Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A vétkes - Matteo - cover

A vétkes - Matteo

Ava Harrison

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Lebilincselő olvasmány nem várt fordulatokkal!” – Reading, Willing & Able
 
„Ha szereted a bonyodalmakat és a maffiasztorikat, ezt garantáltan élvezni fogod!” – AJ’s Book re-Marks
 
 
 
Veszedelmes. Halálos. És mindenekfelett: lehengerlő.
 
 
 
Matteo Amante a város királya.
 
A maffia főfejese, a keleti part ura.
 
 
 
Míg az unokatestvérével háborúzik, én kettejük közt őrlődök.
 
Matteo bármit megtesz a győzelemért.
 
 
 
Földig rombolja a világot, eltiporja a reményeimet és az álmaimat.
 
 
 
Egyáltalán nem hős.
 
Csak egy jóképű ördög, a végzetem.
 
Beleszeretni az ellenségembe kész öngyilkosság, különösen, hogy a férjemről van szó.
 
 
 
Ava Harrison, USA Today és Amazon bestsellerszerző ismét egy olyan történetet varázsolt a lapokra, amely magával ragad és nem ereszt. Az Alvilági játszmák harmadik kötete sem hagyja cserben az izgalmakra vágyó olvasókat.
Available since: 09/21/2022.
Print length: 384 pages.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Telitalálat - cover

  Telitalálat

  Tia Williams

  • 0
  • 0
  • 0
  „Pikáns és letehetetlen. A kémiától izzik a levegő.” – InStyle
   
  Egykor a divatvilág krémjébe tartozott. Most visszatérhet, hacsak egy forró, titkos románc mindent tönkre nem tesz.
   
  Jenna Jones, korábbi divatigazgató kétségbeesetten küzd egy második esélyért. Miután faképnél hagyta jegyesét, és kirúgták a Darling magazintól, az ősi ellensége, Darcy Vale által vezetett StyleZine.com-nál könyörgött ki egy állást. Jenna hamar rájön, hogy túlvállalta magát. A digitális világban otthonosan mozgó huszonévesekkel dolgozik együtt, azt se tudja, mi az a Twitter, és eljátssza, hogy még mindig „valaki” a divatvilágban, holott a fényűző életstílusa egy merő hazugság (eladta a divattervezők kreációiból álló ruhatárát, hogy kibérelhessen egy kis lakást, és a Walmart megfizethető ruhadarabjaiból próbálja fenntartani a látszatot). Ráadásul a huszonkét éves rendező, akit mellé rendeltek egy webes sorozat elkészítéséhez, teljesen megbolondítja. A fiú leírhatatlanul szexi, mosolya fékezhetetlen erőket szabadít fel Jenna lába között. Eric Comb tiltott gyümölcs, de lehetetlen ellenállni neki.
   
  A díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő, Tia Williams regénye egy botrányosan szexi és kacagtató történet egy rosszul időzített szerelemről és az újrakezdésről. A könyv filmadaptációja a tervek szerint hamarosan elérhető lesz a legnagyobb streamingszolgáltató kínálatában.
   
  „A finom könnyedség a legjobb ajándék, amit egy romantikus regény adhat." – The Washington Post              
   
  „Imádni való hősnő. Remek cselekmény. Elragadó könyv.” – Essence
   
  „Tia Williams felélesztette a fekete csajos irodalmi műfajt. Egy igazi nyári olvasmány.” – Ebony
   
  „Szexi, divatos, vicces.” – Madame Noire
   
  „Ez a könyv ínycsiklandó élvezet!” – Nicola Kraus, sikerszerző
  Show book
 • Az Ember reménye - cover

  Az Ember reménye

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  L. Ron Hubbard nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik, a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Azáltal, hogy a tudomány egy technológiát kifejlesztve megtalálta az Ember számára a lelkét, amelyet oly régóta megtagadott tőle, a vallásos hit több ezer éve tényszerűvé és bárki által felismerhetővé vált modern világunkban.Az Ember reménye: További adatokEz a munka nem jelent forradalmat. Ez a leghalványabb értelemben sem jelenti még csak a kívánságát sem bármi ilyen dolog megdöntésének. Mindössze a reményt jelenti, hogy az Ember újra lábra tud állni, és meg tudja önmagát találni egy nagyon összezavarodott, mechanikus társadalomban, és vissza tud nyerni némi boldogságot, őszinteséget, némi szeretetet és kedvességet önmaga számára, amivel teremtetett.– L. Ron Hubbard 
  Az Ember az idők kezdete óta dédelgette a reményt, hogy nagyobb szabadságot érhet el; hogy az életben több rejlik, mint a hétköznapok kufárkodása a haszon reményében. A remény, melyet századokon át a legnagyobb vallási vezetők fogalmaztak meg, időről időre új erőt adott neki, hogy szembenézzen a jövővel. De gyakorlati eszközök híján, amelyekkel e reményt valóra válthatta volna, a nagyobb szabadság elérésének célja a legtöbb – ha nem minden – ember számára távoli és elérhetetlen álom maradt. 
  A 20. század azután magával hozta a természettudományok gyors és példa nélkül álló fejlődését is, rengeteg új információt fedve fel az univerzummal kapcsolatban. Ugyanakkor azonban e tudományok kutatásaikat az anyagi világra korlátozták, figyelmen kívül hagyva, sőt tagadva az emberi lélek létezését. 
  Ez volt az a környezet, amelyben L. Ron Hubbard huszonöt évnyi, az Ember talányának megoldását célzó kutatását lefolytatta. A 20. századi tudomány eszközeit és módszertanát alkalmazva az évezredek vallási tanításaiban felhalmozott tudásra, annak megértésére törekedett, hogy pontosan ki és mi az Ember. 
  1952-ben azután történelmi jelentőségű felfedezést tett. Nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik – a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Ugyanezekkel a tudományos módszerekkel L. Ron Hubbard azt is felfedezte, hogy képes nyomon követni a tudatosság tudatossága egységének életét… életről életre. 
  Ezek a figyelemre méltó felfedezések nem kevesebbet jelentettek, mint a rég áhított találkozási pontot tudomány és vallás között, ahol a tudomány biztosította a technológiát, hogy megtaláljuk az Ember számára a lelket, amelyet oly hosszú időn át megtagadott tőle. És ezzel a vallás sok ezer évnyi hite kézzelfogható valósággá vált, amely bármely egyén számára elérhető itt és most. 
  Egy új vallás született tehát, az első teljesen gyakorlati vallás a világon: a Szcientológia.
  Show book
 • Mr Briliáns - Joshua - cover

  Mr Briliáns - Joshua

  Louise Bay

  • 0
  • 0
  • 0
  „Őszinte és valódi.” – TGTRN Book Reviews
   
  Az idő múlása sem csillapíthatja a szerelmes szívet.
   
  Bár már több mint egy évtizede nem láttam, de Joshua Luca még mindig nagy hatással van rám. Amit gyűlölök. Huszonkilenc éves orvos vagyok, aki bejárta a világot, de ha csak rá gondolok, a farmerom szárába kell az izzadt tenyeremet törölnöm, miközben azt kívánom, bárcsak le tudnám csillapítani a szapora szívverésemet. Szinte a megszállottja voltam, amíg tizenhét évesen mindez a jövőmbe nem került.
   
  Egy éjszaka alatt felnőttem, és elengedtem ezt az ostoba szerelmet. A Joshua iránti rajongásomat megöltem és eltemettem. Örökre. Nem számít, hogy ő az új lakótársam. Vagy hogy még mindig ugyanolyan szexi a mosolya. Észre sem veszem, hogy a milliárdjai ellenére ő a legkedvesebb ember, akit csak ismerek. Vagy hogy amikor hozzám ér, ezer apró tűzijáték robban szerte a testemben.Teljesen túl vagyok Joshua Lucán.
   
  A USA Today bestsellerszerző Louise Bay egy izgató és elragadó történettel folytatja a Londoni nagymenők-sorozatát, ahol a múlt és a jelen egybeforr.
   
  „Könnyed és szórakoztató.” – Kay Daniels Romance"
  Show book
 • Károli 1589 - Biblia - cover

  Károli 1589 - Biblia

  Truthbetold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 74,337 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. A Bibliai fordítások a Károli 1589 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • Magyar-Latin Biblia - Karoli 1589 - Biblia Sacra Vulgata 405 - cover

  Magyar-Latin Biblia - Karoli...

  Truthbetold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Biblia Sacra Vulgata (405) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,572 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Biblia Sacra Vulgata (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-vul. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Biblia Sacra Vulgata (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Biblia Sacra Vulgata , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book