Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Wicca varázslatok könyve - Ez a csomag tartalmaz könyvet kezdőknek varázslatos könyvet Receptek boszorkánykellékek könyve - cover

Wicca varázslatok könyve - Ez a csomag tartalmaz könyvet kezdőknek varázslatos könyvet Receptek boszorkánykellékek könyve

Allen Jennings

Publisher: DAMIEN R HARRISON publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A Varázslatok Könyve részletes, könnyen követhető útmutatást ad azoknak a wicca-lakóknak, akik érdeklődnek a mágia és a kozmosz erejének hasznosítása iránt, hogy javítsák jólétüket minden területen. Egyetlen részletet sem hagynak figyelmen kívül, mivel az oltár előkészítésétől és a varázslatok kántálásától a rituális eszközök tisztításáig mindent részletesen leírnak. Ezenkívül lefedi a különféle wiccai gyakorlatokat, és válaszol a boszorkányok gyakori kérdéseire. Tanulja meg a helyes eljárást a mágikus tárgyak széles skálájának elkészítéséhez és felhasználásához, beleértve az amuletteket, bájitalokat, mojo-táskákat, pálinkákat és egyebeket. Naprakész lista a wicca közösséget érdeklő okkult vállalkozásokról, könyvekről és szolgáltatásokról, valamint a mágikus művészetekről, a boszorkányok által használt különféle jóslási módszerekről, a wicca hit nyolc szombatjáról stb.
Használja a „Varázslatok könyvét” térképként, hogy eligazodjon Wicca számos ösvényén, ha még nem ismeri ezt a gyakorlatot. A „Varázslatok Könyvében” található ismeretek bárki számára hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy boszorkányként vagy mágusként milyen szintű szakértelmet szerzett.
Available since: 05/03/2024.

Other books that might interest you

 • Hatékony jegyzetelés - Hogyan hódítsd meg a tananyaghegyeket? - cover

  Hatékony jegyzetelés - Hogyan...

  Lantos Mihály, Bócz Péter, Dobai...

  • 0
  • 0
  • 0
  Jogos a kérdés, miért kell hatékony jegyzetelési technikákat alkalmaznunk? Szerintünk ezt magad is tudod, ezért csak egy okot mondunk. Az iskolában nap, mint nap, óráról órára elképesztő mennyiségű információt öntenek rád, amiből a nap végére már csak a töredékére emlékszel, ezért kell valami módszer, hogy rendszerezni tudd ezeket. S ha ezen felül még hatékonyan rögzíteni is tudod a memóriatáradban, már sikeres diákéletet élsz. Nem kell ehhez semmi új képességet kifejlesztened, elég, ha használod a meglévőt!A bal agyfélteke nagyszerű képességei elengedhetetlenek alapvető készségeink (pl. beszéd, írás, olvasás, számolás) elsajátításához, de nem jellemzik a saját személyiségünket, és híján vannak mindannak, ami humorossá, színessé, élményszerűvé teszi az életet. Mindezek ugyanis a jobb agyféltekénkben laknak. A jobb és a bal agyfélteke összekapcsolásával olyan motiváló tényezők léphetnek be a tanulási folyamatba, mint az élmény, a fantázia, a humor. A bal agyféltekével megértjük az anyagot, a jobb agyfélteke segítségével pedig saját kreativitásunkat kibontakoztatva kontextusokat kapcsolunk hozzá.Egy dologban biztos lehetsz. Nem akarjuk neked megmondani, hogyan tanulj, mert azt rajtad kívül senki nem tudja jobban. Mi nem tudunk belépni senki életébe, és ott rendet rakni. Az egyetlen, aki rendet tud rakni az életedben, az te magad vagy. Mi abban igyekszünk segíteni, hogy eszközöket, módszereket mutassunk ehhez, és segítsünk felépíteni a saját tanulási stratégiádat.Ha szívesen tennél magadért, itt a kezünk! Pacsi!
  Show book
 • Mira - Így váltsd meg a világod! - cover

  Mira - Így váltsd meg a világod!

  Márta Böhönyey, Melinda Tóth

  • 0
  • 0
  • 0
  Éld át és értsd meg a terápiát! - Pszichorendelés könyvben! Mira rejtélyes csomagot kap, ezzel különös egybeesések sora veszi kezdetét…Mi köze a halsütöde logójának a hányattatott szerelmi élethez?És a kis hableánynak a manipulatív főnökhöz?Hogy válhat egy bársonyboleró megsemmisítő fegyverré egy szülő kezében?Hogy vértez fel egy jó barát egy krokodillal, és a még ennél is rettenetesebb üveggolyókkal szemben?A népszerű pszichológusduó első, formabontó könyvében Mira regényes életét nyomon követve bepillantást nyerünk a terápia hagyományosan zárt ajtaja mögé, hogy aztán a regényben olvasottak tudományos hátterére is fény derüljön. A kapott támpontok alapján saját életünkben is beazonosíthatjuk azokat a sokszor észrevétlen önsorsrontó beidegződéseket, amelyek miatt újra meg újra hasonló nehézségekbe ütközünk. A mű nem csak abban segít, hogy jobban megértsük magunkat, hanem abban is, hogy a gyakorlati útmutatót követve megszakítsuk ördögi köreinket.
  Show book
 • A tudományos pszichológia története - A pszichológia születésétől a neuropszichológiáig és a legaktuálisabb alkalmazási területekig - cover

  A tudományos pszichológia...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  A pszichológia történetének és alkalmazási területeinek felfedezése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a kötet áttekinti azokat a főbb gondolati áramlatokat, amelyek a tudományos pszichológia születését és fejlődését jellemezték. A pszichológia első laboratóriumaitól a pszichodinamikus elméletig, a kognitivizmustól az idegtudományokig, az útmutató első része kézen fogva elkíséri Önt a téma legfontosabb felfedezései között. A kötet második része a klinikai pszichológia felfedezéseit, a munka, a jog, a fejlődés és a tantárgy különböző alkalmazási területeit mutatja be. Mindezt egyszerű, gyors és lényegre törő stílusú értekezésen keresztül. A könyv egy kis önértékelő teszttel zárul, amely lehetővé teszi az olvasó számára a fő fogalmak áttekintését és rögzítését. Felejtse el a több ezer oldalas vagy megfizethetetlenül drága pszichológiai kézikönyveket, és kezdje el felfedezni elméje működését egy verhetetlen árú útmutatósorozaton keresztül.
  Show book
 • Halálos zaklatás - cover

  Halálos zaklatás

  Allison Brennan

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy éve már, hogy a tizenéves internetes zaklató,Ivy Lake lezuhant egy szikláról. Azóta sem tudni, hogy öngyilkosság, baleset vagy gyilkosság történt, a rendőrség már nem nyomoz, mindenki próbálja tovább élni az életét.
   
  A lány féltestvérét, a szellemileg enyhén visszamaradott Tommyt azonban nem hagyják nyugodni a történtek, főleg, hogy Ivy anyja őt okolja mindenért. Tommy a barátaival levelet ír MaxineRevere-nek, és a tévés nyomozó segítségét kéri.
   
  Max vállalja az ügyet, de minél mélyebbre ássa magát, egyre inkább úgy tűnik, nem fogja megtalálni a megoldást. Minden arra mutat, hogy gyilkosság történt, és a gyilkos újra lecsaphat. Bármennyi akadály gördül is Max útjába, egyre inkább ragaszkodik ahhoz, hogy bármi áron kiderítse az igazságot. Akkor is, ha az sokaknak fájdalmas lesz.
   
  Tényleg mindent megér a népszerűség? Nagyon mai történet – a közösségi média átkáról.
   
  Max Revere-sorozat harmadik, befejező rész!
   
  "Egy fiatal lány, aki talán csak szeretetre vágyik, és ezért hajszolja mások bánata árán is a népszerűséget. Egy fiú, aki nem erre a világra termett, de talán éppen ezért akarja mindenáron az igazságot. Max, a nyomozó, aki partnere lesz ebben. És a briliáns szerző, aki az utolsó oldalakig nem fed fel semmit, és te ott állsz egyszerre döbbenten és lenyűgözve.” – Fejős Éva
  Show book
 • Csodák logikája - cover

  Csodák logikája

  Laszlo Mero

  • 0
  • 0
  • 0
  Mérő László szerint is vannak csodák: pozitívak és negatívak egyaránt. Ezek a csodák a megszokott csodákkal szemben megmagyarázhatóak, mégpedig a kiszámíthatatlan tudományával. A mai matematika segítségével a szerző elmagyarázza, hogyan működnek a világi csodák, és miképpen hozzák létre a gazdag szemétdomb mechanizmusát.
  Show book
 • Tanulás és oktatás - cover

  Tanulás és oktatás

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Az oktatás területén végzett kutatása során L. Ron Hubbard felfedezett egy létfontosságú, alapvető dolgot, amely teljesen hiányzik minden oktatási rendszerből. Mégpedig azt, hogy soha nem létezett oktatás magára a tanulásra vonatkozóan. A megértést gátoló pontos akadályokat elkülönítve kifejlesztette az első tényleges technológiát arra, hogy hogyan tanuljunk meg bármilyen tárgyat vagy tevékenységet, és nyerjük el a képességet arra, hogy használjuk és alkalmazzuk azt, amit megtanultunk. Íme a bevezető egy olyan technológiába, amely milliók számára biztosított tartós sikert a tanulásban, a munkában és az életben.Tanulás és oktatás: További adatokAz oktatás bizonyos tevékenységek professzionális módon való elvégzése irányába lenne. Na most, azt a szót, hogy professzionális, én magam tettem hozzá; de ha valaki képzett egy témában, akkor elvárják tőle, hogy bizonyos dolgokat meg tudjon valósítani vele. – L. Ron Hubbard 
  Nincs olyan civilizált kultúra, amely ne ismerte volna fel az oktatás fontosságát, és széles körben elismert tény, hogy rohanó világunkban a siker azon a képességen múlik, hogy gyorsan megértsük és felhasználjuk az információkat. Az oktatási eredmények ennek ellenére továbbra is csak hanyatlanak; tanulók milliói fejezik be alapvető tanulmányaikat a mindennapi élethez szükséges írási-olvasási készség nélkül. A saját életükben tapasztalt pusztító következményeken túl ennek egyik utóhatása a társadalomban az elpazarolt termelékenységből, a munkanélküliségből és a bűnözésből fakadó, évente több százmilliárdos veszteség is. 
  Mi áll az oktatás válságának hátterében? Vannak olyan tárgyak, amelyeket egyszerűen nehéz tanítani? Arról lenne szó, hogy egyes tanárok egyszerűen csak nem jók a tudás átadása terén? A felbukkanó megoldások olyan sokfélék, mint maguk a problémák, de sok közülük azon alapul, hogy tanulásra képtelennek bélyegzi a tanulókat, ahelyett hogy beazonosítaná a kudarc valódi okát. 
  Az oktatás területén végzett három évtizedes kutatás során L. Ron Hubbard megvizsgálta az egész tanulási folyamatot, nagy figyelmet fordítva a tanultak alkalmazásának képességére. Történelmi jelentőségű és rendkívül átfogó hatású áttörést ért el, elkülönítve az oktatást károsan befolyásoló sokféle probléma egyetlen közös nevezőjét. Ahelyett, hogy csupán a tudás egyetlen tárgykörével vagy ágával foglalkozott volna, felfedezett egy létfontosságú, alapvető dolgot, amely időtlen idők óta teljesen hiányzik az oktatási rendszerekből. Mégpedig azt, hogy soha nem létezett oktatás magára a tanulásra vonatkozóan. 
  L. Ron Hubbard nem mást talált meg és azonosított, mint a pontos gátakat, amelyek bármilyen tárgykör megértését megakadályozzák; vagy hogy pontosabban fogalmazzunk: megtalálta a tanulás akadályait. Most már tudva, hogy ezek az akadályok miért jelentik a sikertelen oktatás igazi okát, és hogy ennek milyen átfogó következményei vannak, L. Ron Hubbard kifejlesztett egy teljesen működőképes megoldást – amely mint a tanulási technológia vált ismertté. Íme tehát az első valódi technológia arra, hogy hogyan kell megtanulni bármilyen tárgykört, vagy elsajátítani az emberi tevékenységek bármilyen területét, és megszerezni a képességet arra, hogy használjuk és alkalmazzuk a megtanultakat.
  Show book