Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Opi Ruotsia - Nopea Helppo Tehokas - 2000 Avainsanastoa - cover

Opi Ruotsia - Nopea Helppo Tehokas - 2000 Avainsanastoa

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Tämä kirja sisältää sanaluetteloita, joissa on mukana 2 000 yleisintä sanaa ja fraasia. Ne on järjestetty päivittäisessä keskustelussa esiintyvien sanojen ja fraasien yleisyyden mukaan. 80/20-säännön mukaisesti tämä sanastokirja varmistaa, että opit ensin ydinsanat ja -lauserakenteet. Näin edistyt nopeasti ja pysyt motivoituneena.
 
Kenelle tämä kirja on tarkoitettu?Tämä kirja on tarkoitettu ruotsin kielen aloitteleville ja keskitason opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita ja halukkaita käyttämään 15–20 minuuttia päivässä sanojen oppimiseen. Tämän sanastokirjan yksinkertainen rakenne johtuu siitä, että kaikki turhat asiat on jätetty pois. Siten oppimisponnistukset voidaan käyttää vain niihin osiin, jotka auttavat opiskelijaa edistymään mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jos olet valmis käyttämään oppimiseen 20 minuuttia joka päivä, tämä kirja on hyvin todennäköisesti paras yksittäinen sijoitus, jonka voit tehdä aloittelevana tai keskitason opiskelijana. Tulet hämmästymään edistymisen nopeudesta vain muutamassa viikossa päivittäisen harjoittelun tuloksena.
 
Kenelle tämä kirja ei ole tarkoitettu?Tämä kirja ei ole tarkoitettu edistyneille ruotsin kielen opiskelijoille. Verkkosivustoltamme löytyy edistyneille ruotsin opiskelijoille ruotsin kielen sanastokirja, jossa on enemmän sanoja ja joka on ryhmitelty aiheittain. Kirja sopii edistyneille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan tietyillä aihealueilla.Jos kuitenkin etsit kaiken kattavaa ruotsin kielen oppikirjaa, joka opastaa ruotsin oppimisen eri vaiheissa, tämä kirja ei todennäköisesti myöskään ole etsimäsi. Kirja sisältää vain sanastoja, ja odotamme kirjan hankkivien oppivan kieliopin ja ääntämisen kaltaisia asioita joko muista lähteistä tai kielikurssien kautta. Kirjan vahvuus on sen keskittyminen ydinsanastojen nopeaan hankintaan. Tämä tapahtuu sellaisten tietojen kustannuksella, joita monet saattavat odottaa perinteiseltä kielten oppikirjalta. Ota tämä huomioon ostosta tehdessäsi.
 
Miten tätä kirjaa käytetään?Käytä tätä kirjaa mieluiten päivittäin opiskelemalla tietty määrä sivuja kullakin oppimiskerralla. Kirja on jaettu 50 sanan osiin, joten voit edetä askel askeleelta kirjan läpi. Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet parhaillaan sanoja 101–200. Kun osaat sanat 101–150 erittäin hyvin, voit alkaa opetella sanoja 201–250 ja seuraavana päivänä ohittaa sanat 101–150 ja jatkaa sanojen 151–250 opettelua. Näin etenet askel askeleelta kirjan läpi ja kielitaitosi harppaa eteenpäin jokaisen oppimasi sivun myötä.
Available since: 06/14/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 100 tositarinaa epätavallisista kuolemantapauksista - cover

  100 tositarinaa epätavallisista...

  John Mac, Sandrine Brugot,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Voimmeko kuolla oljen varassa, etanan tappamina, taivaalta pudonneen lehmän murskaamina, porkkanan myrkyttäminä? Vai tukehtua nauruun? EI? No, kyllä, se on mahdollista... Valitettavasti. Löydät 100 absurdimpaa ja traagisinta tapaa, se on muistutus elämän sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä. Joka kerta se muistuttaa olemassaolon sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä.
  Show book
 • Tunnevalo (lyhentämätön) - cover

  Tunnevalo (lyhentämätön)

  Satu Häkkinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Autismikirjon lasten kohtaaminen mahdollistaa muutoksen.Tunnevalo on hetki, jolloin kohtaaminen tapahtuu. Neuropsykologi Satu Häkkinen avaa kirjassaan autismikirjon lasten kohtaamiseen liittyviä erityispiirteitä. Pohjalla on autismikirjon lapsen kokemus kohdatuksi tulemisesta, valon hetkestä. Kirjan tärkein ajatus liittyy kuitenkin aikuisen tunnehetken äärelle pysähtymiseen. Pysähdymme niihin kokemuksiin, ajatuksiin ja tunteisiin, joita kohtaamiset herättävät aikuisessa. Kirjan avulla on mahdollista oppia tunnistamaan paremmin sekä omat, että lapsen lähtökohdat tunnevaloon, kohtaamisen hetkeen. Kirja sisältää tietoa autismikirjon erityispiirteistä, teoriaa elävöittäviä esimerkkejä, sekä Sadun omia kokemuksia kohtaamisista. Lukijan oman pohdinnan tueksi kirjasta löytyy myös tehtäviä ja harjoituksia sekä malli opettajien väliseen vertaismentorointiin.
  Show book
 • Orjien vapauttaminen Pohjois-Amerikassa - cover

  Orjien vapauttaminen...

  Alexandra Gripenberg

  • 0
  • 0
  • 0
  Tämä lyhyt esitys orjien vapauttamisesta Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissaon kirjoitettu siinä toivossa, että se voisi olla lukemisenavarttuneemmalle nuorisolle sekä kansanopiston oppilaille heidänharjoittaessaan historian opintoja. Jos se, niin puutteellinen kuin seonkin, voisi jossakin määrin herättää myötätuntoisuutta niinhyvin yhtämaailmanhistorian merkillisimpää tapahtumaa kuin niitä aatteita kohtaan,jotka siitä saivat eloa, olisi tarkoitus täytetty.(Summary byAlexandra Gripenberg)
  Show book
 • Kamala yösija - Salaperäinen murha ja rakkauden käänteet viktoriaanisessa jännitystrillerissä - cover

  Kamala yösija - Salaperäinen...

  Wilkie Collins

  • 0
  • 0
  • 0
  Wilkie Collinsin romaani "Kamala yösija" on vangitseva kertomus salaperäisestä murhasta ja käänteitä täynnä olevasta rakkaudesta. Kirjan kielellinen tyyli on rikas ja yksityiskohtainen, luoden syvällisiä henkilöhahmoja ja monimutkaisia juonikuvioita. Teos edustaa viktoriaanisen ajan jännityskirjallisuuden parhaimmistoa. Collins käyttää taitavasti kerronnan elementtejä luodakseen jännittävän ja kiehtovan lukukokemuksen. Wilkie Collins oli merkittävä viktoriaanisen ajan kirjailija ja tunnettu jännitysromaanien mestari. Hänen omaperäinen tapansa yhdistää rakkaus, mysteeri ja jännitys teki hänestä yhden aikakautensa suosituimmista kirjailijoista. Collinsin teosten taustalla oli usein yhteiskunnallisia ja moraalisia teemoja, jotka heijastuivat hänen ajattomaan kirjoitustyyliinsä. Suosittelen tätä kirjaa kaikille jännityskirjallisuuden ystäville, jotka arvostavat monimutkaisia juonikuvioita, syvällisiä henkilöhahmoja ja kiehtovaa kerrontaa. "Kamala yösija" tarjoaa lukijalle unohtumattoman matkan viktoriaaniseen aikaan ja jännityksen täyteistä lukukokemusta.
  Show book
 • Vankeuteni - Vapaudenkaipuun symboliikkaa italialaisessa vankilassa - cover

  Vankeuteni - Vapaudenkaipuun...

  Silvio Pellico

  • 0
  • 0
  • 0
  Silvio Pellicon kirjoittama 'Vankeuteni' on tärkeä teos italialaisessa kirjallisuudessa. Kirja kertoo Pellicon omista kokemuksista Itävallan vankilassa poliittisten mielipiteidensä vuoksi. Pellico käyttää taidokasta kerrontaa ja syvällistä symboliikkaa tuodakseen esille vankilan ankeuden ja vapaudenkaipuun teemaa. Teos on tyyliltään realistinen ja tematiikaltaan syvällinen, herättäen lukijassa ajatuksia oikeudenmukaisuudesta ja ihmisoikeuksista. Silvio Pellico oli italialainen kirjailija ja poliittinen aktivisti, joka itse joutui kokemaan vankilan kauhut. Hänen omat kokemuksensa vankilassa innoittivat häntä kirjoittamaan 'Vankeuteni' teoksen tavoitteenaan tuoda esille vankilan julmuutta ja taistella oikeudenmukaisuuden puolesta. Pellicon vahva kirjallinen tausta näkyy hänen taitavassa kerronnassaan ja symbolisessa ilmaisussaan. Suosittelen 'Vankeuteni' teosta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita syvällisestä ja vaikuttavasta kirjallisuudesta sekä historiallisista teoksista. Kirja jättää lukijan pohtimaan ihmisoikeuksien tärkeyttä ja vapauden merkitystä yksilön elämässä.
  Show book
 • Minkä mitäkin Tyrolista - Matka Itävallan Tyroliin suomalaisen kirjailijan silmin - cover

  Minkä mitäkin Tyrolista - Matka...

  Juhani Aho

  • 0
  • 0
  • 0
  Juhani Ahon teos 'Minkä mitäkin Tyrolista' on erinomainen esimerkki suomalaisesta matkakirjallisuudesta, jossa kirjailija kuvaa tarkasti ja elävästi matkaansa Itävallan Tyroliin. Kirja on kirjoitettu kaunokirjallisella tyylillä, jossa Aho kuvailee yksityiskohtaisesti alueen maisemia, kulttuuria ja ihmisiä. Teoksen konteksti liittyy vahvasti 1800-luvun lopun suomalaiseen kirjallisuuteen ja matkakirjallisuuden kehitykseen yleisemminkin. Ahon teoksessa näkyy myös vahva realistinen tyyli ja huolellinen havainnointi, jotka ovat tyypillisiä hänen tuotannolleen. Juhani Aho on tunnettu suomalainen kirjailija, jonka teokset usein käsittelevät luontoa, yhteiskuntaa ja ihmismieltä. 'Minkä mitäkin Tyrolista' voi suositella kaikille matkakirjallisuuden ja suomalaisen kirjallisuuden ystäville, jotka arvostavat tarkkoja havaintoja ja kaunokirjallista tyyliä.
  Show book