Unisciti a noi in un viaggio nel mondo dei libri!
Aggiungi questo libro allo scaffale
Grey
Scrivi un nuovo commento Default profile 50px
Grey
Iscriviti per leggere l'intero libro o leggi le prime pagine gratuitamente!
All characters reduced
Μου αρέσει ο χειμώνας - cover

Μου αρέσει ο χειμώνας

Shelley Admont, KidKiddos Books

Casa editrice: KidKiddos Books

  • 0
  • 0
  • 0

Sinossi

Ο χειμώνας είναι μια διασκεδαστική και όμορφη εποχή για παιχνίδι στο χιόνι, αλλά ο Τζίμυ το μικρό λαγουδάκι δεν ήταν έτοιμος για τον κρύο καιρό. Μόλις μαθαίνει πώς να κρατάει τον εαυτό του ζεστό, μπορεί επιτέλους να διασκεδάσει περνώντας χρόνο έξω με την οικογένειά του.
Disponibile da: 20/01/2023.
Lunghezza di stampa: 34 pagine.

Altri libri che potrebbero interessarti

  • Στα παλάτια της Κνωσού (παιδικό) - cover

    Στα παλάτια της Κνωσού (παιδικό)

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΑΚΑΣ

    • 0
    • 0
    • 0
    Ο μεγάλος συγγραφέας αφηγείται τον μύθο του Μινώταυρου, δίνοντας μια συναρπαστική εικόνα του μινωικού πολιτισμού. Οι μικροί αναγνώστες ταξιδεύουν στην Κνωσό της εποχής εκείνης και περιπλανώνται στον λαβύρινθο ενός περιπετειώδους μυθιστορήματος. Παράλληλα, οι αξίες της ελπίδας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας συνυφαίνονται στην πλοκή,
    καταδεικνύοντας την καζαντζακική άποψη για την Ιστορία.
    Mostra libro
  • Παραμύθι χωρίς όνομα (Tale Without Name) - cover

    Παραμύθι χωρίς όνομα (Tale...

    Penelope Delta

    • 0
    • 0
    • 0
    Πηνελόπη ΔΈΛΤΑ (1874 - 1941)Το Βασίλειο των Μοιρολατρών πέφτει σε παρακμή καθώς ο Βασιλιάς Αστόχαστος ζητάει μόνο την καλοπέραση και δεν φροντίζει για την ευημερία της χώρας του. Πολύς κόσμος φεύγει και το βασίλειο ερημώνει και φτωχαίνει. Το βασιλόπουλο αηδιασμένο από την κατάσταση κινεί να φύγει και αυτό αλλά μια σειρά από γεγονότα ξυπνούν μέσα του την ελπίδα και την αποφασιστικότητα. Με την βοήθεια της αδελφής του και μερικών πιστών συντρόφων καταφέρνει να σώσει το βασίλειό του από την καταστροφή και να το ξαναφέρει σε ανάπτυξη!The Kingdom of Moirolatres (Fatalists) falls into decay as the King Astochastos (Thoughtless) cares only for his own comfort and neglects the welfare of his country. Many people leave and the kingdom gets ravaged and poor. The prince, disgusted by the situation, wants to leave too, but a series of events awakens hope and determination in him. With the help of his sister and a few loyal companions, he manages to save his kingdom from destruction and bring it back in development! (Summary by Rapunzelina)
    Mostra libro
  • Η Ευχή των Ένατων Γενεθλίων - cover

    Η Ευχή των Ένατων Γενεθλίων

    Bruce E. Arrington

    • 0
    • 0
    • 0
    Ο Μπριλ και η Αρίσα είναι δίδυμα αδέλφια, αλλά δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Ο Μπριλ είναι ονειροπόλος και του αρέσει το διάβασμα, ενώ η αδελφή του, η Αρίσα, λαχταράει τη δράση και την περιπέτεια. Όταν φτάνουν τα ένατα γενέθλιά τους, πηγαίνουν με τους γονείς τους διακοπές σε ένα μέρος εξωτικό όπου υπάρχει μια μαγική λίμνη γνωστή για τις ευχές γενεθλίων που πραγματοποιεί. Ο Μπριλ, που είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο, ετοιμάζεται να κάνει την ευχή του πρώτος, αλλά η Αρίσα είναι πολύ ενθουσιασμένη για να περιμένει και γρήγορα κάνει πρώτη τη δική της ευχή. Θα αντιστραφούν, άραγε, οι ευχές τους;
    Mostra libro
  • Στην άκρη του ωκεανού - cover

    Στην άκρη του ωκεανού

    L.D. Lapinski

    • 0
    • 0
    • 0
    Κάθε βαλίτσα θα σας μεταφέρει και σ' έναν διαφορετικό κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την ανοίξετε…
    
    Η Φλικ τώρα είναι επίσημα μέλος της Λέσχης των Παράξενων Κόσμων κι έτσι, όταν μια κατεπείγουσα έκκληση φθάνει από τον κόσμο του Ρήγματος, εκείνη και ο Τζόναθαν μπαίνουν μέσα στη βαλίτσα που τους μεταφέρει  σ' εκείνον τον κόσμο.
    Το Ρήγμα είναι ένας επίπεδος νερένιος κόσμος, γεμάτος με απρόβλεπτους γοργονάνθρωπους, μυστηριώδη θαλάσσια πλάσματα και τεράστια πλοία που τα κυβερνούν φοβισμένοι πειρατές.  Μόνο που ο κόσμος αυτός συρρικνώνεται.
    Η άκρη του ωκεανού όλο και πλησιάζει. Οι κάτοικοι του Ρήγματος πρέπει να εγκαταλείψουν τον κόσμο τους και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα.
    Πώς όμως μπορείς να φυγαδεύσεις ένα πλοίο μέσα από μια βαλίτσα;  Πώς μπορείς να σώσεις τη Γοργονοβασίλισσα που είναι σε μέγεθος όσο μια μπλε φάλαινα; Θα μπορέσουν η Φλικ κι ο Τζόναθαν να βρουν τρόπο… προτού να είναι πολύ αργά;
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!
    Mostra libro
  • Το θαυμαστό ταξίδι του Έντουαρντ Τιουλέιν - cover

    Το θαυμαστό ταξίδι του Έντουαρντ...

    Kate DiCamillo

    • 0
    • 0
    • 0
    Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε ένας πορσελάνινος λαγός με γούνινα αφτάκια. Τον έλεγαν Έντουαρντ Τιουλέιν και ανήκε σε ένα δεκάχρονο μελαχρινό κορίτσι που άκουγε στο όνομα Αμπιλίν. Ο Έντουαρντ ήταν πολύ ξεχωριστός και έμοιαζε να έχει όλα όσα θα επιθυμούσε κάθε πορσελάνινος λαγός. Διέθετε μια καταπληκτική γκαρνταρόμπα σχεδιασμένη ειδικά για εκείνον και όλα τα καλοραμμένα παντελόνια του είχαν μια μικρή τσέπη για να βάζει το χρυσό ρολογάκι του. Η Αμπιλίν τον υπεραγαπούσε και του μιλούσε σαν να ήταν αληθινός, ενώ ακόμα κι οι μεγάλοι του φέρονταν με καλοσύνη. Ο Έντουαρντ, ωστόσο, δεν καταλάβαινε πόσο τυχερός ήταν, μέχρι την ημέρα που έπεσε από την κουπαστή ενός υπερωκεάνιου και χάθηκε στη θάλασσα. Εκεί, στον βυθό, ένιωσε για πρώτη φορά στη ζωή του τι σημαίνει σκοτάδι, φόβος, αβεβαιότητα… Το ίδιο ένιωσε και τότε που αποχωρίστηκε τη γυναίκα ενός καλόκαρδου ψαρά για να καταλήξει σ' έναν σκουπιδότοπο. Και τη στιγμή που ένιωσε έναν δυνατό πόνο βαθιά μέσα στο πορσελάνινο στήθος του όταν βρέθηκε στο πλάι ενός άστεγου και στην αγκαλιά ενός αγοριού που έπαιζε φυσαρμόνικα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις το θαυμαστό ταξίδι του Έντουαρντ φτάσει στο τέλος του, η εύθραυστη καρδιά του θα σαλεύει από αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.
    Mostra libro
  • Η Ευχή των Έβδομων Γενεθλίων - cover

    Η Ευχή των Έβδομων Γενεθλίων

    Bruce E. Arrington

    • 0
    • 0
    • 0
    Ποίηση για Παιδιά/Εικονογραφημένο Βιβλίο: Παιδιά, Ηλικίες 6+, Εικονογραφημένη παιδική ιστορία φαντασίας με ομοιοκαταληξία 
    Η Ευχή των Έβδομων Γενεθλίων είναι μια διασκεδαστική, μαγική ιστορία για το πώς ο Γουέσλι, στα έβδομα γενέθλιά του, επιλέγει να κάνει κάτι διαφορετικό και θετικό για τη ζωή των άλλων. Ο Γουέσλι γίνεται επτά και στον δικό του κόσμο μπορεί να έχει ό,τι ζητήσει για τα γενέθλιά του. Φεύγει για νέα μέρη και ανακαλύπτει καινούργιους φίλους και περιπέτειες. Διάβασε την ιστορία για να μάθεις τι δώρο διαλέγει! Please note: This audiobook is in Greek.
    Mostra libro