Rejoignez-nous pour un voyage dans le monde des livres!
Ajouter ce livre à l'électronique
Grey
Ecrivez un nouveau commentaire Default profile 50px
Grey
Abonnez-vous pour lire le livre complet ou lisez les premières pages gratuitement!
All characters reduced
El joc a la primera infància - cover

El joc a la primera infància

Maria Mercè Edo i Basté, Sílvia Blanch Gelabert, Montserrat Anton i Rosera

Maison d'édition: Ediciones Octaedro

  • 0
  • 0
  • 0

Synopsis

Tothom destaca la importància del joc; tot i així, a la pràctica, es tenen reticències a confiar que quan un infant juga, aprèn de manera significativa. Aquest llibre està escrit per professionals amb anys d'experiència en el camp de l'educació que comparteixen les seves mirades disciplinàries sobre el joc. Els 17 autors d'aquesta obra, convençuts de la gran importància del joc en el desenvolupament i l'aprenentatge en les primeres edats, exposen i argumenten, partint de la investigació i de l'experiència professional, per què el joc és tan fonamental dins i fora de l'escola.
Aquest llibre pot ser una eina molt útil tant per als estudiants de mestre com per als professionals i les famílies. L'estudiant de mestre hi trobarà connexions amb la major part d'assignatures que cursarà durant els seus estudis. Però també s'hi inclouen propostes i reflexions per anar més a fons des de cada àrea, així com suggeriments d'activitats de mestres en actiu, que poden ser d'interès per a professionals dels àmbits de l'educació, la psicologia, la pedagogia, l'educació social, les activitats de lleure, i qualsevol persona que estigui en contacte amb infants.
Disponible depuis: 10/02/2017.
Longueur d'impression: 184 pages.

D'autres livres qui pourraient vous intéresser

  • Coeducació aposta per la llibertat - cover

    Coeducació aposta per la llibertat

    Marina Subirats Martori

    • 0
    • 0
    • 0
    A la nostra societat, els perfils d'homes i dones canvien, i l'educació ha de contribuir a facilitar aquests canvis. Què vol dir ser nen? Què vol dir ser nena? Coses molt diferents del que significava en el passat. Sovint, però, l'educació intenta encara imposar models antics, a vegades sense que ningú en sigui conscient.
    
    Per on cal anar? Ja no es tracta que les nenes puguin estudiar igual que els nens, vell objectiu de la coeducació. Aquesta fita ha estat aconseguida al nostre país. Ara es tracta d'un canvi cultural que elimini els prejudicis, els límits imposats a les criatures pel fet d'haver nascut amb un sexe o altre, que els obri totes les possibilitats perquè puguin ser el que són i volen ser amb total llibertat. 
    Marina Subirats és catedràtica emèrita de Sociologia de la UAB. Fa anys que treballa en temes d'educació i coeducació, en els que ha fet aportacions molt conegudes. En aquest llibre, dedicat sobretot al professorat, planteja un repte apassionant: el de contribuir, des de les escoles i instituts, a aquest canvi cultural, el de la desaparició dels models de gènere i el cultiu de totes les capacitats humanes de les nenes, però també dels nens.
    Voir livre
  • La connexió emocional - Formació i transformació de la nostra manera de reaccionar emocionalment - cover

    La connexió emocional - Formació...

    Ramon Riera i Alibés

    • 0
    • 0
    • 0
    Per què certes persones reaccionen amb seguretat i empenta davant les dificultats, mentre que d'altres reaccionen amb sentiments de petitesa i desànim? I el que a la pràctica encara és més important, com podem canviar aquesta manera involuntària de reaccionar emocionalment?
    El cervell dels humans ha evolucionat (neurones mirall) per poder treballar en xarxa amb altres cervells a través de la connexió emocional, la qual cosa posibilita el fenomen del jo sento que tu sents que jo sento. Aquesta capacitat de sentir el que l'altre sent és l'eina més eficaç que tenim per accedir a noves maneres de reaccionar emocionalment. Els humans som l'única espècie animal que aprèn més dels altres que de la pròpia experiencia.
    El que aprenem va molt més enllà d'informacions concretes com les capitals d'Europa o les taules de multiplicar: el que sobretot aprenem en les relacions amb els altres és a reaccionar emocionalment, i aquest aprenentatge esdevindrà una eina central per al desenvolupament de la nostra vida. 
    Tradicionalment s'havia pensat que les decisions importants les prenem a través de la reflexió, en canvia avui sabem que les grans decisions les prenem amb la denominada intel·ligència emocional, que no és altra cosa que la nostra manera espontània de reaccionar emocionalment, i que sovint és una eina més subtil i més ràpida que la intel.ligència reflexiva.
    Voir livre
  • La cultura a la Universitat de València Del segle XIX a 1985 - cover

    La cultura a la Universitat de...

    José Garcelán Muñoz

    • 0
    • 0
    • 0
    Des d'època isabelina, el món estudiantil ha intentat organitzar-se per satisfer les inquietuds intel·lectuals que hi havia més enllà de les aules i arran d'aquesta voluntat s'han produït, amb més o menys intensitat en funció dels contextos, moltíssimes activitats culturals -des de conferències a representacions teatrals, passant per debats, publicacions periòdiques... Al seu torn, l'Estudi General s'ha maldat per impulsar i estendre la cultura més enllà de l'àmbit estrictament universitari, al servei de la ciutadania, sobretot des de principis del segle XX. Aquest text fa un recorregut, des de mitjan segle XIX fins a la creació del Vicerectorat de Cultura i Esport (1985), per la història de l'activitat cultural de la Universitat de València, que, després de la docència i la recerca, constitueix la seua tercera missió, una dimensió de la vida universitària plena d'interès i encara poc coneguda.
    Voir livre
  • Pèrdues i dols - Reflexions i eines per identificar-los i afrontar-los - cover

    Pèrdues i dols - Reflexions i...

    Concepció Poch Avellan

    • 0
    • 2
    • 0
    Perdre no ens agrada gaire, per no dir gens. Admetre que hem d'acceptar pèrdues i dols al llarg de la vida se'ns fa feixuc.
    Dit això, cal reconèixer que les pèrdues formen part de la nostra existència i que l'educació de grans i petits té com un dels seus primers objectius aprendre a transformar les pèrdues inevitables en quelcom valuós i en font de guanys ètics.
    Diuen que compartir els sentiments alleuja el dolor. Quan aquests són tristos o dolorosos es fa més difícil fer-ho. I quan les pèrdues ens aclaparen, les podem negar, amagar, ens podem enfadar, rebel·lar... o podem acceptar-les. I procurar que els nostres processos de dol siguin saludables.
    L'absència d'una persona estimada és la pèrdua més difícil d'acceptar. Però també n'hi ha d'altres que ens "esperen" a l'horitzó de la nostra existència. 
    L'autora es planteja algunes preguntes clau entorn de la varietat de pèrdues i dols que ens envolten i ens toca viure. Les respostes no seran mai unívoques. L'experiència humana de perdre (i de guanyar) és personal, única i irrepetible.
    Voir livre
  • Patologia quirúrgica osteoarticular - Membre superior i raquis - cover

    Patologia quirúrgica...

    AA VVAA

    • 0
    • 0
    • 0
    Tras la publicación, en esta misma colección, del volumen homónimo con el subtítulo de Generalitats, que abordaba los aspectos generales y los fundamentos de las patologías traumáticas, este manual se centra en las lesiones traumáticas que afectan los raquis y el miembro superior. Una descripción exhaustiva y totalmente actualizada -no tanto de los detalles técnicos de los tratamientos como de los aspectos conceptuales y terapéuticos, incluso de los más controvertidos- de referencia imprescindible para estudiantes y profesionales de la medicina y que desarrollan su actividad en el campo de la traumatología.
    Voir livre
  • L'art de fer classe - cover

    L'art de fer classe

    Daniel Cassany

    • 0
    • 0
    • 0
    Quin és el secret d’una bona classe? Com s’acon-segueix captar i retenir l’atenció dels alumnes? Com podem gestionar l’estrès com a professors? Com ens hem de relacionar amb els estudiants? Com podem detectar i prevenir les situa-cions conflictives?   
    Aquest llibre contesta aquestes preguntes i d’altres que ens fem els docents cada dia. Fa èmfasi en l’aprenentatge de les llengües –l’espe-cialitat de l’autor– i en l’aprenentatge de qualsevol matèria gràcies a l’eina del llenguatge. Per això, és un volum útil per a qualsevol docent o orador que vulgui fer classes, tallers o seminaris. 
    De manera clara, àgil i didàctica, Daniel Cassany explica com crear dinàmiques de grup, com generar un bon ambient a l’aula, com potenciar el treball en equip, com fer-se entendre, com gestionar el temps, com aplicar les tecnologies digitals i saber-ne valorar els pros i els contres. 
    L’art de fer classe és un manual ple de pistes i claus, que incorpora quadres de síntesi i recursos pràctics i que farà més fàcil la tasca docent.
    Voir livre