Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Onko pomoni lapsi? - Transaktioanalyysi työvälineenä työhön liittyvien konfliktien tutkimisessa ja ratkaisemisessa - cover

Onko pomoni lapsi? - Transaktioanalyysi työvälineenä työhön liittyvien konfliktien tutkimisessa ja ratkaisemisessa

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Miksi ihmiset käyttäytyvät työssä tietyllä tavalla? Mitkä ovat heidän motiivinsa? Onko olemassa metodologinen lähestymistapa, jota voidaan käyttää yksilöiden erilaisten asenteiden ja toimintatapojen hahmottamiseen yritysorganisaatioissa, jotta niitä voidaan hallita siten, että edistetään molemminpuolisen hyödyn ja synergian tilanteita? Transaktioanalyysin teoreettinen malli luotiin vastaamaan tällaisiin kysymyksiin eli tarjoamaan toiminnallinen sovellus eräille dynaamisen psykologian keskeisille löydöksille ja niihin liittyville psyyken toimintamekanismeille. Tässä toiminnallisessa käsikirjassa selitetään, miten voidaan paremmin ymmärtää, mitkä motiivit ohjaavat ihmisiä tekemään päätöksiä työssä, mitkä ovat suhteelliset eksistentiaaliset asemat ja miten yrityksissä väistämättä tapahtuvat rakentavat tai tuhoavat pelit kehittyvät. Perimmäisenä tavoitteena on tarjota paitsi käytännön välineitä ongelmallisten ja epämiellyttävien tilanteiden ratkaisemiseen myös todellinen keino voimaannuttaa omaa uraa ja yleisemmin henkilöstöhallintoa.
 

Other books that might interest you

 • Creating Childhood Confidence - How to Help Your Child Build Confidence - cover

  Creating Childhood Confidence -...

  Anthony Ekanem

  • 0
  • 0
  • 0
  Confidence is extremely important for a child to develop in the early stages of their life. It is important because it is needed in order to overcome many obstacles that your child will face in life. It is the job of the parent of the child to help the child build self-confidence. There are many different ways that you can help your child build confidence. 
  
  Building your child's self-confidence will not only make them feel good about themselves, but also prepare them for the future as well. You may find yourself asking: What can I do to give my child higher self-confidence? The answer is not difficult and in fact there are several things you can do on a daily basis that will help and they will only take a few minutes. 
  
  The following chapters will provide you with some helpful information on the importance of building self-confidence and ways in which to do so. Make sure to pay close attention and take in all the information and building your child's confidence will be a much easier task.
  Show book
 • BRÄNDINHALLINTA NELJÄSSÄ VAIHEESSA Miten hallita brändin markkinointia ja saavuttaa hyviä tuloksia - cover

  BRÄNDINHALLINTA NELJÄSSÄ...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Mitä brändinhallinta on ja miten se toimii? Miten tämän alan taitoja kehitetään? Mitä strategioita voin noudattaa henkilökohtaisen tai yritysbrändin luomiseksi, hallinnoimiseksi ja voittamiseksi?
  
  Tästä oppaasta löydät yksinkertaisen, selkeän ja kattavan selityksen siitä, miten brändiä rakennetaan ja hallitaan ja mitkä ovat olennaisia strategioita, jotka on hyvä tietää opetussuunnitelmassa. Kirja ottaa lukijaa kädestä pitäen mukaansa neljän vaiheittaisen askeleen kautta, jotka tuovat esiin aineiston keskeiset kohdat:
  
  - mitä brändi on ja miten se toimii;
  - miten brändi voi edistää tarjotun tuotteen tai palvelun arvon kasvua;
  - mitkä ovat toiminnalliset strategiat brändin rakentamiseksi ja kehittämiseksi;
  - lopuksi, miten brändiä voidaan hyödyntää parantamaan ja kasvattamaan suhdetta asiakkaisiin.
  
  Edellä luetellut neljä vaihetta ovat oppaan aiheiden täsmällinen kehittäminen.  Brändinhallinnan oppimisesta voi tulla helposti lähestyttävää toimintaa kenelle tahansa, mutta vain, jos he osaavat tehdä sen. Lopeta ajan tuhlaaminen tuhansien sivujen teoreettisten oppaiden taakse ja tutustu siihen, mikä on todella olennaista yksinkertaisella, innostavalla ja välittömällä lukemisella.
  Show book
 • EURO: Mikä se on ja miten se toimii - Miksi euro luotiin ja miten se toimii: yksinkertainen lähestymistapa Euroopan yhteisvaluuttaan - cover

  EURO: Mikä se on ja miten se...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Miksi euro luotiin ja miten se toimii? Mistä Euroopan valuutan vaikeudet johtuvat ja mitä ratkaisuja ollaan ottamassa käyttöön koko rahoitusmaailmaa pelottavan epävakauden pysäyttämiseksi? Unelmaa yhteisvaluutasta ja yhtenäismarkkinoista on vaalittu Euroopassa useiden sukupolvien ajan. Euro on tuonut Euroopalle huomattavia etuja, mutta se on myös muuttanut perusteellisesti Euroopan talouksien tasapainoa. Tässä esseessä aloitamme lähtökohdista ja selitämme, mikä euro on ja mitkä ovat syyt, jotka ovat johtaneet sen kriisiin. Tarkastelemme, millaisia strategioita on omaksuttu talouden vaikeimpien ja dramaattisimpien hetkien voittamiseksi euron syntymisen jälkeen, ja selvitämme, millaisia ehdotuksia ja aloitteita yksittäiset maat ovat esittäneet vaikean tilanteen korjaamiseksi ja euron aseman elvyttämiseksi mantereella ja maailmassa.
   
  Show book
 • Ajattele ja investoi kuin warren buffett - Käsikirja joka paljastaa kaikkien aikojen suurimman sijoittajan ajattelutavan ja ajattelustrategiat - cover

  Ajattele ja investoi kuin warren...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ensimmäistä kertaa monografia on omistettu kokonaan sellaisen miehen psykologiselle, strategiselle ja toiminnalliselle näkökulmalle, joka on onnistunut kerryttämään satumaisen omaisuuden päihittämällä markkinoita vuosi toisensa jälkeen niin pitkän ajanjakson ajan, ettei se tunnu todelliselta. Ajattelemalla ja sijoittamalla kuten Warren Buffett voi vihdoin avata ovet maailmaan, joka on yhtä upea kuin se on vaikeasti saavutettavissa. Tässä kirjassa opit nopeasti teoreettiset perusteet, anekdootit ja tekniikat, joiden avulla voit ostaa sijoituksesi älykkäästi, luoda suojan spekulatiivisia markkinaliikkeitä vastaan.
  Show book
 • Opas Paleoruokavalioon - cover

  Opas Paleoruokavalioon

  RWG Publishing

  • 0
  • 0
  • 0
  Oletko noudattanut samaa ruokavaliota jo vuosikausia, mutta et silti näe tuloksia kehossasi? Tuloksia saavuttaaksesi tarvitset pettämättömän toimintamallin. Esi-isämme, jotka saalistivat villipetoja paljain käsin, noudattivat paleoruokavaliota tai oikeastaan paleoelämäntapaa. Paleoruokavalio koostuu terveellisistä, maukkaista ja helpoista aterioista, joita ihmiset aikojen alusta asti ovat syöneet.   
  
  
  Unohda muut ruokavaliot ja dieetit ja aloita paleoruokavalio! 
  
  
  Esimakua siitä, mitä tämä kirja pitää sisällään: 
  
  
  Mikä on paleoruokavalio? 
  
  
  Miten se toimii? 
  
  
  Mitä paleoruokavalio sisältää ja ei sisällä? 
  
  
  Viikon paleoruokalista 
  
  
  21 paleoreseptiä 
  
  
  Selkeät ohjeet aterioiden valmistamiseen 
  
  
  Kasvisvaihtoehtoja 
  
  
  Kana-, liha-, kala- ja kananmunapohjaisia reseptejä 
  
  
  Paleoruokia maailmalta 
  
  
  Annokset yhdelle 
  
  
  Maailmanmullistava ravintosuunnitelma 
  
  
  Ja paljon muuta! 
  
  
  Tee elämästäsi täydellistä ja valmistaudu terveellisempään ja aktiivisempaan elämäntyyliin. Elä, kuten on tarkoitettu. Älä odota enää hetkeäkään. 
  
  
  Opi ihmiskunnan parhaimmistolta!
  Show book
 • HENKINEN TERVEYS JA PSYKOLOGINEN HÄIRIÖ: mitä ne ovat ja miten ne toimivat - cover

  HENKINEN TERVEYS JA PSYKOLOGINEN...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Mikä erottaa mielenterveyden ja psykopatologian toisistaan? Miten psyykkinen häiriö määritellään ja mitkä ovat sen ominaispiirteet?
  
  Tässä oppaassa psykologian peruskäsitteet selitetään yksinkertaisesti, selkeästi ja tyhjentävästi, jotta voit ymmärtää mielenterveyden ja psyykkisen patologian toiminnan. Kirja ottaa lukijaa kädestä pitäen mukaansa asteittain etenevien löytämisaskelten kautta, joissa tuodaan esiin aiheen keskeiset kohdat. Lukemisen aikana opit:
  
  - miten mielenterveys ja psykopatologia määritellään;
  - miten ymmärtää leimautumisen riskiä;
  - mitkä ovat mielenterveyshäiriöiden geneettiset ja biologiset selitykset;
  - mikä luonnehtii psykologista diagnoosia.
  
  Psykologiaa kaikille! Psykologian tieteellisen perustan ymmärtäminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista, kiitos käytännönläheisten käsikirjojen ja välittömän konsultaation sarjan, josta lukija saa juuri tarvitsemansa tiedot.
  Show book