Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ördögi egyezség - cover

Ördögi egyezség

Meghan March

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Szexi és mély történet. Jericho és India között PERZSEL a tűz.” – Bookgasms Blog
 
„Esélyem sem volt bármi mással foglalkozni, amíg a végére nem értem.” – Nina Levine, USA Today bestsellerszerző
 
 
 
Az ilyen férfi hiába vesz fel öltönyt, attól nem szelídül meg.
 
 
 
India
 
Amint megláttam Jericho Forge-ot, máris tudtam, hogy igaz a szóbeszéd. Ez a férfi egy ragadozó, és engem szán prédának. Eszem ágában sem volt kockázatot vállalni azon az éjszakán. Nem akartam veszíteni, hiszen én magam voltam a tét. De a kétségbeesés elhamarkodott döntésekhez vezet, és tudtam, hogy csakis nyerhetek.
 
 
 
Tévedtem. És most nem tehetek mást, mint hogy alkut kötök az ördöggel.
 
 
 
Jericho
 
India Baptiste híres volt arról, hogy sosem veszít kártyán, de eddig még nem találkozott velem. Számomra ő csak egy díj, valamint hatalmam kinyilatkoztatása, az se érdekel, milyen érzéki, csábító, okos és életrevaló… Még sosem voltam szerelmes, és azt akarom, hogy ez így is maradjon.
 
 
 
Azonban bár India elveszített egy csatát, a szívemért dúló háborút még megnyerheti.
 
 
 
Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy vággyal és bosszúval teli sorozattal készült az olvasóknak, melyben két merész és makacs karakterrel ismerkedhetünk meg, akik között fellobban a szenvedély. De egyikük helyzete sem olyan egyszerű, hogy egyenes út vezesse őket a boldogsághoz.
 
 
 
„Csupa adrenalin, szex és döbbenetes fordulat.” – The Heathers Blog
 
„Jericho Forge veszélyes, de mégis imádni való férfi. Elrabolta a szívemet.” – Hollis Wynn, író
Available since: 09/13/2022.
Print length: 256 pages.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Az Ember reménye - cover

  Az Ember reménye

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  L. Ron Hubbard nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik, a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Azáltal, hogy a tudomány egy technológiát kifejlesztve megtalálta az Ember számára a lelkét, amelyet oly régóta megtagadott tőle, a vallásos hit több ezer éve tényszerűvé és bárki által felismerhetővé vált modern világunkban.Az Ember reménye: További adatokEz a munka nem jelent forradalmat. Ez a leghalványabb értelemben sem jelenti még csak a kívánságát sem bármi ilyen dolog megdöntésének. Mindössze a reményt jelenti, hogy az Ember újra lábra tud állni, és meg tudja önmagát találni egy nagyon összezavarodott, mechanikus társadalomban, és vissza tud nyerni némi boldogságot, őszinteséget, némi szeretetet és kedvességet önmaga számára, amivel teremtetett.– L. Ron Hubbard 
  Az Ember az idők kezdete óta dédelgette a reményt, hogy nagyobb szabadságot érhet el; hogy az életben több rejlik, mint a hétköznapok kufárkodása a haszon reményében. A remény, melyet századokon át a legnagyobb vallási vezetők fogalmaztak meg, időről időre új erőt adott neki, hogy szembenézzen a jövővel. De gyakorlati eszközök híján, amelyekkel e reményt valóra válthatta volna, a nagyobb szabadság elérésének célja a legtöbb – ha nem minden – ember számára távoli és elérhetetlen álom maradt. 
  A 20. század azután magával hozta a természettudományok gyors és példa nélkül álló fejlődését is, rengeteg új információt fedve fel az univerzummal kapcsolatban. Ugyanakkor azonban e tudományok kutatásaikat az anyagi világra korlátozták, figyelmen kívül hagyva, sőt tagadva az emberi lélek létezését. 
  Ez volt az a környezet, amelyben L. Ron Hubbard huszonöt évnyi, az Ember talányának megoldását célzó kutatását lefolytatta. A 20. századi tudomány eszközeit és módszertanát alkalmazva az évezredek vallási tanításaiban felhalmozott tudásra, annak megértésére törekedett, hogy pontosan ki és mi az Ember. 
  1952-ben azután történelmi jelentőségű felfedezést tett. Nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik – a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Ugyanezekkel a tudományos módszerekkel L. Ron Hubbard azt is felfedezte, hogy képes nyomon követni a tudatosság tudatossága egységének életét… életről életre. 
  Ezek a figyelemre méltó felfedezések nem kevesebbet jelentettek, mint a rég áhított találkozási pontot tudomány és vallás között, ahol a tudomány biztosította a technológiát, hogy megtaláljuk az Ember számára a lelket, amelyet oly hosszú időn át megtagadott tőle. És ezzel a vallás sok ezer évnyi hite kézzelfogható valósággá vált, amely bármely egyén számára elérhető itt és most. 
  Egy új vallás született tehát, az első teljesen gyakorlati vallás a világon: a Szcientológia.
  Show book
 • Gyógyítsd meg a lelkem! - cover

  Gyógyítsd meg a lelkem!

  Emma Chase

  • 0
  • 0
  • 0
  „Fergetegesen vicces és szívmelengetően édes.” – Feeding My Addiction Book Reviews
   
  „Igazi tökély!” – Dirty Girl Romance
   
  Connor Daniels nem gondolta volna, hogy teljesen elölről kezdi a randizást. Sikeres orvosi karrierje és három fia jelentenek neki mindent. Nem éppen ideális kezdet a tüzes szerelmi élethez, de mégis megpróbálja.
   
  Az új kezdet oka: Violet Robinson, a sürgősségis nővér, aki semmiképp nem akarta, hogy Connor megtudja, mindig is bele volt zúgva. Ez a saját, piszkos kis titka. Szíve azonban megremeg, akárhányszor a közelében van, ahogy a lába is… így hát sikerül is csúnyán orra buknia egy bolt parkolójában, aminek Connor is szemtanúja, és akit rég tapasztalt érzések kezdenek hatalmába keríteni, miután gondjaiba veszi a sérült lányt.
   
  A randevúzás bonyolult lehet. Az élet pedig szép, őrült és kiszámíthatatlan. De amikor a valóság ránk köszönt, felfedezzük, mi is fontos valójában, és hogy ki az, akit életünk végéig szeretni akarunk.
   
  Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző jersey-i karakterei ismét elrabolják az olvasók szívét. A rég elfojtott vágyak és az újonnan fellobbanó érzelmek találkoznak ebben a megkapó szerelmi történetben.
   
  „Roppant szórakoztató és pikáns.” – Twisted By Books
   
  „Ellenállhatatlanul édes és szexi.” – Romance Book Blog
  Show book
 • Bíbor szívek - cover

  Bíbor szívek

  Tess Wakefield

  • 1
  • 0
  • 0
  „Végtelenül megható szerelmi történet.” – Bethany Chase USA Today bestsellerszerző
   
  „Nem mehetünk el szó nélkül a történet mellett. Minél tovább olvassuk, annál jobban ízekre szed minket. Magával ragadja az olvasót.” – G Reads
   
  Csupán színjáték?
   
  Cassie Salazar és Luke Morrow nem is különbözhetnének jobban. A nagyszájú Cassie esténként egy austini bárban keresi a kenyerét, miközben minden álma, hogy énekes-dalszövegíró legyen. Luke újonc a hadseregben, és nemsokára harcba küldik a tengerentúlra. Számára a katonai szolgálat jelenti a megnyugvást. Egy nap azonban találkozik a lánnyal a bárban, és mindkettőjük élete megváltozik.
   
  Cassie-ről kiderül, hogy cukorbeteg, így az egekbe szöknek az egészségügyi kiadásai. Amikor találkozik régi barátjával, Frankie-vel, ajánlatot tesz a férfinak: jobb egészségbiztosítás fejében hozzámegy feleségül, a házasoknak járó pluszjuttatást pedig felezik. Amikor Frankie nemet mond, jóképű, de idegesítően komoly barátja, Luke vállalja, hogy feleségül veszi Cassie-t, akinek fogalma sincs, mi a férfi házasságkötési szándékának valódi oka.
   
  A Netflixen nagy sikert aratott azonos című film alapjául szolgáló regénnyel robban be a magyar irodalmi köztudatba Tess Wakefield amerikai írónő. Ebben a feledhetetlen szerelmi történetben a két főszereplőnek félre kell tennie a különbségekből adódó ellenérzését, hogy a házasságuk valódinak tűnjön… Egy tragédia hatására azonban hirtelen elmosódik a határ a valóság és a színlelés között.
   
  „Csodásan igaz, meglepetésekben gazdag regény.” – Sarah Pekkanen New York Times bestsellerszerző
   
  „Megérinti a szíved. Kötelező olvasmány!” – Confessions of a Book Addict Blog
  Show book
 • Magyar-Vietnami Biblia - Karoli 1589 - Tiếng Việt Năm 1934 - cover

  Magyar-Vietnami Biblia - Karoli...

  Truthbetold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Kinh Thánh Việt Nam (1934) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-vie. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • Magyar-Dán Biblia - Karoli 1589 - Dansk 1931 - cover

  Magyar-Dán Biblia - Karoli 1589...

  Truthbetold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Dansk Bibel (1931) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Dansk Bibel 1931 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-dan. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Dansk Bibel 1931 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Dansk Bibel 1931 , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book