Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Et pääse pakoon - cover

Et pääse pakoon

Christina Larsson

Publisher: Word Audio Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Tunnettu ja menestynyt tilintarkastaja Erik W Sternheg löydetään huvilastaan alastomana ja vasaralla raa’asti surmattuna. Murhatapa on erityisen säälimätön ja kertoo suunnattomasta vihasta. Rikoskomisario Ingrid Bergman johtaa tutkintaa, jossa lista epäillyistä vain kasvaa. Lisäksi selviää, että vaikka murhatulla tilintarkastajalla oli hyvä maine ja kuuluisia asiakkaita, hän ei ollut aivan niin kunniallinen kansalainen, jollaisena hän esiintyi. Henkilökohtaisessa elämässään Ingrid Bergman suree kuollutta isäänsä, ja perunkirjoituksen yhteydessä paljastuu, että tämä on elänyt kaksoiselämää. Perhesalaisuudet nousevat pintaan, mikä tuo mukanaan selitysten lisäksi uusia kysymyksiä. 

Et pääse pakoon on romaani kulisseista, ahneudesta ja kostosta. Se on kolmas itsenäinen osa vakavan rikollisuuden tutkintayksikössä työskentelevästä rikoskomisario Ingrid Bergmanista kertovassa sarjassa.

Other books that might interest you

 • Marrasyöt - cover

  Marrasyöt

  Jenna Kostet

  • 0
  • 0
  • 0
  "Marraskuu oli kuolleiden kuu, marras tulee latinan sanasta mors, kuolema."
  
  Pyhäinpäivän aamuna Nauvon jatulintarhasta löytyy nuoren opiskelijatytön alaston ruumis. Vanhempi konstaapeli Nils Larsson epäilee itsemurhaa, mutta tytön kadonneet vaatteet eivät sovi kuvaan. Voisiko tytön kuolema liittyä jatulintarhoihin kytkettyyn mytologiaan?
  
  Mystinen tapaus laittaa Larssonin ymmälleen. Konstaapeli ei ole erityisen taikauskoinen, mutta saa silti kylmiä väreitä tuntemattoman tytön erikoisella kuolinpaikalla. Onko vain sattumaa, että kuolema on tapahtunut juuri kun käsillä on ollut marraskuun jakoaika, kaksiviikkoinen ajanjakso, jolloin vanhojen uskomusten mukaan vainajat saattoivat kulkea vapaasti elävien ja kuolleiden maailmoiden välillä?
  
  Marrasyöt on vanhoilla mytologioilla ja yliluonnollisella jännityksellä maustettu hyytävä dekkari.
  Show book
 • Yövuoro - cover

  Yövuoro

  Jouko Raivio

  • 0
  • 0
  • 0
  Marja Riihinen työskentelee yöhoitajana Vaahteran sairaalassa. Eräänä yönä hänen työparinsa katoaa jäljettömiin kesken työvuoron. Outo tapahtuma saa Marjan pelkäämään pahinta. Miksi tunnollinen Kati olisi häipynyt omasta tahdostaan? Piinaavat kysymykset ja kasvava pelko eivät jätä Marjaa rauhaan. Sairaalan vartija-vahtimestari Jari Viirilä sekaantuu myös juttuun ja joutuu elämänsä haasteen eteen tutkiessaan katoamista. Sairaalan historiasta alkaa paljastua hämäriä yksityiskohtia. Etenkin öisin koko sairaalarakennus tuntuu elävän aivan omaa elämäänsä. Mikä Vaahteran sairaalaa riivaa? Hiiviskeleekö vanhan sairaalan sopukoissa vaarallinen psykopaatti?
  
  Jouko Raivion sairaalatrilleri Yövuoro aloittaa Vaahteran sairaalaan sijoittuvan hyytävän kolmiosaisen jännityssarjan.
  Show book
 • Sisäpiiri - cover

  Sisäpiiri

  Veronica Sjöstrand

  • 0
  • 0
  • 0
  Sarjamurhaajan ja rikosprofiloijan ankara kissa ja hiiri -leikki
  
  Lindsteiska-pankin tekninen asiantuntija löydetään raa’asti murhattuna suussaan tarot-kortti Paholainen. Pian sen jälkeen selviää, että pankin järjestelmä on hakkeroitu ja pankista on varastettu miljoonia kruunuja. Poliisi kääntyy epätoivoisena rikosprofiloija Althea Molinin puoleen. Enkelimurhien jälkeen Althea on pysytellyt omissa oloissaan, mutta nyt hänet houkutellaan jälleen hengenvaaralliseen jahtiin. 
  
  Sisäpiiri on intensiivinen trilleri pankkimaailmasta ja sen sisälle pesiytyneestä vallanhimosta ja ahneudesta. Se on toinen, itsenäinen osa Veronica Sjöstrandin psykologisessa jännityssarjassa, joka kertoo omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista. Sarjassa on ilmestynyt aikaisemmin romaani Kuolleet enkelit. Vuonna 2009 Sisäpiiri oli ehdolla Ruotsin parhaimmaksi rikosromaaniksi.
  
  Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.
  Show book
 • Kivihiilenkaivajat - cover

  Kivihiilenkaivajat

  Émile Zola

  • 0
  • 0
  • 0
  "Kivihiilenkaivajat" – Émile Zola (käännös Maria Palm). Julkaisija - Good Press. Good Press on moneen tyylilajiin keskittynyt laajamittainen julkaisija. Pyrimme julkaisemaan klassikoita ja kaunokirjallisuutta sekä vielä löytämättömiä timantteja. Tuotamme kirjat jotka palavat halusta tulla luetuksi. Good Press painokset ovat tarkasti editoitu ja formatoitu vastaamaan nykyajan lukijan tarpeita ottaen huomioon kaikki e-lukijat ja laitteet. Tavoitteemme on luoda lukijaystävällisiä e-kirjoja, saatavilla laadukkaassa digitaalisessa muodossa.
  Show book
 • Bangkokin Tiikerililja Lontoossa - Tiikeri Herää Taas! - cover

  Bangkokin Tiikerililja Lontoossa...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Bangkokin Tiikerililja Lontoossa 
  
  
  Tiikeri herää taas! 
  
  
  Kun Lilyn taannoisen myllerryksen nostattamat tuhoisat aallot olivat laantuneet, nuo aallot, joilla oli vaikutuksensa niin hänen omaan kuin Bangkokin asukkaidenkin elämään hänen opiskellessaan siellä lääketiedettä, hänen elämässään kääntyi hiljaisempi sivu ja hän asettui opiskelemaan. Kahden vuoden jälkeen hän voitti stipendin, jonka avulla hän saattoi työskennellä Great Ormond Streetin lastensairaalassa Lontoossa, ja hän muutti sinne ilman Ronia, joka jatkoi omia opintojaan Bangkokissa. 
  
  
  'Bangkokin Tiikerililja Lontoossa' jatkaa hänen tarinaansa hänen toiselta vuodeltaan lääkäriopiskelijana sairaalassa. Hän rakastaa työtään siellä ja tulee hyvin toimeen sekä henkilökunnan että sairaalan lapsipotilaiden kanssa, mutta hänellä ei ole kuitenkaan ystäviä töiden ulkopuolella. 
  
  
  Eräänä vapaapäivänään hän lukee The Sunday Timesistä artikkelin Lontoon järjestäytyneistä pedofiiliringeistä, joissa itse maan valtaapitävillä oli lusikkansa sopassa, ja se raivostuttaa häntä. 
  
  
  Hän voi joko sivuuttaa asian tai puuttua siihen. 
  
  
  Hänen ensimmäinen reaktionsa on välttää yllyttämästä uudestaan sitä demonia, joka oli riivannut hänet Bangkokissa vain muutamaa vuotta aiemmin, mutta kun hän tapaa muita kaltaisiaan lapsuuden hyväksikäytön uhreja, arpa vaikuttaa olevan heitetty. 
  
  
  Tämä tarina ei ole heikkohermoisille, mutta se ei myöskään kuvaile kohtauksia lasten hyväksikäytöstä. Sen sijaan tarinassa tehdään useita viittauksia pahamaineisiin lasten hyväksikäytön tapahtumapaikkoihin, erityisesti surullisenkuuluisaan 'Lihahyllyyn' keskeisen Lontoon Piccadilly Circusissa. 
  
  
  Monet tarinan esiin nostamista ongelmista ovat kirjoitushetkellä yhä poliisin tutkimusten alaisia, joskin harva ihminen odottaa niiden johtavan mihinkään. 
  
  
  Hävetköön nämä niin sanotut johtajamm
  Show book
 • Siirtolapuutarhan varjoissa - cover

  Siirtolapuutarhan varjoissa

  Saana Saarinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Freelance-toimittaja Viola Glas on vetäytynyt ystäviensä luksustaloon Westendiin hoitamaan haavoittunutta sydäntään ja järkkynyttä mieltään: hänen suhteensa charmikkaaseen ex-ministeri Aulis Koskeen on päättynyt karvaasti ja häntä läheisesti koskettanut erään elokuvaohjaajan kuolemantapaus on vielä tuoreena hänen ajatuksissaan. Juttukeikka Helsingin ulkopuolella sijaitsevasta Jokitörmän siirtolapuutarhasta ja sen lähestyvistä 60-vuotisjuhlista tuntuu mukavan leppoisalta aiheelta, vaikka muistuttaakin Aulis Kosken omalla siirtolapuutarhamökillä vietetyistä romanttisista hetkistä.
  
  Siirtolapuutarhan ihana kesäidylli rikkoutuu kuitenkin pian, kun erään alueen mökin kellarista löytyy puoliksi palanut miehen ruumis. Ihmisten asioihin ammatikseen puuttuva Viola ei voi olla penkomatta tapausta, varsinkin kun kauhistuttavien tapahtumien näyttämönä toiminut mökki kuuluu kenellepä muulle kuin juuri ex-ministeri Koskelle. Sovinnaista julkisivua ylläpitävän Jokitörmän asukkaista paljastuukin Violalle kaikkea epäilyttävää, ja harmoniselta vaikuttanut yhteishenki alkaa kiristyä siirtolapuutarhan 60-vuotisjuhlien lähestyessä. 
  
  Siirtolapuutarhan varjoissa on kepeä ja kutkuttava murhamysteeri, joka aloittaa kolmiosaisen sarjan terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista.
  Show book