Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Cutia - cover
PLAY SAMPLE

Cutia

Camilla Läckberg, Henrik Fexeus

Narrator Ruxandra Enescu

Publisher: Editura Trei

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Un thriller plin de suspans scris de un nou duo nordic — începutul unei serii captivante. 
Când o femeie ucisă este găsită într-o cutie străpunsă cu săbii, poliţia este descumpănită: a fost un număr de magie care n-a mers cum trebuie sau o crimă extrem de brutală? Mina Dabiri lucrează la poliţia din Stockholm și primește ajutorul lui Vincent Walder, un mentalist și expert în limbaj corporal și magie. 
Mina și Vincent fac legături cu cazuri mai vechi și își dau seama că sunt pe urmele unui criminal în serie nemilos, care trebuie oprit înainte să mai facă și alte victime. Însă personalităţile dificile ale celor doi complică situaţia; amândoi poartă secrete întunecate, iar trecutul lor pare legat de ceea ce se petrece acum. Iar ei trebuie să fie cu un pas înaintea ucigașului. Trebuie să se familiarizeze cu nebunia ca să-i poată pune capăt. 
 
„Un criminal în serie pasionat de trucuri ma¬gice și imitaţii este ideal pentru un thriller care-ţi crește pulsul și îţi asigură o evadare captivantă din realitate. Läckberg și Fexeus știu cum să scrie o carte pe care o citești pe nerăsuflate, deși are dimensiunile unei cărămizi." - Göteborgs-Posten 
 
„Când Läckberg își unește forţele cu Fexeus, avem entertainment nerușinat de palpitant." - Ystads Allehanda
Duration: about 21 hours (20:36:00)
Publishing date: 2022-06-20; Abridged; Copyright Year: 2021. Copyright Statment: —