Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
365 gondolat a boldog(abb) élethez - cover

365 gondolat a boldog(abb) élethez

Hidasi Judit

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

365 nap - 365 gondolatA boldogság bennünk van, de mindennap tehetünk érte mi is, hogy a teljesség, az önazonosság, a béke és nyugalom örökösen az életünk része legyen.Törekedhetünk arra, hogy az önismeret és a belső erő egy olyan útra vigyen, amely a boldogabb élethez vezet bennünket.Reggeli mantraként vagy napzáró gondolatként is forgathatod a könyvet, hogy rendszeresen meríthess motivációt, inspirációt ebből az öröknaptárból.Hidasi Judit, a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt szerző, regényíró ezzel a gyűjteménnyel folytatja a Gondolat-sorozatot, amelynek korábbi kötetei már több ezer olvasónak nyújtottak segítő kezet.
Available since: 01/21/2022.

Other books that might interest you

 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Beteljesült kívánságok - cover

  Beteljesült kívánságok

  Wayne W. Dyer

  • 0
  • 0
  • 0
  Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk.
   
  A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be spirituális küldetésünket annak érdekében, hogy nap mint nap mi magunk is megéljük a teremtés csodáját.
   
  A szerző nem csak arra bátorít, hogy képzeljük el és érezzük át mindazt, amit a világában látni és tapasztalni szeretnénk, hanem a könyvben leírt módszerek segítségével a kezünkbe adja az életünk irányításához szükséges eszköztárat. Képessé tesz bennünket arra, hogy megfeleljünk igazi feladatunknak és fenntartsuk a kapcsolatot létezésünk Forrásával.
   
  Ez a könyv segít, hogy valóban meglásd Isteni mivoltodat, hogy tudd, már most is megvan Benned az a láthatatlan, felsőbb éned, amely elvezet a teremtés művészetének magasiskolájáig. Képzelőerőd szándékos és tudatos irányításával TE is képes vagy elérni a teremtés mesterfokára.
   
  Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből!
  Show book
 • A hisztéria kontrollja - cover

  A hisztéria kontrollja

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Az első atomfegyverek bevetése óta az emberek mindenütt együtt éltek azzal a lehetőséggel, hogy minden, ami a szívükhöz közel áll, elpusztulhat. Sokak számára az egyetlen védekezés a remény marad, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Mégis, ahogy emelkedik azoknak az országoknak a száma, amelyek atomfegyver birtokában vannak, a cselekvés sokkal erősebb gátló tényezőnek bizonyulhat, mint a remény. E rendkívül sürgős üzenetében L. Ron Hubbard bemutatja, hogy hogyan lehet megoldani a problémát.A hisztéria kontrollja: További adatokAz ember lehet civilizáltabb, boldogabb, fejlődésre képesebb, mint amilyen volt, és a mi technológiánkkal el lehet érni ezt nála. – L. Ron Hubbard 
  Az első atomfegyverek bevetése óta az emberiség a Föld minden pontján együtt él azzal az eshetőséggel, hogy minden, ami fontos – az élet, a család, a karrier, sőt még az emberi faj maga is – néhány pillanatnyi tomboló pusztítás áldozatává válhat. Az ilyen következmények oly mértékben lehengerlőnek tűnhetnek, hogy sokak számára az egyetlen védekezés a remény marad, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. 
  Mégis, ahogy emelkedik azoknak az országoknak a száma, amelyek atomfegyver birtokában vannak, és a hasadóanyagokat tevékenyen adják-veszik a nemzetközi feketepiacon, a cselekvés sokkal erősebb gátló tényezőnek bizonyulhat, mint a remény. Az ilyen cselekvésnek – hogy hatékony lehessen – a veszély valódi forrását kell megcéloznia. Vajon e forrás a modern fegyverek félelmetes pusztító ereje? A kontinenseket alattomosan elárasztó sugárzás káros hatása? Vagy lehet, hogy a tényleges ok valahol máshol keresendő? 
  Ebben a cselekvésre sarkalló üzenetben L. Ron Hubbard nemcsak megválaszolja ezeket a kérdéseket, de azt is megmutatja, hogyan lehet ezt a helyzetet a gyökerét megcélozva megoldani. Ugyanis az alapvető veszély nem magukban a fegyverekben rejlik, hanem a barbárságban, amely arra késztetné az embereket, hogy társaik ellen vessék be őket. Azzal a céllal, hogy nemcsak a stabilitás fenntartásában, de a valódi ellenségek – a betegségek, az elemek és az Ember saját ésszerűtlenségei – legyőzésében is segítsen az egyéneknek és a kormányoknak egyaránt, L. Ron Hubbard lefektetett egy mindenki számára létfontosságú humanitárius programot. Széles körben alkalmazva ezt, az Embert a megértés olyan magasságaiba emelhetjük, amely elegendő ahhoz, hogy az emberek ne csak a háború és a háborútól való félelem béklyói nélkül élhessék életüket, hanem még annak lehetőségétől is mentesen, hogy valaha újabb háború törhet ki.
  Show book
 • Rendíthetetlen önbizalom - cover

  Rendíthetetlen önbizalom

  Marisa Peer

  • 0
  • 0
  • 0
  A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk. Az önértékelés mélyen befolyásolja, mit vagyunk képesek elérni az életben és mennyire vagyunk boldogok.
   
  Marisa Peer bevált programja képessé tesz arra, hogy erőfeszítések nélkül, a legtöbbet hozd ki magadból és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszméket és rossz szokásokat fogsz magad mögött hagyni, melyekről nem is tudtad, hogy visszafogtak.
   
  Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be az önbizalom növeléséhez, a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen.
   
  Marisa programjával erőfeszítés nélkül számolhatsz fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad és learasd a magabiztos élet gyümölcsét.
  Show book