Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Tee työtä eläkä joudu epätoivoon! - cover

Tee työtä eläkä joudu epätoivoon!

Thomas Carlyle

Translator Uno Brummer

Publisher: Good Press

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

"Tee työtä eläkä joudu epätoivoon!" – Thomas Carlyle (käännös Uno Brummer). Julkaisija - Good Press. Good Press on moneen tyylilajiin keskittynyt laajamittainen julkaisija. Pyrimme julkaisemaan klassikoita ja kaunokirjallisuutta sekä vielä löytämättömiä timantteja. Tuotamme kirjat jotka palavat halusta tulla luetuksi. Good Press painokset ovat tarkasti editoitu ja formatoitu vastaamaan nykyajan lukijan tarpeita ottaen huomioon kaikki e-lukijat ja laitteet. Tavoitteemme on luoda lukijaystävällisiä e-kirjoja, saatavilla laadukkaassa digitaalisessa muodossa.
Available since: 07/29/2021.
Print length: 105 pages.

Other books that might interest you

 • 100 tositarinaa epätavallisista kuolemantapauksista - cover

  100 tositarinaa epätavallisista...

  John Mac, Sandrine Brugot,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Voimmeko kuolla oljen varassa, etanan tappamina, taivaalta pudonneen lehmän murskaamina, porkkanan myrkyttäminä? Vai tukehtua nauruun? EI? No, kyllä, se on mahdollista... Valitettavasti. Löydät 100 absurdimpaa ja traagisinta tapaa, se on muistutus elämän sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä. Joka kerta se muistuttaa olemassaolon sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä.
  Show book
 • Villijoutsenet – Дикі лебіді (suomi – ukraina) - Kaksikielinen lastenkirja perustuen Hans Christian Andersenin satuun äänikirja ja video saatavilla verkossa - cover

  Villijoutsenet – Дикі лебіді...

  Ulrich Renz

  • 0
  • 0
  • 0
  Kaksikielinen lastenkirja (suomi – ukraina), äänikirja ja video saatavilla verkossa
  Hans Christian Andersenin "Villijoutsenet" ei ole syyttä yksi maailman luetuimmista saduista. Ajattomassa muodossaan se käsittelee inhimillisten näytelmien aiheita: pelkoa, rohkeutta, rakkautta, pettämistä, eroa ja uudelleen löytämistä.
  ♫ Anna äidinkielisten puhujien lukea tarina sinulle ääneen! Kirjassa on linkki, jonka kautta pääset ilmaiseksi käyttämään äänikirjoja ja videoita molemmilla kielillä.
  ► Mukana värityskuvat! Kirjassa olevan linkin kautta voit ladata tarinan kuvat väritettäviksi.
  Двомовна дитяча книга (фінською – українською), з онлайн аудіо та відео
  «Дикі лебеді» Ганса Крістіана Андерсена недаремно вважається казкою, яку знають у всьому світі. У формі, над якою не владний час, вона змушує нас задуматися про речі, з яких виникають наші людські біди: страх, хоробрість, любов, зрада, розставання та зустріч.
  Дане видання ̶ це з любов'ю ілюстрована книга, переказуюча казку Андерсена у чутливій та легкій для сприйняття дітьми формі. Вона була перекладена багатьма мовами та продається у вигляді двомовного видання в усіх можливих комбінаціях цих мов.
  ♫ Прослухайте оповідання, прочитане мовними носіями! У книзі Ви знайдете посилання, яке дає безкоштовний доступ до аудіокниг та відео на обох мовах.
  ​► З розфарбовками! У книзі знаходиться посилання, за яким Ви можете завантажити ілюстрації з книги для роздрукування та розмальовування.
  Show book
 • Hatuntekijä - cover

  Hatuntekijä

  Leila Tuure

  • 0
  • 0
  • 0
  Marie Weberin sisäpiika Greta Mikontytär pääsee hattumaakari Anna Fallinin apulaiseksi entisen emännän myytyä kauppahuoneensa ja muutettua Tukholmaan. Gretasta kehkeytyykin paitsi näppärä ompelija myös erinomainen muotisuunnittelija, joka vetää salongin täyteen porilaisrouvia. Valitettavasti sinne änkeää myös Tyskilästä Forssiksi muuttuneen kauppahuoneen uusi omistaja, leskimies Arvid Grönfors, joka on päättänyt saada Gretan uudeksi rouvakseen vaikka väkisin. Ja väkisin Greta viedäänkin Arvidin huonotapaisten poikien ja itkuisen tyttären uudeksi äidiksi, mutta hattujentekoa hän ei Arvidin vastustuksesta huolimatta suostu lopettamaan. Päinvastoin, Gretalla on varsin suuria suunnitelmia…
  
  Leila Tuuren Hatuntekijä on lämminhenkinen historiallinen romaani, joka sijoittuu 1800-luvun Poriin. Teos on itsenäinen jatko-osa porilaissyntyisen Tuuren Kauppamies-sarjalle.
  Show book
 • Veikkauskratia - Kuinka Suomesta tuli riippuvainen peliriippuvaisista - cover

  Veikkauskratia - Kuinka Suomesta...

  Senja Larsen

  • 0
  • 0
  • 0
  "Suomalaisen yhteiskunnan tähän asti vakavin moraalinen haaksirikko" - Helsingin Sanomat.
  
  Kirja kertoo suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakenteellisen vääristymän tarinan, jossa 900 000 ihmistä läheiset mukaan lukien kärsii pelihaitoista.
  Suomi muuttui tv-loton kotikatsomosta rahapelikoneiden täyttämäksi minikasinoiden maaksi. Samalla valtionyhtiö Veikkauksesta tuli hyvien tekojen varjolla vähäosaisilta peliongelmaisilta piiloveroa keräävä koneisto.
  Maassa pelataan väkilukuun suhteutettuna kolmanneksi eniten maailmassa. Rahapeleihin suomalainen laittaa moninkertaisesti enemmän varoja kuin osakkeisiin ja rahastoihin.
  Pelaajat häviävät toista miljardia euroa rahapeleihin ja niin kutsuttuun yhteiseen hyvään, mutta peliongelmien haittojen kustannuksia ei tunneta. Kansainvälisiin tutkimuksiin perustuen summa voi olla jopa tuhat euroa vuodessa suomalaista veronmaksajaa kohden.
  Kirja vetää yhteen Veikkauksen ympärillä käytyä julkista keskustelua ja uutisointia. Äänessä ovat asiantuntijat ja muutosta haluavat kansalaiset: pankkiiri, poliitikko, tutkija, kansalaisaktivisti sekä rahapeliriippuvaisen äiti.
  Mikä sai heidät reagoimaan ja miksi he käyttävät aikaansa tilanteen muuttamiseen? Onko toiminta pyyteetöntä vai vetääkö taustalla naruja ulkomaisen peliyhtiön agentti?
  Kirja on tarkoitettu jokaiselle, jota kiinnostaa yhteiskunnan oikeudenmukaisuus ja hyvän elämän perusteet. Viime kädessä kirja haastaa lukijansa miettimään nopeasti digitalisoituvan suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan perimmäisiä arvoja. Pyhittääkö tarkoitus keinot?
  Show book
 • Tietoisuus - Tutustutaan mielen vaiheisiin: tietoisesta tiedostamattomaan biologisten rytmien vaikutuksesta uneen ja uniin - cover

  Tietoisuus - Tutustutaan mielen...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Tietoisuuden tilojen merkityksen löytäminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista. Tässä teoksessa käydään läpi tärkeimmät ajatusvirrat, jotka ovat tutkineet tieteellisesti tietoisuuden vaiheita. Ensimmäisistä määrittelyyrityksistä empiirisiin tutkimuksiin, aina fysiologisen psykologian ja neurotieteen vaikutuksiin asti. Tämän oppaan ensimmäinen osa ottaa sinua kädestä pitäen mukaan tietoisuuden merkityksen ja tarkoituksen etsintään. Tietoisuudesta uneen, unista tarkkaavaisuuskykyihin. Teoksen toinen osa on omistettu arkisemmille ja käytännöllisemmille näkökohdille, ja siinä kuljetaan biologisten rytmien vaikutuksesta rentoutumiseen ja paljon muuhun. Kaikki tämä yksinkertaisen, nopean ja olennaisen puhetyylin kautta. Kirjan lopussa on pieni itsearviointitesti, jonka avulla lukija voi kerrata ja vahvistaa pääkäsitteet. Unohda tuhansia sivuja pitkät tai kohtuuttoman kalliit psykologian käsikirjat ja aloita mielesi toiminnan tutkiminen lyömättömän hintaisten oppaiden avulla.
  Show book
 • Villijoutsenet – A vad hattyúk (suomi – unkari) - Kaksikielinen lastenkirja perustuen Hans Christian Andersenin satuun - cover

  Villijoutsenet – A vad hattyúk...

  Ulrich Renz

  • 0
  • 0
  • 0
  Kaksikielinen lastenkirja (suomi – unkari)
  Hans Christian Andersenin "Villijoutsenet" ei ole syyttä yksi maailman luetuimmista saduista. Ajattomassa muodossaan se käsittelee inhimillisten näytelmien aiheita: pelkoa, rohkeutta, rakkautta, pettämistä, eroa ja uudelleen löytämistä.
  ► Mukana värityskuvat! Kirjassa olevan linkin kautta voit ladata tarinan kuvat väritettäviksi.
  Kétnyelvű gyermekkönyv (finn – magyar)
  Hans Christian Andersen "A vad hattyúk" című meséje nem hiába a legolvasottabb világszerte. Időtlen formában tárgyalja emberi drámáinkat, mint: félelem, bátorság, szerelem, árulás, elválás és egyesülés.
  Ezt az illusztrált, rövidített változatot számtalan nyelvre lefordították már, és kétnyelvű kiadások minden elképzelhető nyelvpárban elérhetőek.
  ​
  Show book