Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Yllätyspukki - cover

Yllätyspukki

Mia Ahl

Publisher: Word Audio Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Göteborgilaiset ystävykset Jessika, Jenny ja Sofia odottavat joulua. Ystävyys joutuu kuitenkin kovalle koetukselle, kun Jessikalle selviää, että hänen ystävänsä ovat tienneet hänen aviomiehensä Robertin suhteesta nuorempaan naiseen. Jessikalle itselleen asia tuntuu valkenevan vasta viimeisenä, kun kaikki lähipiirissä jo tietävät Robertin syrjähypystä. Suhdekiemuroitten lisäksi Jessikan arkeen tuo jännitystä uusi työpaikka koruliikkeessä. Työ onkin ainoita valopilkkuja Jessikan elämässä lasten lisäksi - etenkin, kun liikkeen omistaja Claes tekee kaikkensa piristääkseen Jessikaa. Kenties Jessikan mutkikas elämäntilanne, johon kuuluvat niin toivoton ex-mies ja tämän itsekeskeinen uusi tyttöystävä, ajoittain ärsyttävä äiti kuin jouluinen yllätysvieraskin, saattaakin lopulta huipentua uuteen ja valoisaan alkuun. Mia Ahlin Yllätyspukki sekoittaa herkullisesti yhteen rakkautta, toivoa ja huumoria. Ahlin feelgood-jouluromaani on erinomaista luettavaa esimerkiksi Sophie Kinsellan faneille.

Other books that might interest you

 • Kesä kulkurina - cover

  Kesä kulkurina

  Eli Åhman Owetz

  • 0
  • 0
  • 0
  Tie avoinna unelmiin
  
  Kun 30-vuotias Anna-Lisa Johansson törmää kirpputorilla Bolle-nimisestä kulkurista kertovaan klassikkokirjaan “Kulkijan pilvilinnat”, hänen elämänsä muuttuu kertaheitolla. Reissaajan elämä alkaa kiehtoa Anna-Lisaa, ja hän päättää kokeilla kulkurin elämäntyyliä kesäisessä Ruotsissa. Hän voisi hankkia ruoan ja majoituksen tekemällä pieniä askareita kuten leikkaamalla ruohoa tai maalaamalla aitoja. Rahaa hän voisi tienata tekemällä sitä, mitä osaa parhaiten: kiertämällä kirpputoreja, tekemällä löytöjä ja myymällä niitä voitolla eteenpäin. Samalla hän saisi aikaa miettiä, mitä haluaa loppuelämältään. Ja kenties hän voisi löytää myös rakkauden? 
  
  Kun kulkurin kesä lähestyy loppuaan Anna-Lisa on vaeltanut pitkin poikin Ruotsin maaseutua, hänellä on ollut sekä ystävällisiä että vaarallisia kohtaamisia, hän on tehnyt kovasti töitä elantonsa eteen, nukkunut tähtitaivaan alla… ja tehnyt päätöksen joka muuttaa hänen koko loppuelämänsä. 
  
  Kesä kulkurina on ensimmäinen osa antiikkikauppias Anna-Lisasta kertovassa sarjassa. 
  
  Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär pienestä Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.
  Show book
 • "Rojohoppe" viimene reis - Uussi raumlaissi jaarituksi - cover

  "Rojohoppe" viimene reis - Uussi...

  Hjalmar Nortamo

  • 0
  • 0
  • 0
  ""Rojohoppe" viimene reis" – Hjalmar Nortamo. Julkaisija - Good Press. Good Press on moneen tyylilajiin keskittynyt laajamittainen julkaisija. Pyrimme julkaisemaan klassikoita ja kaunokirjallisuutta sekä vielä löytämättömiä timantteja. Tuotamme kirjat jotka palavat halusta tulla luetuksi. Good Press painokset ovat tarkasti editoitu ja formatoitu vastaamaan nykyajan lukijan tarpeita ottaen huomioon kaikki e-lukijat ja laitteet. Tavoitteemme on luoda lukijaystävällisiä e-kirjoja, saatavilla laadukkaassa digitaalisessa muodossa.
  Show book
 • Sillisalaatti - cover

  Sillisalaatti

  Mia Ahl

  • 0
  • 0
  • 0
  Mia Ahlin uudessa hyvän mielen romaanissa Sillisalaatti palataan Göteborgiin, missä ystävykset Jenny, Jessika ja Sofia ovat jälleen uusien haasteiden edessä. Sarjan edellinen osa Suklaamuna taltutti makeannälän, ja nyt on vuorossa suolapaloja ja keskikesän taikaa!
  
  Hääkellot kilkattelevat Jessikalle ja Claesille, ja luvassa on juhannushäät. Jessikan kontrollifriikistä äidistä meinaa kuitenkin koitua jälleen ongelmia. Jennyn sohvaperuna-aviomies Magnus aiheuttaa taas harmaita hiuksia ja osoittaa yhä vähemmän mielenkiintoa avioliitoaan kohtaan. Salaileeko mies jotain? Sofiaan on iskenyt kummallinen suolaisen himo, ja hänen teini-ikäinen tyttärensä järjestää huolia, kun vanhemmat viettävät viikonloppua muualla.
  
  Jessikan lähestyvät häät tarkoittavat myös tietenkin polttareita ja Jenny muistaa vieläkin yllätyspukin suolaisen hinnan… Kaikesta tästä kehkeytyy melkoinen sillisalaatti, mutta onneksi neuvokkaat ystävykset ovat ennenkin osanneet lyödä viisaat päänsä yhteen. Mia Ahl tarjoaa tuttuun tapaan ystävyyttä, romantiikka ja huumoria samassa paketissa!
  Show book
 • Suklaamuna - cover

  Suklaamuna

  Mia Ahl

  • 0
  • 0
  • 0
  "Suklaamuna on odotettu jatko-osa Mia Ahlin jouluromaanille Yllätyspukki.
  Kun Yllätyspukissa seikkailtiin jouluisessa Göteborgissa, nyt koittaa jo kevät, ja luvassa on pääsiäisyllätyksiä!
  
  Jennyn syntymäpäivä lähestyy, ja 40-vuotisjuhlat ovat pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna. Jennyn ystävät Sofia ja Jessika ryhtyvät junailemaan yllätysjuhlia pyöreitä täyttävälle ystävälleen, mutta Jennyn syntymäpäivävastainen aviomies Magnus laittaa yllättäen kapuloita rattaisiin. Turvallinen, mutta kaavoihin kangistunut Magnus ei syntymäpäivistä perusta ja ilmoittaa, ettei aio hankkia Jennylle edes lahjaa!
  
  Jennylle valkenee, että saadakseen ikimuistoiset nelikymppiset hänen on otettava ohjat omiin käsiinsä. Hammaslääkärinä työskentelevän Magnuksen vastahakoisuudesta huolimatta Jenny päättää ilmoittautua suklaantekokurssille, jonka vetäjä Emil osoittautuu melkoiseksi herkkupalaksi itsekin…
  
  Kun Jenny kertoo ystävilleen suklaakurssista, heiltä ei jää huomaamatta, että Jenny keskittyy kertoessaan enemmän suklaasilmäiseen Emiliin kuin itse suklaan valmistamiseen. Ystävien hälytyskellot alkavat soida. Miten he saisivat Magnuksen ymmärtämään, että Jenny on pian muunkin kuin suklaan vieteltävissä?
  
  Mia Ahlin vapauttavalla huumorilla höystetty pääsiäisherkku sopii erinomaisesti romantiikan- ja tietenkin suklaannälkäisille!"
  Show book
 • Kauppapuodin tytöt - cover

  Kauppapuodin tytöt

  Eli Åhman Owetz

  • 0
  • 0
  • 0
  Maaseuturomantiikkaa ja antiikkiesineitä – ihana sarja jatkuu!
  
  Kolmikymppinen Anna-Lisa pitää retrotavaroiden myymälää vanhan elintarvikeliikkeen tiloissa. Eräänä päivänä putiikkiin astuu yhdeksänkymppinen Britta, joka on nuoruudessaan työskennellyt myyjänä samaisessa liikkeessä. Kahdesta naisesta tulee hyvät ystävät ja pian paljastuu, että Brittalla on salaisuus, joka sitoo hänen ja Anna-Lisan elämät yhteen. Kun Britta menehtyy, hän jättää Anna-Lisan haltuun salaperäisen arkun, joka sisältää Brittan vanhat päiväkirjat nuoruuden vuosilta. Päiväkirjojen lisäksi arkusta löytyy kymmenen kirjettä, jotka vievät Anna-Lisan matkalle 1900-luvun alkuun yli 60-vuotisen rakkaustarinan juurille. Kirjeet sisältävät myös vihjeitä eräästä aarteesta…
  
  Kauppapuodin tytöt on kolmas osa hurmaavassa hyvän mielen sarjassa, jossa seurataan nuoren antiikkikauppias Anna-Lisa Johanssonin elämää pienessä Roslagenin kylässä. 
  
  Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.
  Show book
 • Anna-Lisan antiikki - cover

  Anna-Lisan antiikki

  Eli Åhman Owetz

  • 0
  • 0
  • 0
  Antiikkiunelmia ja tunteiden kipinöitä
  
  Anna-Lisa Johansson on päättänyt jättää tylsän toimistotyönsä Tukholmassa ja toteuttaa unelmansa omasta antiikkiliikkeestä entisen elintarvikeliikkeen tiloissa Roslagenin kylässä. Anna-Lisa nauttii täysillä maalaiselämästä ja saa kylästä nopeasti uusia ystäviä. Uusien tuttavuuksien joukossa on vihreäsilmäinen automekaanikko Johnny, joka tuntuu vierailevan Anna-Lisan putiikissa yhä useammin. Mutta pian saapuvat tummat pilvet: Seudulla mellastavat antiikkivarkaat aiheuttavat harmata hiuksia ja läheisestä Solstaholmin linnasta Anna-Lisa saa veroisensa vastustajan. 
  
  Anna-Lisan antiikki on toinen osa kolmekymppisestä antiikkikauppias Anna-Lisasta kertovassa sarjassa, jossa käsitellään unelmien toteuttamista, yksinkertaiseen maalaiselämään kätkeytyvää onnea ja sen oikean löytämistä. 
  
  Eli Åhman Owetz on ruotsalainen kirjailija, toimittaja ja maanviljelijän tytär pienestä Roslagenin kylästä. Hänen pitkäaikaisena unelmanaan on ollut perustaa oma retroputiikki, joten hän teki unelmastaan kirjansa aiheen.
  Show book