Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Portul dragostei - cover

Portul dragostei

Sherryl Woods

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

După ce și-a pierdut soția într-un atentat în Irak, rămas singur cu un copil mic, fostul medic militar Kevin O’Brien se întoarce acasă, în Chesapeake Shores. Vrea să trăiască în mediul ocrotitor al familiei sale, pe care știe că se poate baza oricând, și să își clădească un viitor total diferit. Și totuși, în acest mediu sigur întâlnește un pericol pe care nu-l prevăzuse: frumoasa Shanna Carlyle, caretocmai ce și-a deschis o librărie pe Main Street. Shanna recunoaște imediat în el un suflet rănit – căci și ea a avut mult prea multă experiență cu așa ceva. Și totuși, acest bărbat fermecător și fiul lui sunt de-a dreptul irezistibili, mai ales ca parte a clanului O’Brien, o familie cum Shanna își dorise dintotdeauna – mare, iubitoare și gălăgioasă. Tocmai atunci, când toate barierele dintre ei încep să cadă, cineva din trecutul Shannei își face apariția pe neașteptate. Nevoiți să lupte cu această amenințare la liniștea atât de greu obținută, Kevin și Shanna se confruntă cu cea mai grea provocare: să învețe să aibă din nou încredere – în viitor, în oameni și mai ales în dragoste.„Din nou, Woods își dovedește priceperea în chestiunile sentimentale, oferindu-ne personaje cu care chiar ne putem identifica. O lectură încântătoare!“RT Book ReviewsSherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste și mystery, foarte apreciate de cititori și critici. Seria „Chesapeake Shores“ a fost ecranizată într-un serial de televiziune, aflat deja la al patrulea sezon.
Available since: 02/10/2020.

Other books that might interest you

 • Originea Harului - cover

  Originea Harului

  Dawn Brower

  • 0
  • 0
  • 0
  Ce face o persoană vrăjitoare? Pentru cei trăind în Scoția în secolul al șaisprezece cuvântul vrăjitoare în sine îi paralizează. Tuturor le este frică de vrăjitoare, atât de a fi acuzați de a fi una precum și de a fi blestemați de una. Într-un lanț de evenimente ce nu pot fi controlate o familie își confruntă această frică și consecințele de care nu pot scăpa. Vrăjitoria devine cât se poate de reală pentru familia Dalais. Caitrìona Dalais Guaire, Sorcha Dalais Creag, și Niall Dalais sunt luați din casă și trimiși la judecată. Viețile lor sunt în joc și se pare că acesta le este sfârșitul. Disperat, unul dintre ei aranjează ascunderea copiilor. Doar timpul va decide dacă vor rămâne ascunși iar harul va fi continuat...
  Show book
 • Sunt eu vânzător de iubiri? - cover

  Sunt eu vânzător de iubiri?

  Mara Popescu-Vasilca

  • 0
  • 0
  • 0
  Titlul acestei cărți este o metaforă. După ce a scris șase romane de dragoste, cu aplecare către un erotism moderat, Mara Popescu-Vasilca a adunat, sub umbreluța ei de soare, mai multe mărturii trăite, ale unor personaje, despre anumite momente cheie care au constituit o schimbare în viața lor. E vorba de un fel de mărturii realizate sub formă artistică, literară. Șirul acestor mărturisiri începe cu doamna Elena Grosu care descrie printre altele, momentul hotărâtor al istoriei românilor, din decembrie 1989, care a schimbat regimul totalitar, ducând la o democrație care s-a dovedit, în scurt timp, prost înțeleasă și prost aplicată unui popor care a trăit, jumătate de veac sub teroarea comunismului.
  Show book
 • Catia gustul amar al trădării - cover

  Catia gustul amar al trădării

  Mara Popescu-Vasilca

  • 0
  • 0
  • 0
  După cum s-a constatat din mărturia autoarei, personajele feminine ale Marei Popescu-Vasilca, au o doză de realitate, drapată fastuos peste imaginație, pornind de la cazuri cunoscute de autoare, transpuse epic în mărgăritare ale genului, cunoscute și apreciate, pe măsura publicării și trimise în lume. Notorietatea lor e dată de subiectul agreabil comun – Dragostea, sub cele mai diverse chipuri, dar și de psihologia personajelor care poartă amprenta senzualității manifeste, a frumuseții și a dorinței de a trăi plenar, gustând din deliciile iubirii totale. Inedit este, față de celelalte romane din aceeași serie, faptul că autoarea preia din romanul precedent, una din eroinele acestuia, pe Paula și o introduce în această carte, în paralel, ca o prelungire a acțiunii precedente. Două destine feminine, care au, fiecare, porția ei de dezamăgire și de trădare. Nici nu e de mirare, pentru că amândouă au crescut și s-au dezvoltat în același mediu, fiind prietene. De aici, Mara Popescu-Vasilca brodează o poveste nouă, urmărind destinul Catiei pe un alt palier de reprezentare, deși viețile lor nu sunt deloc asemănătoare.
  Show book
 • Străinii - cover

  Străinii

  Mara Popescu-Vasilca

  • 0
  • 0
  • 0
  Accentul poveștii  în romanul Străinii se pune pe caracterul uman, scoțând în evidență  greșelile pe care  le fac unele  personaje, regretele pe care le au pentru  ceea ce au făcut și  căința la apusul vieții prin mărturisiri șocante.
   
  Cutuma statutului social, a prejudecăților  și a îndoctrinării  sentimentelor sincere de iubire  prin prisma superiorității  claselor sociale   este prezentată  și  ea în romanul  Străinii  alături  de descrierea tragediilor de viață  care decurg din acestea.
   
   Se spune că banii  nu aduc fericirea  dar oare este adevărat? 
  Show book
 • Egomaniac - cover

  Egomaniac

  Vi Keeland

  • 0
  • 0
  • 0
  #1 Bestseller New York Times In noaptea in care l-am intalnit pe Drew Jagger, tocmai intrase in noul meu birou din Park Avenue Am format 911 inainte sa-l atac cu miscarile mele de Krav Maga M-a imobilizat rapid si apoi a chicotit, gasind distractiva incercarea mea de a-l dobori Bineinteles, intrusul trebuia sa fie arogant Numai ca s-a dovedit ca nu era deloc un intrus Drew era ocupantul de drept al noului meu birou Fusese in concediu in timp ce spatiul era renovat Pretextul perfect pentru escrocul care mi-a inchiriat mie spatiul ce nu era deloc vacant Am luat o teapa de zece mii de dolari A doua zi, dupa cateva ore petrecute la sectia de politie, lui Drew i s-a facut mila si mi-a facut o oferta de nerefuzat: puteam sa raman temporar, daca acceptam sa-i preiau apelurile cat secretara lui era plecata Probabil ca ar fi trebuit sa fiu recunoscatoare si sa-mi tin gura la auzul sfaturilor pe care le dadea clientilor sai Dar nu am putut sa nu-mi spun parerea Si nu ma asteptam sa ma tulbure de fiecare data cand ma certam cu el, mai ales ca doar asta faceam Noi doi eram complet diferiti Drew era un tip cinic, furios, al naibii de aratos si superdemolator de relatii Iar treaba mea era sa ajut oamenii sa-si salveze casniciile Singurul lucru pe care il aveam in comun era spatiul pe care il imparteam Si o atractie care devenea din ce in ce mai greu de ignorat „Nu facusem niciodata sex prin telefon si abia asteptam sa-l sun pe Drew Atat de mult, incat ma imbracasem intr-un neglijeu dragut din matase si ma parfumasem special pentru asta Era putin trecut de zece, asa ca ma gandeam ca si el ajunsese acasa Mi-am luat telefonul, am format numarul lui si am zambit cand mi-a raspuns cu o voce ragusita — Esti dezbracata? — Nu, dar pot fi" Vi Keeland este autoare de bestselleruri #1 din topul New York Times Cu peste doua milioane de exemplare vandute, titlurile sale sunt traduse in peste 20 de limbi Locuieste la New York impreuna cu sotul si cei trei copii ai lor, traind fericita alaturi de cel pe care l-a cunoscut cand avea sase ani Puteti afla mai multe despre ea la https://wwwfacebookcom/ groups/ViKeelandFanGroup/ sau pe vikeelandcom
  Show book
 • Lumina Nopții (Legături de Sânge Cartea 2) - Legături de Sânge Cartea 2 - cover

  Lumina Nopții (Legături de Sânge...

  Amy Blankenship

  • 0
  • 0
  • 0
  Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. 
  Quinn Wilder a urmărit-o cu ochii flămânzi ai unei pume încă din ziua în care s-a născut. Când a devenit adolescentă, tentația de a o pretinde ca partenera sa, s-a transformat instant într-o prăpastie între el și frații ei supraprotectori. Când părinții lor s-au ucis reciproc în luptă, legăturile dintre cele două familii au fost întrerupte iar ea a fost luată în siguranță în afara ariei lui de întindere. Urmărind-o de la distanță, Quinn constată că războiul vampirilor are punctele sale bune atunci când ea uită să stea deoparte. Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. Pe măsură ce războiul subteran escaladează, la fel o fac și flăcările dorinței deoarece, ceea ce a început ca o răpire se transformă rapid într-un joc periculos de seducție.
  Show book