile greșeli? Este și așa teribil de tulburător faptul că minunata Callie a apărut în Lucky Harbor ca un vis frumos, punând la încercare hotărârea lui de a-și ține inima bine ferecată. Deși, când este în preajma ei, are tot mai des senzația că ar putea fi bărbatul pe care ea – și fiul lui – îl merită. Callie și Tanner au în comun un trecut care îi leagă de acest mic oraș. Dar vor putea avea, oare, și un viitor frumos împreună?„Dacă vă place romantismul contemporan, va trebui să citiți romanele lui Jill Shalvis.“ DreysLibrary.comJILL SHALVIS este autoarea multor bestselleruri din topurile New York Times și USA Today, vândute în peste 10 milioane de exemplare. A câștigat de două ori premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.
  Show book
 • La limită - cover

  La limită

  Virginia Feito

  • 0
  • 0
  • 0
  Cel mai recent roman al lui George March are un succes extraordinar și nimeni nu se poate mândri mai tare decât soția lui. Devotată regulilor și aparențelor, doamna March duce o existență pedantă și privilegiată în lumea bună a New Yorkului, până într-o dimineață când patroana patiseriei preferate sugerează că protagonista romanului scris de soțul ei – un personaj detestabil pe nume Johanna – este inspirată de însăși doamna March. Șocată și umilită, doamna March, care nu știe mai mult de atât pentru că nu a citit cartea, își abandonează comanda și fuge în grabă din magazin. Dar lucrurile nu se opresc aici. Pornind de la un articol decupat dintr-un ziar pe care îl găsește în biroul lui George, doamna March este convinsă că soțul ei a comis o crimă.
  În timp ce narațiunea ne conduce, pas cu pas, prin delirul și psihozele doamnei March, implicațiile ei se ramifică și pătrund în zonele cele mai sensibile și mai intime ale vieții. Imaginea publică ia locul adevăratei identități a persoanei. Scenariile care se dezvoltă independent în imaginația noastră devin realitate.
  În romanul său de debut, Virginia Feito reușește să comprime o multitudine de idei și emoții într-o narațiune alertă și plină de tensiune.
  „O lectură esențială în era rețelelor de socializare… Un roman de debut excepțional… o contribuție excelentă la literatura din valul horror cu influențe feministe… Paranoia tulburătoare a doamnei March, credința că toată lumea o judecă, perspectiva înspăimântătoare că este văzută nu așa cum este, ci așa cum a fost portretizată de altcineva – toate acestea constituie coșmarul obișnuit al unei persoane disperate după un anumit statut în galeria de oglinzi din social media…“ The Guardian
  „Un thriller pervers, superb… Puțin din Hitchcock, puțin din Patricia Highsmith… Este o neliniște în cartea aceasta, o teamă chinuitoare care se instalează de la început și de care nu mai scapi. Și nici nu-ți dorești să scapi dintre frazele perfect șlefuite și straniile incursiuni psihologice.“ Vox
  Show book
 • Noaptea nunții - cover

  Noaptea nunții

  Kinsella Sophie

  • 0
  • 1
  • 0
  Lottie s-a săturat de iubitul ei, care nu se hotărăște s-o ceară în căsătorie. Ca lucrurile să se complice și mai mult, în scenă apare Ben, fostul iubit, care-i aduce aminte de un pact de mult uitat: daca la treizeci de ani vor fi încă singuri, se vor căsători. Și astfel destinul lui Lottie se schimbă. Doar că nu toată lumea e fericită cu căsătoria celor doi, iar familiile și prietenii o iau razna și le pun bețe-n roate.
  Show book
 • Războiul Mondial al Fumătorilor - cover

  Războiul Mondial al Fumătorilor

  Marin Mălaicu-Hondrari

  • 0
  • 3
  • 0
  Constantin, „orfan cu părinți“, cum se prezintă singur, renunță la viața lui confortabilă din România și pleacă să trăiască în Camarile, un soi de Cuba a fumătorilor, unde aceștia – mai ales cei persecutați în țările lor de baștină – primesc azil politic. De aici își rememorează viața, de-a lungul căreia marca țigărilor fumate se tot schimbă odată cu femeile pe care le iubește. Dar ironia sorții face ca el să se îndrăgostească nebunește de o nefumătoare...
  Show book