Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
La creu sense Crist - Psiborn 4 - cover

La creu sense Crist - Psiborn 4

Noèlia Arrotea

Publisher: Pedra de llamp

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Novel·la negra mediterrànea
La Psicòloga del Born, el Carvalho del segle XXI
En cada episodi de la sèrie PsiBorn, una trama curta a l'entorn d'una patum catalana, permet la lectura de cada episodi de manera individual i sense cap ordre establert en relació amb els altres. En cada cas, PsiBorn, haurà de treure'n l'entrellat mal recolzada pel seu recepcionista, en Sensat, amb el suport dels amants habituals en l'agenda de qui es defineix com a dona sexualment activa, sexualment activa i no convencional, envoltada de personatges que troben o es fan lloc en la Barcelona actual. Una Barcelona que gairebé no és Catalunya, però sense la qual aquesta tampoc no ho seria. El cap i casal que és capicausa, instigador, inductor, provocador. El sofregit de grandesa i campi qui pugui d'en Sagarra, que enmig de batalles eternes segueix alternant la rosa de foc amb l'entrompada al Passeig del Born.
Pel que fa a la condició autobiogràfica dels fets narrats; tot té una base real. Trobareu escenes canviades de lloc, temps o adjudicades a un protagonista diferent; com a guia d'ús, assenyalarem que com més inversemblant sigui una situació, més s'ajusta aquesta a la realitat. La narració no és en primera persona, però tampoc omniscient, el narrador sap més coses que nosaltres, tanmateix no totes. S'apropa i s'allunya de l'escena segons li convé.
PsiBorn pot resultar una dona terriblement intimidant en el tracte consuetudinari, però, en canvi, dona molta confiança al llit. Es mulla copiosament i encadena sorollosos orgasmes vaginals amb relativa facilitat. Li agrada que es vegi la roba interior cara, amb transparències. La brusa, sempre per fora del pantaló negre, prou curta com perquè puguem admirar-li el cul, considerat de manera unànime com el seu punt fort. Els talons de les sabates, alts, una necessitat ineludible perquè cal estilitzar una figura que, tot i resultar atractiva, té tendència a arrodonir-se en excés.
Psiborn és la protagonista d'aquesta sèrie d'aventures, no sempre ben recolzada pel seu recepcionista, en Sensat.
Available since: 02/19/2022.
Print length: 266 pages.

Other books that might interest you

 • La connexió maltesa - cover

  La connexió maltesa

  Jordi Sierra i Fabra

  • 0
  • 1
  • 0
  Fa trezte anys que el Rafa, el promès de la Magda, va ser assassinat d'un tret al clatell. Tretze anys en els quals la Magda ha intentat mantenir a ratlla la culpa d'una investigació que mai no va concloure del tot.Quan la Magda descobreix que un atemptat a Malta ha acabat amb una víctima per una bala disparada amb la mateixa arma que va matar el Rafa, no s'ho pensa i viatja a l'illa per investigar el cas pel seu compte. Un cop allà, la Magda no solament s'haurà d'enfrontar a la veritat, al descobriment del passat i a les raons d'aquell complot, sinó també a una de les grans trames de tràfic d'armes de la història recent, amb ramificacions a molts països, d'Ucraïna a Espanya, amb ports d'embarcament a Barcelona i a València.Aquesta novel·la és un retrat fidedigne d'esdeveniments passats però, també, d'esdeveniments que passen encara ara. Un cop més, la Magda s'haurà de jugar la vida, aquesta vegada més sola que mai, fent front al desconegut.
  Show book
 • Els àngels em miren - cover

  Els àngels em miren

  Marc Pastor

  • 0
  • 0
  • 0
  Els Mossos d'Esquadra, que viuen un moment complicat i tens a dins del cos a causa de la situació política del país, hauran d'investigar el cas d'unes noies que han aparegut assassinades en el que sembla un ritual. És amb aquest context de partida que Marc Pastor torna a la novel·la negra i construeix un relat urbà i addictiu amb un protagonista molt potent: el caporal Abraham Corvo, un home d'ascendència guineana que, a banda de tenir tot el que es necessita per ser un bon detectiu, té un misteriós costat obscur per les seves capacitats sobrenaturals i haurà de resoldre els casos dels assassinats.Un regal per a la narrativa catalana actual, una obra ineludible d'un autor que amb cada obra se supera i en aquest cas ens ofereix una història entretinguda en un context fictici però actual, i amb certs tocs de fantasia.-
  Show book
 • Inquisidor - cover

  Inquisidor

  Andreu Martín

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel•la trepidant que segueix el tenebrós camí de l'inquisidor Gabriel de Sanmiguel pel Pirineu. Corre el segle XVII i la Inquisició campa a plaer per la Península Ibèrica. A Barcelona, però, la situació és diferent: els inquisidors no són benvinguts i, sovint han d'anar amb escolta. Quan el Dimoni fa acte de presència en una vall perduda del Pallars, l'inquisidor Gabriel de Sanmiguel i el seu ajudant s'hauran de traslladar per descobrir els misteris dels crims darrera aquesta maledicció infernal. Pel camí s'hauran d'afrontar al terror que s'amaga sota les ombres, demoníaques i humanes, de la vall.-
  Show book
 • El gran misteri de Bow - cover

  El gran misteri de Bow

  Israel Zangwill

  • 0
  • 0
  • 0
  Bow, un districte de l'East End de Londres. L'Arthur Constant, activista pels drets dels treballadors, apareix mort a la seva cambra, tancada amb clau. Quan el forense determina que no es tracta d'un suïcidi, està clar que algú ha assassinat en Constant. Però qui? I com? Aviat el gran misteri de Bow acapara tots els diaris, i les ments més brillants de la ciutat faran tot el possible per ser els primers a resoldre un crim a priori perfecte.
  
  Considerada la primera novel·la amb un assassinat de cambra tancada, El gran misteri de Bow destaca pel seu humor fi i la seva ironia. Inspirat per altres autors com Edgar Allan Poe o Arthur Conan Doyle, Zangwill presenta al lector un misteri aparentment impossible amb una resolució sorprenent. Ara bé, si alguna cosa diferencia la novel·la de Zangwill de la d'altres contemporanis no és l'argument enginyós, sinó el retrat mordaç que fa de la societat del moment. En comptes d'homenatjar la novel·la de detectius, l'autor la deconstrueix i parodia. El resultat és una història fresca i àgil, amb una bona dosi de crítica al sensacionalisme que envolta el tractament del crim i la violència a la premsa.
  Show book
 • L'enginy - cover

  L'enginy

  Gerard Guix Badosa

  • 0
  • 0
  • 0
  La guerra ha començat i Barcelona ara és una ciutat postapocalíptica, destruïda en la batalla entre l'Axel i el seu tiet Odin. Mentre els dos bàndols agafen forces, una calma tensa s'instal·la a la metròpolis. Per una banda, l'Axel encara està preocupat pels nous poders adquirits. Per l'altre, l'Odin ha de controlar els homes llop que ha convertit en un exèrcit. Dues versions d'una mateixa història que s'entrellacen mentre la guerra espera, pacient, a l'últim combat.Segona part d'una emocionant trilogia apocalíptica que segueix els passos de l'Axel i el seu tiet Odín en una Barcelona destrossada. La guerra ha començat i l'Axel haurà d'escollir bàndol.
  Show book
 • Els coloms de la Boqueria (Detectiu Albert Martínez 2) - cover

  Els coloms de la Boqueria...

  Jordi Basté, Marc Artigau

  • 0
  • 0
  • 0
  Després de l'èxit d' Un home cau, torna el detectiu barceloní Albert Martínez amb un nou cas. L'Albert Martínez, de vacances a Nova York, rep un missatge: «Han matat una dona a la Boqueria». Un matí de finals d'estiu, el famós mercat de la Rambla ha despertat amb una escena macabra que trasbalsa la ciutat. El que hauria d'haver estat un dia tranquil en un dels racons més acolorits i bulliciosos del centre de Barcelona, ha quedat tenyit per la sangd'un crim esfereïdor. A pocs metres, l'emblemàtic teatre Romea, serà un dels escenaris de l'acció absorbent d'aquesta novel·la. L'Albert Martínez, el singular detectiu creat per Marc Artigau i Jordi Basté, bon vivant i seductor, hereu del Carvalho de Vázquez Montalbán, es troba immers en un cas en què l'amistat i la traïció, el talent i l'enveja es combinen fins desembocar a un final frenètic. Elsmillorsaudiollibres també disponibles en català
  Show book