Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Päätöksenteko 4 vaiheessa - Strategiat ja toimintavaiheet tehokkaaseen päätöksentekoon ja valintoihin epävarmoissa tilanteissa - cover

Päätöksenteko 4 vaiheessa - Strategiat ja toimintavaiheet tehokkaaseen päätöksentekoon ja valintoihin epävarmoissa tilanteissa

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Miksi on niin tärkeää ymmärtää, mikä saa meidät toimimaan jokapäiväisessä elämässä? Miten teemme päätöksiä? Millaisia ajatusrakenteita noudatamme määrittääksemme valintojamme?

Tästä oppaasta löydät yksinkertaisen, selkeän ja kattavan selityksen siitä, mitä päätöksenteko tarkoittaa ja miten parantaa valinnan tekemistä epävarmuuden vallitessa. Ihmisten on joka päivä tehtävä arvioita, arviointeja ja päätöksiä tuhansista mahdollisuuksista. Tiede on osoittanut, että asiantuntijapäättäjät tekevät valintoja eri tavalla kuin tavalliset ihmiset.

Tämä opas ottaa lukijaa kädestä pitäen kiinni ja johdattaa hänet neljään vaihe vaiheelta etenevään jaksoon, joissa tuodaan esiin keskeiset asiat:

- mitä päätöksenteko tarkoittaa ja mitkä ovat tärkeimmät tieteelliset teoriat päätöksenteosta;
- miten kognitiiviset virheet ja bìas toimivat, kun teemme päätöksiä;
- mikä rooli tunteilla on valintaprosesseissa;
- mitkä ovat rajat ja kuinka pitkälle tällä alalla voi mennä.

Toimivien ja tehokkaiden valintojen tekemisen oppiminen on taito, jonka kuka tahansa voi oppia, mutta vain, jos hänellä on oikeat tiedot ja hän soveltaa niitä käytäntöön. Tähän oppaaseen on liitetty lukuisia kehotuksia itseanalyysiin ja käytännön harjoituksia, jotta lukijalle voidaan tarjota todellinen henkilökohtaisen kehityksen polku.
 

Other books that might interest you

 • Creating Childhood Confidence - How to Help Your Child Build Confidence - cover

  Creating Childhood Confidence -...

  Anthony Ekanem

  • 0
  • 0
  • 0
  Confidence is extremely important for a child to develop in the early stages of their life. It is important because it is needed in order to overcome many obstacles that your child will face in life. It is the job of the parent of the child to help the child build self-confidence. There are many different ways that you can help your child build confidence. 
  
  Building your child's self-confidence will not only make them feel good about themselves, but also prepare them for the future as well. You may find yourself asking: What can I do to give my child higher self-confidence? The answer is not difficult and in fact there are several things you can do on a daily basis that will help and they will only take a few minutes. 
  
  The following chapters will provide you with some helpful information on the importance of building self-confidence and ways in which to do so. Make sure to pay close attention and take in all the information and building your child's confidence will be a much easier task.
  Show book
 • Rojaltipalkkiot - Kuinka luoda automaattisia vuosituottoja muuttamalla ideasi ja henkilökohtainen nerokkuutesi rojaltituloiksi - cover

  Rojaltipalkkiot - Kuinka luoda...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Haluatko tietää, miten voit muuttaa ideasi tuloiksi? Haluaisitko luoda tuloja, jotka eivät johdu tuntityöskentelystä? Tiedätkö, miten voit muuttaa luovuutesi ja lahjakkuutesi rojaltituloiksi? 
  Tämä opas on suunniteltu vastaamaan tällaisiin kysymyksiin. Yleisesti uskotaan, että luovalla työllä ansaitsevat rahaa vain maailmanluokan ammattilaiset: loistavat keksijät, muusikot, taiteilijat tai kirjailijat. Nykyään on päinvastoin olemassa todellinen mahdollisuus kaikille luoda rojaltituloja. 
  Tulojen luominen digitaalisesta sisällöstä, taiteesta tai yksinkertaisesti ideoistasi on siis polku, joka vaatii tietoa, koulutusta ja soveltamista. Verkko on kuitenkin tehnyt mahdollisuudesta muuttaa ideasi rahaksi entistä helpommin lähestyttävää. Tämä opas ottaa sinua kädestä pitäen ja selittää vaihe vaiheelta, miten voit luoda tuloja toimituksellisesta, taiteellisesta, valokuvauksellisesta ja musiikillisesta sisällöstä sekä kyvystäsi tuottaa arvoa muille älykkyyden ja luovuuden avulla.
  Show book
 • Kreikan suuri talouskriisi - Matka Kreikan talouskriisiin joka alkoi vuonna 2008 ja sai koko maailman huolestumaan Mitkä ovat syyt ja vaikutukset - cover

  Kreikan suuri talouskriisi -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Miksi Kreikka ajautui talouskriisiin vuonna 2008? Mikä aiheutti yhden suurimmista talouskriiseistä, jonka länsimainen maailma on koskaan kohdannut? Mitä mahdollisuuksia ja toiveita Kreikan kansalaisilla on jäljellä?
  
  Kreikan talous on ollut syvässä kriisissä vuodesta 2008 lähtien, millä on ollut vakavia seurauksia sen kansalaisille. Lyhyessä ajassa tilanne heikkeni niin paljon, että maasta tuli järjestelmäriski maailmantaloudelle. Tämän seurauksena väestö joutui kokemaan rajuja interventioita ja raskaita leikkauksia monilla aloilla, kuten terveydenhuollossa, sosiaaliturvassa ja eläkkeissä.
  
  Elokuun 19. päivänä 2011 eräs Kreikan hallituksen korkea-arvoinen jäsen leimasi monet aiemmin päätetyt säästötoimenpiteet tarpeettomiksi. Tällä välin väestö on joutunut kohtaamaan ennennäkemättömiä rajoituksia, jotka ovat tukahduttaneet palkkojen leikkaukset ja kestämättömät veronkorotukset.
  
  Tässä lyhyessä esseessä käsittelemme Kreikan kriisiä perusteellisesti ja selitämme, mitkä ovat kriisin syyt ja mitä seurauksia väestö on joutunut kärsimään. Tutkimme syitä, jotka aiheuttivat Kreikan kriisin, ja selvitämme, mitä aloitteita muut maat ovat käyttäneet parantaakseen vastaavanlaiset vaikeat tilanteet ja katsomaan tulevaisuuteen jälleen toiveikkaampina ja rauhallisempina.
  Show book
 • Tekninen analyysi kaupankäynnissä tehty yksinkertaiseksi - Kuinka rakentaa ja tulkita teknisen analyysin kaavioita parantaaksesi online-kaupankäyntiäsi - cover

  Tekninen analyysi...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Mikä on rahoitusmarkkinoiden tekninen analyysi ja miten se toimii sen soveltamisessa online-kaupankäyntiin? Ensimmäistä kertaa konkreettinen ja helppokäyttöinen opas näyttää sinulle teknisen analyysin toimintamekanismin sovellettuna operatiiviseen kaupankäyntiin.
  Tämän käytännönläheisen käsikirjan sisältä löydät kaikki tiedot, joita tarvitset aloittaaksesi markkinoiden tutkimisen TA:n periaatteiden mukaisesti. Perushinta-analyysistä kaavioihin, kynttilänjalan kuvioista tärkeimpiin teknisiin lukuihin ja suosituimpien oskillaattoreiden käyttöön.
  Unohda tuhansia sivuja käsittäneet tehottomat teoreettiset käsikirjat, joita myydään netissä hulluilla hinnoilla, ja nauti vihdoin lukemisesta, joka pystyy antamaan sinulle pitkään etsimäsi perusosaamisen lyömättömään hintaan... koska teknisen analyysin perusteiden nopea oppiminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista.
  Show book
 • Polku Menestykseen Onneen Ja Suuruuteen - cover

  Polku Menestykseen Onneen Ja...

  Hope Etim

  • 0
  • 0
  • 0
  Ensimmäinen askel menestykseen on määritellä selkeästi, mitä termi tarkoittaa sinulle.
  Menestys voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Joillekin ihmisille termi "menestys" tarkoittaa hyvin eri asioita kuin toisille.
  Menestyäksesi sinulla on ensin oltava selkeä käsitys siitä, miltä menestys näyttää sinulle.
  Valmistautuaksesi tähän matkaan, ajattele sitä lopullisen määränpääsi kartoittamisena ennen matkalle lähtöä.
  Kun tiedät minne olet menossa, voit kulkea useita eri reittejä päästäksesi perille. On helppoa päästä takaisin raiteilleen, vaikka olisit eksynyt.
  Vaikein osa on, kun ei tiedä minne olet menossa. Ilman selkeää tavoitetta tai tarkoitusta kompastelet päämäärättömästi.
  Menestyäksesi sinun on taisteltava. Et saa sitä minulta.
  Jos haluat voittaa menestyksen taistelukentällä, sinulla on oltava selkeä visio voitosta päässäsi.
  Sinun tulisi käyttää menestyksen määritelmääsi inspiraation ja elinvoiman lähteenä, kun aloitat ja edistyt matkallasi menestykseen.
  Show book
 • Minä En Kuole - cover

  Minä En Kuole

  Gabriel Agbo

  • 0
  • 0
  • 0
      Se ei ole vielä ohi. Jumala ei ole lopettanut työtään kanssasi. Sinä et tule kuolemaan nyt. Kyllä, sinä et kuole. Tämä kirja tulee varmistamaan sinulle, että Hänellä on edelleen suunnitelma elämäsi varalle. Sillä ei ole väliä kuinka synkiltä asiat näyttävät. Löydät tästä kirjasta monia kiinnostavia kappaleita, kuten: MINÄ EN KUOLE, HÄNEN ON VALTA IANKAIKKISESTI, MENE TAKAISIN JA SANO HÄNELLE, RUKOILU, MIKSI OLET TÄÄLLÄ?, ÄLÄ PELKÄÄ, ÄLÄ PAKENE ja RAJATTOMAT VARASTOT. 
  
  
    Ei ole syytä luovuttaa nyt. Älä tee itsemurhaa. Sinun pitää nousta ylös, täynnä uskoa ja toivoa ja jatkaa taistelua, kohdata nuo haasteet. Älä pelkää, äläkä juokse niitä pakoon. Jumala on tullut auttamaan sinua. Luet tästä kirjasta myös sen, kuin vastustaa katoavaisuuden henkeä, masennusta ja kuolemaa. Miksi itsemurhien määrät ovat nousemassa? Onko niihin ratkaisua?
  Show book