Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Tammimäen Margareta - cover

Tammimäen Margareta

Ursula Pohjolan, Pirhonen

Publisher: Word Audio Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ursula Pohjolan-Pirhosen 1970- ja 1980-luvuilla ilmestyneet ihanat kartanoromaanit tekevät paluun äänikirjoina. 

Tammimäen Margareta on kirjailija Ursula Pohjolan-Pirhosen (1925-1984) historiallisen Tammimäki-sarjan ensimmäinen osa, jossa seurataan romanttista herraskartanoelämää Tammimäen, Kesäniemen ja Sudenpään kartanoissa 1920-luvun Suomessa. 

Paroni Karl Falkenfelt asuu Tammimäen kartanossa ainoan tyttärensä Margaretan kanssa. Tunnelmallista kartanoa koristavat valkeat pilarit ja vehreä puutarha, ja Margaretalle kartano on paratiisi maan päällä. Läheisessä Sudenpään kartanossa asuva, kirjoja ja taidetta rakastava samettisilmäinen Klaus Sabel kiehtoo Margaretaa, vaikka Sudenpään kartanon asukkaineen kerrotaankin olevan kirottu. Klaus johdattaa Margaretan Sudenpään kartanon lumoavan historian saloihin esi-isänsä päiväkirjan avulla, mutta onko historiaan uppoutuminen sittenkään viisasta ja Sudenpään suvun kirous pelkkää taikauskoa?
Available since: 10/08/2020.

Other books that might interest you

 • Sietämätön uhri - cover

  Sietämätön uhri

  Saana Saarinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Freelance-toimittaja Viola Glas on asettunut nauttimaan seesteisestä syksystä hurmaavan nuoren poikaystävänsä Armas Kettusen kanssa, kun menneisyyden varjot nousevatkin yllättäen pintaan. Nimetön puhelinsoittaja kehottaa häntä tutkimaan tarkemmin aikaisemmin keväällä tapahtunutta Jaakko Hämevaaran kuolemaa. Hämevaara oli tunnettu elokuvaohjaaja, joka menehtyi sydänkohtaukseen omakotitalonsa saunassa runsaasti alkoholia veressään. Jo keväällä Viola Glas oli saanut tehtäväkseen kirjoittaa jutun poisnukkuneesta Hämevaarasta ja haastatellessaan vaikutusvaltaisen ja karismaattisen miehen lähipiiriä hänelle selviää, että monikaan Hämevaaran tuttava ei ole erityisen surullinen naistennaurattajan maineessa olleen mogulin kuolemasta. Voisiko olla, ettei Hämevaaran kuolema ollutkaan aivan niin luonnollinen kuin oli oletettu? 
  
  Sietämätön uhri on kutkuttavan jännittävä murhamysteeri ja kolmas osa terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista kertovassa sarjassa.
  Show book
 • Absolute Beginners – rakkauden oppitunnit - cover

  Absolute Beginners – rakkauden...

  SJ Hooks

  • 0
  • 0
  • 0
  “Tämä kevyt humoristinen romanssi on balsamia sielullesi.” – Goodreads
  
  Professori Stephen Worthingtonin elämässä kaikki on juuri niin kuin pitää: Hän opettaa kirjallisuutta yliopistolla tiistaisin ja perjantaisin. Hän illallistaa vanhempiensa kanssa viikonloppuisin ja käy salilla velipuolensa kanssa kahdesti viikossa. Ja joka ilta hän palaa kotiin säälliseen aikaan. Yksin. 
  
  Stephenin täydellisesti järjestetyssä elämässä on vain yksi häiriötekijä: Neiti Julia Wilde. Stephen ei ole koskaan ennen kohdannut kurittomampaa oppilasta. Julia on töykeä, provokatiivinen, raivostuttava ja pukeutuu täysin sopimattomiin vaatteisiin. 
  
  Mutta kaikki muuttuu, kun Stephen ja Julia kohtaavatkin luokkahuoneen ulkopuolella ja päätyvät Julian makuuhuoneeseen. Yhtäkkiä roolit ovatkin kääntyneet päälaelleen ja kunnollinen professori saa ansaitun oppitunnin lakanoiden välissä. 
  
  SJ Hooks on tanskalainen kirjailija ja kahden lapsen äiti, joka aloitti uransa E L Jamesin tapaan kirjoittamalla Twilight-fanifiktioita. Professori Worthingtonin ja Julia Wilden rohkeasta ja hauskasta rakkaustarinasta tuli valtava netti-ilmiö. Julian ja Stephenin tarina jatkuu kirjassa Absolute Lovers – rakkautta edistyneille.
  Show book
 • Michaelin unelma - cover

  Michaelin unelma

  L. Sherman

  • 0
  • 0
  • 0
  Kuinka saada jää sulamaan?
  
  Michael ja Louisa ovat työskennelleet yhdessä jo vuosia, mutta vasta erottuaan lastensa isästä Louisa alkaa huomata komean kollegansa Michaelin. Michaelkin on iskenyt silmänsä Louisaan, saavuttamattomaan ja varautuneeseen jääkuningattareen. Lopulta eräissä surullisenkuuluisissa pikkujouluissa Michael ja Louisa antautuvat tunteilleen ja päätyvät sänkyyn. Heillä on kuitenkin mutkikkaampi tie edessään kuin he alkuun kuvittelivat. 
  
  Michaelin unelma on toinen osa L. Shermanin uudessa eroottisessa sarjassa Koukuttavat kaunottaret, jossa tapaamme korkeasti koulutettuja, sisukkaita naisia ja miehiä, jotka rakastuvat heihin epätoivoisesti. Tarinat sijoittuvat lähes aina liike-elämään, mutta myös makuuhuoneiden ovet pysyvät auki.
  Show book
 • Jumalatar - cover

  Jumalatar

  Lilith

  • 0
  • 0
  • 0
  Jumalatar ja playboy Konrad von Holsten on Suomessa lapsuudestaan asti viihtynyt aristokraatti, joka omistaa joukon ylellisiä yökerhoja ympäri maailmaa. Hän on kiihkeästi seurattu playboy, joka juo, juhlii ja harrastaa seksiä aina uusien, halukkaiden naisten kanssa samalla kun lehdet kirjoittavat hänen tekemisistään ja Instagram-seuraajat huitelevat miljoonissa. Minerva Holsti taas on pienen hyväntekeväisyysorganisaation korkeasti koulutettu ja alipalkattu työntekijä. Hän ei välitä yökerhoista ja halveksuu kukasta kukaan hyppiviä irstailijoita. Minervan oma seksielämä puolestaan - no, sitä ei ole. Kohtalon oikusta Minerva päätyy tilanteeseen, jossa hänen on taivuteltava Konradilta rahoitusta hyväntekeväisyysjärjestölleen. Järkytyksekseen hän onnistuu hoippumaan tapaamisesta rahoituslupaus mukanaan - melko kyseenalaisten leikkien jälkeen. Konradin ainoa ehto on, että Minerva konsultoi häntä säännöllisesti - ja henkilökohtaisesti. Minerva on ehkä seksuaalisesti kokematon, mutta hänellä on terävä mieli ja vielä terävämpi kieli. Hän arvaa, mitä pahamaineisella playboylla on mielessään. Sitten alkaa näyttää siltä, että toisin kuin kukaan olisi arvannut, myös paatunut naistenmies saattaa rakastua. Ja kun niin käy, hän suhtautuu asiaansa aivan yhtä intohimoisesti kuin paheellisten klubiensa pyörittämiseen. Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta. Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.
  Show book
 • Kuolema sanoo irti - cover

  Kuolema sanoo irti

  Saana Saarinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Edellinen henkirikos on tuskin poistunut otsikoista, kun freelance-toimittaja Viola Glas on jälleen uuden murhamysteerin pauloissa. Hän on sopinut haastattelun suuren lehtitalon, Laatulehdet Oy:n, varatoimitusjohtaja Birgit Karan kanssa, mutta käveleekin tietämättään suoraan keskelle murhapaikkaa. Violalla riittää pengottavaa, sillä yt-neuvotteluita käynnistelevä Laatulehdet Oy kuhisee työntekijöitä, joilla olisi voinut olla syytä murhata Birgit Kara. Käsillä on salaisuuksien vyyhti, jossa nykyajan rahanahneus ja vanhat ideologiat törmäävät yhteen. Murhamysteerin lisäksi Violan pään sekoittaa nuori ja hurmaava Armas Kettunen, jonka tupsahtaminen Violan elämään tuntuu suorastaan kohtalolta. 
  
  Kuolema sanoo irti on mukaansatempaava murhamysteeri ja toinen osa terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista kertovassa sarjassa.
  Show book
 • Paja - cover

  Paja

  Lilith

  • 0
  • 0
  • 0
  Häikäilemätöntä peliä ja vastustamatonta vetovoimaa Irina Alila pyörittää kaupungin rahoittamaa pajaa, joka tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa. Paja sijaitsee loistavalla paikalla julkisten kulkuvälineiden päässä, trendikkääksi muuttuneessa kaupunginosassa. Tontin vuokrasopimus on päättymässä, ja vastoin Irinalle esitettyjä lupauksia tontin omistavan yrityksen uusi toimitusjohtaja Filip Lindell päättää häätää pajan tontiltaan ja rakentaa yritykselleen uuden keulakuvakonttorin. Filip Lindell, etuoikeutetun suomenruotsalaisperheen vesa, on Irinan mielestä oiva esimerkki kopeasta kukkoilijasta, joka ajattelee vain voittojen maksimointia. Häiritsevän hyvännäköinen toimitusjohtaja tosin vetää Irinan jalat veteliksi, mutta Irina ei ole primitiivisten viettiensä vietävissä vaan lähtee soitellen sotaan. Hän uhkaa Filipiä oikeustaistelulla. Filip kiinnostuu pienestä mutta pippurisesta pajan johtajasta ja ehdottaa, että ongelmasta keskusteltaisiin päivällisen äärellä. Alkaa taistelu, jossa pelissä on paitsi Irinan rakastama paja myös jotain paljon haavoittuvaisempaa: hänen sydämensä. Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta. Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.
  Show book