Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Grădinile de Cristal - cover

Grădinile de Cristal

Amanda Quick

Publisher: Litera

 • 0
 • 2
 • 0

Summary

După ce este victima unei agresiuni, Evangeline Ames închiriază o căsuță la țară, departe de străzile Londrei. Fascinată de energia paranormală a domeniului din vecinătate, nu se poate stăpâni să nu se strecoare deseori dincolo de zidurile acestuia pentru a-i explora enigmele. Atunci când viața îi este amenințată din nou, instinctul o îndeamnă să se adăpostească în grădini.

 
Lucas Sebastian nu ar putea să rămână vreodată indiferent când o femeie este în pericol, chiar dacă aceasta îi încalcă proprietatea. După ce reușește să scape de agresor, Lucas îi explică tinerei necunoscute că nu dorește ca incidentul să devină public. Circulă deja destule zvonuri despre comoara îngropată pe teritoriul domeniului și despre experiențele botanice neobișnuite realizate de unchiul său.

 
În scurt timp, descoperind că au un dușman comun, cei doi că decid să se alieze, pentru a rezolva împreună câteva mistere: Cine l-a ucis pe unchiul lui Lucas? Cine dorește moartea lui Evangeline? Există într-adevăr o comoară ascunsă pe domeniu? Dar lucrurile se complică și mai mult, când atracția și pasiunea dintre ei devin imposibil de ignorat.
Available since: 05/24/2017.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • Pețitoarea - cover

  Pețitoarea

  Stephanie Laurens

  • 1
  • 1
  • 0
  Niciodată să nu te joci cu focul dragostei... căci atunci riști să te arzi cel mai tare. 
  Singurul lucru mai tulburător decât un bărbat din familia Cynster... este o femeie care poartă acest nume și care crede că dragostea nu este destinul ei. Cunoscută în societatea londoneză drept Distrugătoarea de Perechi, Henrietta Cynster are abilitatea extraordinară de a prevedea dacă o relație are sorți de izbândă – dacă aleșii sunt atinși de săgeata lui Cupidon – sau nu. 
  Așa că, atunci când Melinda Wentworth îi cere să afle adevăratul motiv pentru care James Glossup a cerut-o de nevastă, Henrietta află că acesta trebuie să se însoare în decurs de o lună sau riscă să piardă moștenirea lăsată de o mătușă bogată. Fără să stea pe gânduri, Melinda rupe relația cu fermecătorul James; simțind însă mustrări de conștiință, Henrietta se consideră datoare să-l ajute pe logodnicul abandonat în găsirea unei mirese care să accepte o căsătorie de conveniență. 
  O misiune extrem de grea, complicată mai ales de atracția evidentă și copleșitoare care se naște între James și Henrietta, care continuă să creadă că ea nu se va îndrăgosti niciodată…
  Show book
 • Nefertiti Regina Nilului - cover

  Nefertiti Regina Nilului

  Michelle Moran

  • 0
  • 0
  • 0
  Nefertiti – „Frumoasa care, iată, vine“. Astfel au numit-o egiptenii pe cea mai charismatică și mai puternică regină din istoria lor, soția faraonului Amenhotep al IV-lea și mama vitregă a lui Tutankhamon. Crescută într-o familie de rang înalt, Nefertiti este aleasă ca soție a tânărului faraon, în speranța că-i va tempera ambițiile nemăsurate. Însă, în scurt timp, propria ambiție și setea de putere o vor transforma într-un conducător tiranic și lipsit de scrupule. Singura care îi va sta alături este sora ei, Mudnodjmet, pentru care iubirea este mai de preț decât orice glorie și putere.
  Show book
 • Pervertirea Educație sexuală pentru neveste - cover

  Pervertirea Educație sexuală...

  S. L. Jennings

  • 4
  • 15
  • 0
  În clipa asta, probabil vă întrebați două lucruri:
   
  Cine sunt eu? Și ce naiba căutați voi aici?
   
  Să începem cu întrebarea cea mai simplă:
   
  Sunteți aici, doamnelor, pentru că habar n-aveți să v-o trageți.
   
  Și cine sunt eu?
   
  Sunt Justice Drake. Și transform nevestele în târfe.
   
  Iar acum… cu cine începem?
   
  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație.
   
  Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe.
  Show book
 • Cincizeci de umbre descătușate Volumul III din trilogia Fifty Shades - cover

  Cincizeci de umbre descătușate...

  E L James

  • 0
  • 1
  • 0
  Acest roman te cucerește, te captivează și te domină.
   
  Citește cartea despre care vorbește toată lumea!
   
  60 de milioane de exemplare din trilogie vândute în întreaga lume în 6 luni
   
  Trilogia Fifty Shades este un bestseller mondial absolut:
   
  # 1 Amazon.com# 1 New York Times Bestseller# 1 Amazon.co.uk# 1 Bookseller
   
  Anastasia Steele și Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăție și o mulțime de posibilități privind viitorul lor. Însă Ana știe că nu va fi ușor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut.
   
  Într-un fel sau altul, Ana trebuie să învețe să împărtășească stilul de viață opulent al lui Christian fără să-și sacrifice propria identitate.
   
  La rândul său, Christian trebuie să-și înfrângă dorința nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor.
   
  Tocmai când se pare că forța iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate...
   
  Cincizeci de umbre descătușate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărții: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în șase luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariția lor a fost salutată de celebrele publicații New York Times și Wall Street Journal.
   
  Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câștigate de Universal Pictures.
  Show book