Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szerelemről szeretetről szeretkezésről - cover

Szerelemről szeretetről szeretkezésről

Peter Müller

Publisher: Alexandra Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Az Útravaló sorozat Müller Péter eddigi tanításainak legfontosabb gondolatait gyűjti össze. Müller Péter hosszasan válogatott, szelektált, mire a szeretethez, a szerelemhez és a szeretkezéshez kapcsolódóan összeállította és újrafogalmazta életművének eszenciáját. A végeredmény, e különleges ajándékkönyv megbízható útitársunk lehet az élet útvesztőiben. "Ezek az írások érzés- és gondolatmagok. Van, amit csak elolvasol. Átfut rajta a szemed. Van, ami megérint. De van olyan, amelyet befogadsz magadba, és megtermékenyít. És ahogy egy nő is gyakran érzi, ha a találkozáskor megfogant, te is úgy érzed majd, hogy ez a magocska már a tiéd. Benned növekszik, te érleled, és te is hozod világra majd. Kettőnkre hasonlít. Ez a könyv a szeretetről szól. És ez így működik." (Müller Péter)
Available since: 06/01/2016.

Other books that might interest you

 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Rejtélyes betegségek - cover

  Rejtélyes betegségek

  Suzanne O’Sullivan

  • 0
  • 0
  • 0
  Pauline teljesen átlagos 15 éves lány volt: sportolt, az osztály legjobb tanulói közé tartozott, határozott elképzelései voltak a továbbtanulásról. Jelentéktelennek tűnő felfázással kereste fel a körzeti orvosát. Három év múlva már ízületi gyulladással, depresszióval, ételintoleranciával kezelték, betegségei miatt magántanuló lett. Állapota tovább romlott: 22 évesen lába lebénult, és epilepsziás rohamoktól szenvedett. Pauline története extrém, de nem egyedi példája a pszichoszomatikus megbetegedéseknek. Valójában mindannyiunkról elmondható, hogy elménk uralja a testünket. Elpirulunk, ha zavarba jövünk, kicsordul a könnyünk a nevetéstől - tehát testi reakciókkal is kifejezzük az érzelmeinket. Szélsőséges formában ugyanez állhat a megmagyarázhatatlannak tűnő betegségek hátterében is. A kérdés csupán ez: el tudjuk-e fogadni a pszichés okot a gyógyulás érdekében? | Suzanne O’Sullivan neurológus, a pszichoszomatikus betegségek szakértője. Történetgyűjteményében zseniális nyomozómunkával deríti ki egy-egy rejtélyes betegség kiváltó okát, és magyarázza el az olvasónak e különös jelenség orvosi hátterét.
  Show book
 • Kihívás program - Minden nap egy újabb lehetőség - cover

  Kihívás program - Minden nap egy...

  Pádár-Takács Éva

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kihívás program – mind a könyv, mind pedig az azonos nevű, népszerű motivációs Facebook-csoport – az olyan iránymutatások összessége, melynek középpontjában a gondolat teremtő ereje áll. A szerző az élet számos területén – többek közt párkapcsolatban, pénzügyekben, egészségmegőrzésben – igyekszik olvasóit olyan ötletekkel gazdagítani, melyek gyakorlati alkalmazása hozzásegíthet egy derűs életszemlélet kialakításához. A program minden napra tartogat valamilyen megszívlelendő javaslatot, melyet könnyű beépíteni a napi rutinba. A pozitív gondolkodásra ösztönző és szeretetteljes tanácsok pedig megmutatják a helyes irányt egy boldogabb és sikeres élet felé.
  Show book
 • Bevezetés a Dianetikába - cover

  Bevezetés a Dianetikába

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  A Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya a legnépszerűbb könyv, amelyet valaha is kiadtak az emberi elméről. Példa nélkül álló igényt teremtett az emberek között arra, hogy személyesen a szerzőtől kapjanak oktatást. Ez L. Ron Hubbard első felvett előadása arról az áttörést jelentő technológiáról, amely elindított egy olyan mozgalmat, amely most átfog minden kultúrát, minden kontinenst, és több mint 50 nyelvet. Íme hát, itt kezdődött el a kaland, a kutatóút a Terra Incognitába – az elmébe.Bevezetés a Dianetikába: További adatokAz emberek ilyen kérdéseket tesznek fel: „Hogy jutott egyáltalán eszedbe a Dianetika?”Hát, nekem úgy tűnik, hogy ez nem igényelt sokkal többet, mint az a kulturális kérdés, ami most már vagy ötvenezer éve kíséri az Embert: „Mi mozgatja az Embert?” „Miért viselkedik az Ember úgy, ahogy viselkedik?” Ezek a kérdések fellelhetők a legrégebbi írásokban, amelyekkel csak rendelkezünk. – L. Ron Hubbard 
  1950. május 9-i megjelenését követően a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya egy csapásra kiadói szenzációvá vált. Azonnal felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és ott is maradt 26 egymást követő héten keresztül; kétségtelenül ez volt a legnépszerűbb könyv, amelyet valaha is kiadtak az emberi elméről – és ez a kiváltságos státusa mind a mai napig megmaradt. 
  A lelkesedés olyan nagy volt, hogy gyakorlatilag egy csapásra majd 750 Dianetika csoport jött létre szerte az Egyesült Államokban, csaknem szó szerint futótűzként terjedő, nagy tömegeket érintő mozgalmat teremtve. Emellett példa nélkül álló igényt teremtett az emberek között arra, hogy személyesen a szerzőtől, L. Ron Hubbardtól kapjanak oktatást. Ezt követően, alig néhány héttel a könyv első kiadása után, a kontinens két partja közt utazva új olvasók tízezreinek tartott előadásokat a felfedezéseiről és ezek alkalmazásáról. Hogy gondoskodjon azokról a még nagyobb tömegekről, akiket másképp reménytelen volt elérni, L. Ron Hubbard hamarosan utasítást adott az előadások hangszalagra vételére, hogy ezek sokszorosításra kerülhessenek, és mindenki számára elérhetőek legyenek. 
  Így jött el ez az előadás a zsúfolt Municipal Auditoriumban, a kaliforniai Oaklandben. Ma ez képviseli az első felvett, élőszóban elmondott üzenetet a Dianetika áttörést jelentő technológiájáról. 
  A Dianetika évtizedről évtizedre azóta is világszerte felbukkan a bestsellerlistákon, és ma több tízmillió példánya van forgalomban. Ezenfelül a Dianetika könyv által életre hívott mozgalom hatása ma több mint 50 nyelven a Föld valamennyi kontinensén minden kultúrára kiterjed. 
  Ahogy L. Ron Hubbard mondja a Dianetika könyvben: „Ön most egy kalandba kezd. Kezelje hát kalandként. És kívánom önnek, hogy soha többé ne legyen ugyanaz az ember!” 
  Itt kezdődött tehát a kaland, a felfedezőút, amely a Terra Incognitába – az elme birodalmába – vezet.
  Show book