Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
O abordare simplă a SEO - Cum să înțelegi elementele de bază ale optimizării pentru motoarele de căutare într-un mod simplu și practic printr-o cale de descoperire nespecializată pentru toată lumea - cover

O abordare simplă a SEO - Cum să înțelegi elementele de bază ale optimizării pentru motoarele de căutare într-un mod simplu și practic printr-o cale de descoperire nespecializată pentru toată lumea

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Această carte este concepută pentru a oferi răspunsuri simple, practice și eficiente la principalele întrebări referitoare la crearea unui plan SEO bine întocmit și la mecanismele de funcționare ale acestuia. 

Scopul este de a oferi un parcurs simplu și practic, menit să stăpânească subiectul la locul de muncă chiar și pentru cei care nu sunt implicați direct în web. 

Printre subiectele abordate în cadrul acestuia, puteți afla

- cum se naște activitatea SEO și care sunt mecanismele acesteia;
- cum funcționează motoarele de căutare;
- cum să vă organizați corect site-ul în vederea SEO;
- care sunt punctele cheie pe care trebuie să le valorificați pentru a obține o bună indexare;
- care sunt punctele și structurile website-ului la care trebuie să lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele;
- cum să exploatați influența site-urilor externe pentru a îmbunătăți poziționarea site-ului dumneavoastră;
- cum să înțelegi când este de preferat SEO și când este mai bine să folosești pay per click;
- și, în final, ce greșeli trebuie să evitați atunci când vă poziționați site-ul.

În cadrul acestui ghid veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum funcționează SEO, ce muncă este efectuată în mod normal de un expert în poziționare web și cât timp este nevoie pentru a obține rezultatele dorite. La finalul ghidului, cititorului i se oferă o mică provocare sub forma unui test de autoevaluare, împreună cu câteva resurse de referință web care să îl ajute să se inițieze în acest domeniu.
Available since: 05/12/2021.

Other books that might interest you

 • Cum sa predai ca un campion 20 - 62 de tehnici pentru a le deschide elevilor calea catre facultate - cover

  Cum sa predai ca un campion 20 -...

  Doug Lemov

  • 0
  • 0
  • 0
  Cartea de față este un bestseller internațional utilizat de peste 1,3 milioane de profesori din lumea întreagă. Volumul s-a născut după ce, ani întregi, autorul a urmărit cum anume lucrau „profesorii-campioni" din școlile publice din Statele Unite și cum reușeau să aibă rezultate excelente în școli din cartiere sau regiuni dezavantajate. După ce a sintetizat și filtrat tot ce făceau mai bine acești educatori excepționali (cum adresau întrebările, cum implicau toți elevii, cum circulau prin clasă și cum integrau în lecție răspunsurile elevilor), Doug Lemov a ajuns la cele 62 de tehnici privitoare la arta predării, la planificarea și ritmarea lecțiilor, la așteptările educaționale înalte, dar și la consolidarea caracterului și încrederii de sine a elevilor. Alegându-și tehnicile care li se potrivesc, profesorii își vor putea motiva mai bine elevii și vor putea crește eficiența procesului de predare-învățare-evaluare.Doug Lemov este profesor, cercetător în științele educației și manager al rețelei educaționale Uncommon Schools care include școli din nord-estul SUA. A scris cărți despre perfecționarea didactică și despre instruirea în domeniului scrisului și cititului.
  Show book
 • Barbatul cu vocea frumoasa - Si alte povestiri din cabinetul de psihoterapie - cover

  Barbatul cu vocea frumoasa - Si...

  Lillian B. Rubin

  • 0
  • 0
  • 0
  Esența terapiei constă, pentru autoare, în relaţie, nu în insightul sau în vorbele înţelepte pe care un terapeut le împărtăşeşte cu pacientul său, şi nici în explorarea inconştientului. În cele șase cazuri prezentate în volumul de față relația stabilită între terapeut și pacient este cea care face terapia să funcționeze. Important devine ceea ce se întâmplă între cei doi oameni din cabinet, doi oameni cu trăirile şi gândurile lor, și modul în care terapeutul este capabil să înţeleagă nu doar conflictele interne ale pacientului, ci şi conflictele sale proprii, modul în care sunt gestionate trăirile generate de transfer şi contratransfer, inerente oricărei relaţii. Însoțind-o în cabinet, cititorii vor putea descoperi psihoterapia ca împletire de ştiinţă şi artă.Lillian B. Rubin a fost psihoterapeut și sociolog, profesor de sociologie la Queens College, C.U.N.Y. și cercetător la Institutul pentru Schimbare Socială din cadrul Universității din California. A scris numeroase lucrări despre relațiile din cuplu și familie.
  Show book
 • Psihosomatica Teorii cazuri descriere medicala - cover

  Psihosomatica Teorii cazuri...

  Margareta Dinca, Madalina...

  • 0
  • 0
  • 0
  Legătura dintre minte și corp a fost intuită din cele mai vechi timpuri și descoperită treptat, grație unor neurologi, psihiatri și psihologi de renume, printre care nu putem să nu-i menționăm pe Charcot și pe Freud. Atunci când psihicul vorbește prin trup, înscriind în carne suferințele sale, boala, la fel de reală și de dureroasă ca oricare alta, poartă numele de „boală psihosomatică".Cartea pe care ne-o propun cele trei autoare pe această temă este cuprinzătoare, tratând etiologia, prevalența, caracteristicile ce țin de vârstă și diversele categorii de boli psihosomatice, luate în parte. Sunt prezentate teorii și puncte de vedere specifice, atât din perspectiva DSM-5, cât și a altor lucrări de referință. Vinietele de caz sunt ilustrative pentru tulburările descrise și instructive pentru cei care doresc să pătrundă în acest fascinant domeniu.Psihosomatica este o carte mai mult decât utilă oricărui student și masterand la psihologie clinică și psihoterapie și, desigur, specialiștilor din această arie interdisciplinară.Margareta Dincă este profesor universitar la Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu și coordonator al laboratorului de Psihologie socială și cross-culturală din cadrul Institutului de Filosofie și Psihologie „Constantin Rădulescu – Motru" al Academiei Române. Interesele profesionale vizează domeniile psihologiei dezvoltării, psihodiagnosticului, consilierii psihologice, dar și al psihologiei cross-culturale. De asemenea, este supervizor în psihologie clinică.Mădălina Petrescu este psihoterapeut principal, doctor în psihologie, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul psihoterapiei de grup, individuale și de familie. Este formator și supervizor în domeniul psihoterapiei cognitiv-comportamentale, profesor asociat în cadrul Universității Titu Maiorescu din București.Ana-Mihaela Popișteanu este medic rezident psihiatru, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București. De asemenea, este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.Pentru a înțelege corect importanța psihosomaticii ca domeniu, în egală măsură, al psihologiei și al medicinei, este suficient să analizăm incidența acestui tip de patologie în cabinetele medicale. Studiile arată că 20-25% dintre toate vizitele la medicii de familie sunt pentru simptome uşoare, fără o cauză organică. Iar 20-40% dintre pacienţii care ajung la medicii specialiști nu pot fi diagnosticați, căci prezintă aceste simptome „inexplicabile" sau „funcţionale" (Vraști, 2019) . Alte studii arată că prevalenţa simptomelor inexplicabile medical este între 5% şi 65% la nivelul îngrijirilor primare şi între 37% şi 66% în clinicile de specialitate.
  Show book
 • Disonanta cognitiva Noi perspective asupra unei teorii fundamentale pentru psihologie - cover

  Disonanta cognitiva Noi...

  Eddie Harmon-Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ce procese mentale au loc atunci când o persoană știe că face ceva nesănătos? Ce se intâmplă cu o persoană onestă care spune o „minciună nevinovată"? Daca trebuie să alegem între două variante la fel de atrăgătoare, cum se schimbă modul în care judecăm valoarea opțiunilor după ce alegerea a fost făcută? În 1954 Leon Festinger a formulat teoria disonanței cognitive pentru a descrie fenomenul psihic care apare în astfel de situații.În anii care au urmat, disonanța cognitivă a devenit un pilon central al psihologiei. Volumul de față cuprinde atat prima formulare a teoriei disonanței cognitive și comentariile lui Festinger la 30 de ani de la lansarea acestei teorii, cât și o serie de idei și studii ingenioase ale unui colectiv de cercetători din Canada, Franța, Japonia și Statele Unite, a căror intenție comună a fost înțelegerea mai profundă a fenomenului de disonanță cognitivă și a legaturilor sale cu procesele motivaționale.Eddie Harmon-Jones este profesor de psihologie la University of New South Wales. Cercetările sale se centrează pe studiul emoției și motivației, implicarea lor în procesele sociale și cognitive și substratul lor fiziologic. A scris peste 200 de articole pe această temă.
  Show book
 • Solutii-cheie pentru terapeuti - Strategii esentiale idei si instrumente - cover

  Solutii-cheie pentru terapeuti -...

  Judith Belmont

  • 0
  • 0
  • 0
  În general, clienții vin la terapie dorind să se schimbe, dar adesea ei nu au nicio cunoștință legată de felul în care pot obține o schimbare durabilă. Le revine terapeuților sarcina de a combina diferite instrumente terapeutice și de a elabora o strategie de tratament potrivită fiecărui client in parte. Cartea de față le oferă terapeuților o selecție largă de instrumente, cum ar fi jurnale de comportament, tabele, fișe de lucru, activități, vizualizări, metafore și minilecții, care să se potrivească gamei largi de nevoi și provocări ale vieții cu care se confruntă clienții lor – fie ca este vorba despre stres, anxietate, stres, depresie, furie, procrastinare, stimă de sine scăzută sau regret.Judith A. Belmont este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală. Coordonează în Pennsylvania programe de educaţie continuă pentru specialiştii în sănătate mentală. De aceeași autoare, la Editura Trei a mai apărut 103 activităţi de grup. Idei de tratament şi strategii practice.
  Show book
 • Cum sa ne dezvoltam si sa fim fericiti in cuplu - Certurile cu partenerul o sansa pentru maturizarea personala - cover

  Cum sa ne dezvoltam si sa fim...

  Felicitas Romer

  • 0
  • 0
  • 0
  De ce ne aprindem atât de iute la unele replici sau comportamente ale partenerului? De ce preferă celălalt să se retragă și să tacă? Și cum se face că ajungem iar și iar la aceleași discuții nesfârșite? Ideea de bază a cărții de față este că în spatele lipsei de comunicare, a certurilor distructive și a retragerilor pasiv-agresive se ascund traume neconștientizate din copilărie (umiliri, abuzuri, dezamăgiri din partea celor dragi). Doar prin aducerea la suprafață și înțelegerea acestor vechi răni, paternerii își vor putea percepe mai clar tiparele de reacție, vor putea empatiza mai ușor cu partenerul și vor vedea într-o nouă lumină relația de cuplu. Înțelegerea dinamicii din spatele conflictelor cu partenerul devine deci o șansă pentru a accede la o iubire mai profundă, eliberată de experiențele copleșitoare din copilărie.Felicitas Römer este specializată în psihoterapia sistemică de cuplu și de familie. Practică terapia în Hamburg și este autoare a numeroase self-helpuri dedicate crizei vârstei de mijloc, relației cu adolescenții sau anxietăților copiilor.
  Show book