Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szentpétervári fehér éjszakák - cover

Szentpétervári fehér éjszakák

Michel de Gréce

Publisher: Alexandra Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Daliás nagyherceg, tehetséges katona, felvilágosult gondolkodó; javíthatatlan nõcsábász, állítólagos gyémánttolvaj, a cári család õrültnek nyilvánított fekete báránya, akit legszívesebben kitöröltek volna a dinasztia emlékezetébõl. Nyikolaj Konsztantyinovics Romanov nagyherceg az excentrikus figurákban bõvelkedõ orosz cári dinasztia egyik legizgalmasabb és legellentmondásosabb tagja, aki egyszerre volt a Romanov-ház végromlásának megtestesítõje és az uralkodói kötöttségek ellen lázadó független karakter.Könyvében a nagyherceg kései rokona, Michel de Grece, azaz Mihály görög-dán királyi herceg, a néhai Fülöp herceg elsõfokú unokatestvére tárja fel az európai királyi udvarok ragyogásától az üzbegisztáni számûzetésig vezetõ rendkívüli életutat. Az elismert életrajz- és regényíró családi beszámolókon és gondos kutatómunkán alapuló életrajzából megismerhetjük Nyikolaj nagyherceg és az amerikai kurtizán, Fanny Lear egész Oroszországot megbotránkoztató viszonyát, miközben a regény lapjain megelevenednek a legendás szentpétervári fehér éjszakák.
Available since: 12/03/2021.

Other books that might interest you

 • Szerelem az étlapon - cover

  Szerelem az étlapon

  Andrea Farkas

  • 0
  • 0
  • 0
  Azután, hogy lakótársa, Lia elköltözött, Szigetvári Hanna macskájával, Alfrédával egyedül él a lakásban. A szerelem is hiányzik az életéből, mióta hét éve, mindössze hétnapnyi házasság után szakítottak Marton Olivérrel.
   
  Hanna imád sütni és főzni, álma egy menő szakácsiskola. Két állása is van, hogy a lakbérét fizetni tudja, ráadásul édesanyja is beteg. Olivér mint társtulajdonos, minden energiáját a Smaragd Wellness Klinika fejlesztésére fordítja.
   
  A sors ismét összehozza őket, de mindketten sebzettek, egymást okolják boldogtalanságukért. Konfliktus konfliktust követ közöttük, mígnem gyerek- és ifjúkoruk városában járva felébred bennük a remény, hogy talán újra összeköthetik sorsukat. Vajon sikerül-e?
   
  A fiatal írónő, Farkas Andrea, A Főnök ajánlata szerzője e második regényében ismét humoros, romantikus, pörgős történettel lepi meg egyre növekvő olvasótáborát. 
  Show book
 • Bangkok felett a csillagok - cover

  Bangkok felett a csillagok

  M.Z. Chapelle

  • 0
  • 0
  • 0
  A Párizstól keletre szerzőjének legújabb bestsellereA sors elől nem futhatunk messzire.Mi történik, ha a gyerekkori legjobb barátoddal kerülsz egy kollégiumi szobába? Mármint azzal a sráccal, akit annak idején cserben hagytál, és aki halálosan gyűlöl miatta.Atid és Niran elvalaszthatatlan jó barátok, ám kapcsolatuknak egy sorsfordító napon végeszakad, és hosszú évekig semmit sem tudnak a másikról. A balszerencse - vagy a végzet - okán a két fiú újra találkozik: a bangkoki egyetem falai között folyó háború azonban meglepetéseket tartogat számukra. Milyen súlyos titkok lappanganak kettejük múltjában és mit tartogat a jövő? Képesek összeforrasztani egy megtört barátság szilánkjait? Vajon mi történik, ha valami egészen más formálódik belőle? Mikről mesélnek a Bangkok egére rajzolt csillagok?Harag. Fájdalom. Megbocsátás. Egy csodás romantikus történet a BL szerelmeseinek.
  Show book
 • Elfojtott indulatok - cover

  Elfojtott indulatok

  Anne L. Green

  • 0
  • 0
  • 0
  A szerelem lehet erősebb, mint a családi kötelék? Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képek alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. A kötetből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?
  Show book
 • A boldogság titkos ereje - Romantikus regény - cover

  A boldogság titkos ereje -...

  Norbert Tasev

  • 0
  • 0
  • 0
  Barbara lélegzetelállítóan csinos, extravagáns műsorvezető, producer a bulvármédiában dolgozik. Szakmai elismerések vannak a háta mögött, divatshowk háziasszonya, úgy érzi mindent elért az életben, mégis magánéletében úgy érzi kiüresedett, boldogtalan. Kissé sznob szülei minden döntését megkérdőjelezik, míg felszínes, jobbára csak önmagukkal foglalkozó csajos barátnői is egyre inkább kinézik maguk közül. Legutóbbi kapcsolata is megcsalással végződött, végül megismerkedik egy vakrandis esten a félénk, különc fiatalemberrel, Emillel aki írói babérokat dédelget magában, szülei lakásában él anyával él, és akibe szinte azonnal, váratlanul beleszeret. Humoros, szívet melengető szituációk, frappáns párbeszédek gondoskodnak róla, hogy az olvasó egyetlen percig se érezze magát egyedül.
  Show book
 • Last Couple Standing - Nyerő páros - cover

  Last Couple Standing - Nyerő páros

  Matthew Norman

  • 0
  • 0
  • 0
  A Nagy Négyes tagjai még egyetemistaként lettek barátok: négy férfi, négy nő – négy házaspár. Nagyjából egyszerre házasodtak össze, lettek gyerekeik, és most, tizenöt évvel később egyszerre kezdenek szépen sorban elválni. Barátaik sorsát látva Jessica és Mitch Butler górcső alá veszik házasságukat: vajon meg lehet még menteni? Vagy a válás olyan, mint egy negyveneseket megtámadó zombi vírus – elkerülhetetlen? Immunitásuk maximális bebiztosítása érdekében Jessica és Mitch radikális döntést hoznak. Mivel barátaik válásának oka leginkább a szex, illetve annak hiánya és másokkal való kipróbálása volt, elhatározzák, hogy lazítanak a szabályokon. Megbeszélik a feltételeket, és nekivágnak a nagy kísérletnek, hogy az egyébként boldog és jól működő házasságukat új szintre emeljék. Jessica és Mitch úgy gondolják, házasságuk az evolúció útjára lépett. De a határok feszegetése és szexi csaposok elcsábítása közben azon kezdenek töprengeni, nem vétettek-e végzetes hibát. Ami ezután következik, az mindkettőjük számára egyszerre vicces, fájdalmas, zavarba ejtő és abszolút meglepő. Időnként valami nagyon rosszat kell tenni ahhoz, hogy megértsük, mi az, ami igazán jó.
  Show book
 • A szerelem üzlete - cover

  A szerelem üzlete

  N. Simon Barbara

  • 0
  • 0
  • 0
  Fehér Dániel elismert ügyvédként dolgozott, ám karrierjének olyan ármány vetett véget, melyet nem tudott lemosni magáról. Édesapja, Magyarország legismertebb cipővállalatának igazgatója, aki szeretné, ha leköszönése után fia venné át a vezetést a vállalat élén. Dániel semmit nem tud a kereskedelemről és hidegen hagyják a cipők. Apja kényszerítése miatt kénytelen az első számú Fashionshoes üzletben megtanulni az ezzel járó feladatokat. Az üzlet jelenlegi vezetője Schwartz Zsófia, elvált, egy gyermekes családanya, aki szárnyai alá veszi Dánielt. Bár tudja, hogy ki ő, nem kivételez vele, kemény leckéket ad neki tiszteletről, kitartásról és alázatról. Zsófi életét volt férjével való kapcsolata is megnehezíti, ugyanis a férfi még nem törődött bele a válásba.
   
  Vajon Zsófi meg tud birkózni volt férjének manipulálásával? A közös munka során Zsófi és Dániel egyre közelebb kerül egymáshoz, és olyan szerelem bontakozik ki kettejük között, ami mindent megváltoztat.Felbukkan Dániel volt üzlettársa, aki még mindig úgy érzi, Dániel nem bűnhődött eleget múltban elkövetett hibái miatt. Dániel ismét mindent elveszíthet.De mit akar a volt üzlettársa ennyire megtorolni? Vagy esetleg nem is ő áll az események hátterében? Mi mindenre képes az, akit bosszúvágy hajt?Zsófi és Dániel kapcsolatát tragédiák sora árnyékolja be, megpróbálják egymást segíteni az élet viharaiban, de a bajok túlnőnek rajtuk. Dániel olyan terhet vesz a lelkére, ami egy életen át végigkíséri.Szerelem, bosszú, emberrablás, gyilkosság…
  Show book