Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Negyven felé pártában - cover

Negyven felé pártában

R. Kelényi Angelika

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Imádtam a fordulatokat, csattanókat és meglepetéseket.” – A másik világ
 
De tényleg, hol bujkálnak az egyedülálló pasik?Bori és Cica a negyvenes éveikben jár. Csinosak, intelligensek és humorosak. Ja,és persze szinglik.
 
Hosszú évek óta próbálnak férjet találni, azonban igyekezetük eredménytelenmaradt. Ugyanis valami mindig hiányzott a srácokból. Bori nyitott, minden férfiban a nagy Ő-t keresi, Cica válogatós.
 
Miért nem lelik a valódi PASIT?Nem keserednek el, még ha kudarcba is fullad egy-egy randi, inkább megpróbáljákmegtalálni mindennek a humoros oldalát. A kínos randevúikat is mulattató sztoriként adják elő a csajos összeröffenéseiken.A két kényszerszingli végül Isztambulba utazik pihenni, ahol hihetetlen kalandokban lesz részük.
 
Vajon végre a szerencse is rájuk mosolyog?
 
R. Kelényi Angelika karaktereit valós személyek ihlették, és a történetek nagy része valóban meg is történt, még ha ez talán meg is hökkentheti az olvasókat. Szem nem marad szárazon. A nevetésről pedig tudjuk, hogy gyógyír minden bajra.
 
„Imádom az írónő stílusát, a karaktereit, a könyveit és őt is.” – Bree S. világa
 
„R. Kelényi Angelika az egyik legjobb magyar írónő.” – Könyvmánia Blog
Available since: 10/24/2023.
Print length: 256 pages.

Other books that might interest you

 • Újra élni - cover

  Újra élni

  Anita Weaver

  • 0
  • 0
  • 0
  Charlotte a testén és lelkén egyaránt nyomot hagyó múlt elől menekül vidékre, ahol mindössze felejtésre vágyik. Ellenségesen fogadja William közeledését, aki azonban nem adja fel, újra és újra próbálkozik. A kérdés csupán az, hogy a nő életére telepedő árnyak mennyire befolyásolják a kapcsolatukat? Vajon a férfi képes áttörni Charlotte bizalmatlanságának falán, mely a szívéhez vezető utat elzárja előle? 
  Show book
 • Végzetes csábító - 420 - cover

  Végzetes csábító - 420

  Anne L. Green

  • 0
  • 1
  • 0
  A legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kellOlivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együttépülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszálláskorántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosankidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandoksorán azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnélveszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Nikoalteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nema rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá.Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni abűnszervezetet.De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetségesmindkettejük számára.A Végzetes csábító a Csábító-sorozat harmadik része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónőlegújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében sohanem tudhatod, mi fog történni.
  Show book
 • Tüzes szenvedély - cover

  Tüzes szenvedély

  Kendall Ryan

  • 0
  • 0
  • 0
  „Szenvedély, ámulatba ejtő főhős – aki valóban egy hős –, szeretni való szereplők és forró, fülledt erotika.” – Totally Booked Blog „Csodálatosan ábrázolt és bensőséges.” – Flirty and Dirty Book Blog Hagyd, hogy elemésszen a szerelem! Az érzelmileg sérült Liz egyáltalán nem keres párkapcsolatot, amikor találkozik az elragadó szomszéd fiúval, Cohennel. A srác néhány évvel fiatalabb nála, önkéntes tűzoltó… ja, és szűz – ami abszolúte teljességgel kizáró körülmény. Ennek ellenére Liz szoros barátságot alakít ki Cohennel, miközben a fizikai szükségleteit máshol elégíti ki. Bár az estéit egy másik férfi karjaiban tölti,  az éjszakák valahogy mégis Cohen ágyában találják... és Cohen megmutatja neki, milyen jó lehet az élet szex nélkül is. Amikor Cohen megsérül az egyik bevetés alatt, Liz valódi érzései a felszínre törnek, ezért döntenie kell. Hajlandó vállalni a szerelem kockázatát megannyi múltbéli szívfájdalom után? A Tüzes szenvedély Kendall Ryan New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb szexi és izgalmas regénye, amely remek szórakozást nyújt a romantikus-erotikus írások kedvelőinek.18 éven felülieknek!
  Show book
 • A lakótárs - cover

  A lakótárs

  Kendall Ryan

  • 0
  • 0
  • 0
  "Maximálisan elbűvölő! Bűnösen szexi. Romantikus és eszméletlen." - Shayna Renee's Spicy Reads"Gyorsan beleszerettem ebbe a pörgő, könnyed, eszméletlen, forró és vicces románcba a szexi, egyedülálló apa és a közvetlen, csinos nevelőnő között. Egyszerűen imádom." - Chatterbooks Book BlogMi lehet szexibb egy rosszfiúnál?Max Alexander hamarosan betölti a harmincötöt. Létrehozott egy sikeres céget, de a szerelemben soha nem volt szerencséje. Olyan sok időt fordít az üzletre és a lánya nevelésére, hogy ez teljesen háttérbe szorítja a magánéletet. Nem tud bájologni, hamar elveszíti a türelmét, és néha az agya is elborul.A legkevésbé arra az egyedülálló, túlságosan vonzó fiatal nőre van ideje, akit nevelőnőnek fogadott a kislánya mellé. A nő eltereli a figyelmét, amire semmi szüksége, és esze ágában sincs viszonozni a vonzalmát. De ugye a szenvedély útjai kifürkészhetetlenek...A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan elbűvölő, forró románca egy olyan lenyűgöző történet, mely szerelembe ejti az olvasókat is. 
  Show book
 • A mi történetünk - cover

  A mi történetünk

  Dani Atkins

  • 0
  • 0
  • 0
  Emma Marshall alig várja, hogy gyerekkori szerelme, Richard feleségül vegye. Egy tragikus baleset azonban mindent megváltoztat, és életébe belép egy idegen, Jack. A férfi jóképű, rejtélyes, Emma sosem találkozott még hasonlóval.
  Show book
 • Szellemek - cover

  Szellemek

  Dolly Alderton

  • 0
  • 0
  • 0
  SUNDAY TIMES BESTSELLER„Éles, jó humorú sztori a kora harmincasok szerelmeiről és veszteségeiről.” - Sunday Times „Egészen briliáns. Dolly igazi élmény, ahogyan a szerelmet, a vágyakozást, a barátságot és úgy általában az emberi érzelmek terepét kommentálja. Hihetetlenül imádom!” - Marian KeyesNina Dean harmincas éveinek első felét tapossa, sikeres gasztroíró, szeretik őt a barátai és a családtagjai, új lakásba költözött, a város másik kerületébe. Amikor találkozik Maxszel, az elbűvölő romantikus hőssel, aki az első randin közli vele, hogy feleségül fogja venni, Ninának úgy tűnik, minden terv szerint megy.Az új kapcsolat a legjobbkor jött – mióta betöltötte a harmincat, messze nem érezte magát olyan jól a bőrében, mint arra előzőleg számított. Bármerre nézett, a dolgok az idő múlására, a lehetőségek fogyatkozására emlékeztették. A baráti szálak meglazultak, az ex-pasik továbbléptek, és, ami a legrosszabb, mindenki távoli kertvárosokba költözött. A szülők se jelentenek támaszt, Nina apja lassan átadja magát a leépülésnek, az anyja meglepő frizurával és ruházattal kísérletezik.Tényleg Max lenne a megoldás?„A tökéletes szókimondó romkom napjaink életéről.” – Stylist„Imádtam - Dolly Alderton minden stílusban mesterien ír. Ez persze senki számára sem meglepő” – Candice Carty-Williams„Frappáns, megható, anélkül hogy szentimentális lenne, igazi élvezet volt olvasni.” – David Nicholls„Bölcs, vicces, gyöngéd és igaz, éles nyelvű megfigyelések, és százszázalékban kacagtató. Dolly Alderton fenomenális tehetség.” – Elizabeth Day„Elbűvölően jó meglátású kép arról, hogy mit jelent harmincvalahány éves nőnek lenni... A Szellemekben sok nő fog magára ismerni.” – Red„Fájóan átérezhető... ironikusan vicces.” – i„Tényleg hangosan felkacagsz, miközben olvasod... annyira magával ragadott, hogy nem bírtam letenni.” – Philippa Perry„Imádtam. Harsogva nevettem, ahogy magamra ismertem.” – Bryony Gordon„Dolly olyan iróniával, melegséggel és pontossággal összegzi, milyen is az élet harmincévesen, hogy az ember nem akarja, hogy vége legyen a sztorinak.” – Heat„Ez a könyv oly mértékben igaz, hogy az embernek megfájdul a nyaka a sok helyeslő bólogatástól.” – Grazia
  Show book