Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Prinssi ja kerjäläispoika - cover

Prinssi ja kerjäläispoika

Mark Twain

Translator Tyko Hagman

Publisher: Good Press

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

"Prinssi ja kerjäläispoika" – Mark Twain (käännös Tyko Hagman). Julkaisija - Good Press. Good Press on moneen tyylilajiin keskittynyt laajamittainen julkaisija. Pyrimme julkaisemaan klassikoita ja kaunokirjallisuutta sekä vielä löytämättömiä timantteja. Tuotamme kirjat jotka palavat halusta tulla luetuksi. Good Press painokset ovat tarkasti editoitu ja formatoitu vastaamaan nykyajan lukijan tarpeita ottaen huomioon kaikki e-lukijat ja laitteet. Tavoitteemme on luoda lukijaystävällisiä e-kirjoja, saatavilla laadukkaassa digitaalisessa muodossa.
Available since: 07/29/2021.
Print length: 183 pages.

Other books that might interest you

 • Puolan prinsessa - cover

  Puolan prinsessa

  Leila Tuure

  • 0
  • 0
  • 0
  Kaunistelematon ja vangitseva kuvaus 1500-luvun oloista ja naisen asemasta Värikkääseen renessanssiaikaan sijoittuva Puolan prinsessa kertoo Suomen herttua Juhanan ja Puolan prinsessa Katariina Jagellonican kuninkaallisesta liitosta ja sen haasteista. Herttua Juhana matkustaa kosiomatkalle Puolaan tavoitteenaan solmia avioliitto prinsessa Katariina Jagellonican kanssa. Katariinan veli Sigismund August on kuitenkin vastahakoinen ja suhtautuu sisareensa omistushaluisesti. Vaikeuksista huolimatta avioliitto solmitaan ja jännittävä kotimatka Suomeen voi alkaa. Nuoripari kohtaa ristiriitoja ensimmäisen yhteisen vuotensa aikana, ja juhlimiseen mieltynyt Juhana on kuin eri maailmasta yli kymmenen vuotta vanhempaan Katariinaan verrattuna. Elämä Turun linnassa uhkaa lopulta päättyä suureen katastrofiin… Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin. Puolan prinsessa on Kauppamies- ja Piiritanssi-sarjoista tunnetun Tuuren väkevä, itsenäinen teos 1500-luvun maailmasta.
  Show book
 • Kaleri-orja - cover

  Kaleri-orja

  Heinrich Zschokke

  • 0
  • 0
  • 0
  Kaleri-orja on saksalais-sveitsiläinen kirjailijaijan ja pedagogin Heinrich Zschokken lyhyt ja koskettava kertomus, joka sijoittuu 1600 - 1700-luvun Ranskaan. Välimeren rannalla, vuorien ja kauniiden metsien ympäröimänä, on eräs paratiisinkaltainen Hyéres-niminen kaupunki. Luulisi siellä vain onnellisia ihmisiä elävän. Mutta ihmisillä siellä voi olla murheita. Tämä tarina kertoo erään Hyéresiläisen perheen surullisen tarinan. Hyväsydäminen isä-Leonardo nuhtelee samannimistä poika-Leonardoansa ja sillä on kohtalokkaat seuraukset.This short story by German-Swiss author Heinrich Zschokke, locates at 17th-18th century France. It tells touching story of a man named Leonardo and his family. (summary by Harri Tapani Ylilammi)
  Show book
 • Espanjalainen rouva - cover

  Espanjalainen rouva

  Leila Tuure

  • 0
  • 0
  • 0
  Jälleenrakennuksen ja rakkauden aika Espanjalainen rouva on 1800-luvun Suomeen sijoittuva historiallinen romaani sopeutumisesta, rakkaudesta ja yhteiskunnan ennakkoluuloista. Porin kaupunki on juuri tuhoutunut suuressa tulipalossa ja jälleenrakennus on alkamassa. Nuori kauppamies Johan Lundahl tuo vanhempiensa järkytykseksi pitkäksi venyneeltä Espanjan matkaltaan kotiin vaimon, Mariabellan. Johanin äiti Selma Lundahl on kauhuissaan: mitä seurapiireissäkin sanotaan paavinuskoisesta miniästä?Mariabella kärsii koti-ikävästä ja häntä painavat omat raskaat menneisyyden muistot. Lisäksi Mariabellan ja uuden perheen välissä on vankka kielimuuri. Porvariston suosimaa ruotsia hänen on ainakin opeteltava, mutta uuden perheen kauhistukseksi hänen suuhunsa tarttuukin ensin palvelusväeltä opittua suomea! Oppiiko espanjalainen rouva uuden kotimaansa tavoille ja mitä hänen menneisyyteensä oikeastaan kätkeytyykään? Leila Tuure (s. 1938) on historiallisista romaaneistaan tunnettu porilaissyntyinen kirjailija, joka on työskennellyt myös historianopettajana. Tuuren tarinoissa menneet vuosisadat heräävät ihastuttavasti eloon ja erilaiset ihmiskohtalot saavat äänensä kuuluviin. Espanjalainen rouva on Kauppamies- ja Piiritanssi-sarjoista tunnetun Tuuren itsenäinen teos 1800-luvun suomalaisesta yhteiskunnasta ja elämästä värikkäine henkilöhahmoineen.
  Show book
 • Salmelan heinätalkoot - cover

  Salmelan heinätalkoot

  Olli Wuorinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Talkoiden pitäminen on hyvä tapa saada jokin työ nopeasti tehdyksi. Talkoille kutsutaan naapurit ja kyläläiset, ruokaa ja juomaa annetaan, mutta ei mitään palkkaa. Talkoilla sopii teettää melkein mitä työtä tahansa, yleisin on viljan leikkuutalkoot, mutta myös heinäntalkoot ovat suosittuja. Salmelan varakas talo päättääkin pitää heinäntälkoot. Paikalle kutsutaan myös naapurikylästä herastuomari Risto Tohonen ja hänen tyttärensä Hetvi. Salmelan isännällä ja Toholan isännällä on näe tarkoituksena saada Hetvi ja Salmelan Samu toisiinsa tutustumaan ja paritumaa. Mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaan! Family Salmela decides to organize work party for haymaking. Judge Tohonen is also invited with his daughter Hetvi. Idea is to get Hetvi and Samu Salmela acquaint with each other, and later, hopefully, to marriage. - Summary by Harri Tapani Ylilammi
  Show book
 • Kauppamiehen perintö - cover

  Kauppamiehen perintö

  Leila Tuure

  • 0
  • 0
  • 0
  Joakim Weber on kuollut ja tehnyt vastahakoisesta, huimapäisestä ja kauniista Mariesta kauppahuoneen omistajan ja jatkajan; tyttären hätäpäissään naimalle vätysmäiselle Fredrik Wadenille hän ei ole halunnut antaa päätösvaltaa. Mies pyrkii kuitenkin arveluttavinkin keinoin pääsemään käsiksi kauppahuoneen rahoihin, eivätkä Marien huolia suinkaan vähennä ajan levottomat olot. Kaupankäynti takkuilee ja Marie menettää kolme laivaansa, ja kaiken huipuksi käy ilmi, ettei Marien poika Magnus ole tippaakaan kiinnostunut kauppahuoneesta vaan janoaa muusikoksi ja säveltäjäksi. Sitten Tukholmasta tulee kutsu Maria-tädin kuolinvuoteen ääreen. Kauhukseen Marie tapaa tällä matkalla nuoruudenrakkautensa Mauritz Tjurcronan - ja niin tapaa myös Magnus. Matkalla on kohtalokkaat seuraukset koko Weberin suvulle ja kauppahuoneelle.Kauppamiehen perintö tuo Weberin kauppiassuvun tarinan komeaan ja yllättävään päätökseen. Suvun vaiheita on aikaisemmin seurattu romaaneissa Väistyvän veden kaupunki, Kauppamiesten sukua ja Kauppamiehen tytär.
  Show book
 • Rakkautta Tammimäessä - cover

  Rakkautta Tammimäessä

  Ursula Pohjolan-Pirhonen

  • 0
  • 0
  • 0
  Kotkaniemen kartanon salaisuusTammimäki-sarjan odotettu jatko-osa Rakkautta Tammimäessä vie jälleen kartanoelämän tapahtumarikkaisiin vaiheisiin 1900-luvun Suomeen. Kotkatjärven rannalla toisessa päässä alueen muista kartanoista sijaitsee Kotkaniemen kartano, jonka historiaa varjostaa traaginen tapahtuma. Vuosia sitten kartanon rouva Elisabeth Örnklo on kadonnut jäljettömiin ja jättänyt jälkeensä erakoituneen lesken ja kaksi tytärtä, Beritin ja Karinin. Ajan saatossa Kotkaniemen kartano päätyy Englantiin muuttaneen Karinin käsiin. Karin palaa nuoren seuraneitinsä Ilse Lillen kanssa takaisin kotiseudulleen Kotkatjärvelle ja seurapiireissä alkaa kuhista. Pian kauniin puutarhan kätköistä paljastuu synkkä löydös, joka pistää koko tienoon sekaisin. Mutta mitä tekemistä Falkenfeltin suvulla on Kotkaniemen kartanon vaietun menneisyyden kanssa? Onko mysteerin selvittäminen ainoa syy, miksi Tammimäen Margaretan oma Leo Falkenfelt kyläilee äkkiä Kotkaniemen kartanolla varsin tiuhaan tahtiin? Kun kohtalo taas kerran koettelee, jokainen joutuu tekemään uhrauksia...Ursula Pohjolan-Pirhosen 1970- ja 1980-luvuilla ilmestyneet ihanat kartanoromaanit tekevät paluun äänikirjoina! Tuotteliaan kirjailijanuran tehneen Pohjolan-Pirhosen (1925-1984) viehättävät historialliset tarinat ovat täynnä menneisyyden värittämiä juonenkäänteitä ja hurmaavia henkilöhahmoja. Rakkautta Tammimäessä on Tammimäki-sarjan neljäs osa.
  Show book