Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Experiențe în afara corpului - scripturile de hipnoză - cover

Experiențe în afara corpului - scripturile de hipnoză

Ray del Sole

Publisher: Sura Academy

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ai citit cartea mea Experiene în afara corpului - Perspectiva ermetic. Acum suntei gata s facei antrenamentul. În aceast carte v ofer scripturi de hipnoz pentru practica dumneavoastr. Vei gsi un script pentru autohipnoza, unul pentru ancorarea teoriei i unul pentru instruirea practic în sine. Vei primi informaii suplimentare despre modul de utilizare a scripturilor de hipnoz. Munca hipnotico-meditativ este foarte important i de susinere pentru a obine un succes deplin într-un mod eficient. Subcontientul va înva ce s fac. Este similar cu învarea de a conduce o main. La un moment dat va fi uor i automat.
Available since: 06/01/2021.
Print length: 48 pages.

Other books that might interest you

 • Dimineața miraculoasă - Cele șase obiceiuri care îți vor transforma viața înainte de 8 am - cover

  Dimineața miraculoasă - Cele...

  Hal Elrod

  • 0
  • 0
  • 0
  Bestseller internațional tradus în 27 de limbi! 
   
  Ce-ar fi dacă te-ai trezi mâine dimineață și, ca prin miracol, toate aspectele vieții tale s-ar transforma? Ce ar fi diferit? Ai fi mai fericit? Mai sănătos? Cu mai mult succes? Într-o formă mai bună? Ai avea mai multă energie? Mai puțin stres? Mai mulți bani? Relații mai bune? Care dintre problemele tale ar fi rezolvate? 
  Ce-ar fi dacă ți-aș spune că există un secret „nu tocmai evident" care îți va transforma în mod garantat viața, mai rapid decât ai crezut c-ar fi posibil? Ce-ar fi dacă ți-aș spune că ai nevoie doar de 6 minute pe zi? 
   
  Dimineața miraculoasă, o metodă practicată de sute de mii de oameni din lumea întreagă, ar putea fi cea mai simplă cale de a-ți crea viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Ești gata? Un capitol nou din viața ta este pe cale să înceapă. 
   
  „Hal Elrod este un geniu și cartea lui a fost magică pentru viața mea." – Robert Kiyosaki, autorul bestsellerului Tată bogat, tată sărac
  Show book
 • Am învins cancerul - Un ghid cuprinzător pentru vindecare pe cale naturală - cover

  Am învins cancerul - Un ghid...

  Chris Wark

  • 0
  • 0
  • 0
  Scopul acestei cărți este de a vă explica metodele pe care eu și multe alte persoane le-am folosit cu succes pentru a ne vindeca. 
  Există o concepție greșită cum că aceia care fac parte din comunitățile care aplică tratamente naturiste ar fi împotriva științei, iar acest lucru este eronat. Eu iubesc ştiinţa. Sunt foarte entuziasmat cu privire la cercetările științifice, în special cele din domeniul nutriției, și voi aduce ca argumente multe informații din lucrări științifice. 
  Doresc să vă împărtășesc ceea ce am învățat despre puterea unui regim alimentar adecvat și cât de necesară este transformarea stilului de viață în tratarea acestei boli, și totodată să vă pun în gardă cu privire la capcanele din industria tratării cancerului. 
  Am compilat cele mai importante informații din experiența mea și din cei 14 ani de cercetare independentă. O mare parte dintre aceste informații este ignorată sau chiar respinsă de către medicina convențională, în ciuda unui număr uriaș de volume ce cuprind validări științifice și a dovezilor empirice. După cum veți vedea, cartea este bine documentată și toate informațiile transmise pot fi supuse unor alte investigații personale. 
   
  În decembrie 2003, Chris a fost diagnosticat cu cancer la colon în stadiul IIIc. Avea o tumoare de mărimea unei mingi de golf în intestinul gros, iar cancerul se răspândise în ganglionii limfatici. Era cu două zile înainte de Crăciun și avea 26 de ani. 
  Oncologistul i-a zis că era „nebun”, dar după îndelungi reflecții și rugăciuni, a decis să nu urmeze chimioterapia după operație, și-a schimbat în mod radical dieta și a urmat fiecare terapie non-toxică peste care a dat. Chris este acum bine-sănătos și a decis să împărtășească cu noi experiențele sale
  Show book
 • Enzima miracol - Cum să ajungi sănătos la 100 de ani - cover

  Enzima miracol - Cum să ajungi...

  Dr. Hiromi Shinya

  • 0
  • 0
  • 0
  În cartea de faţă autorul ne explică pe larg cum funcţionează enzimele şi cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viaţă necorespunzător. 
  Ne este perfect la îndemână să fim plini de viaţă şi sănătoşi, de îndată ce înţelegem care este cheia codului vieţii, şi anume, factorul enzimatic. Citind cartea de faţă, vei afla: 
  * Cum să arăţi mai tânăr şi să întârzii îmbătrânirea 
  * Cum să-ţi întăreşti sistemul natural de apărare al organismului 
  * Cum să ajungi sănătos la 100 de ani 
  * Concepţii greşite legate de multe tendinţe alimentare 
  * De ce consumul de lactate poate provoca osteoporoză 
  * Relaţia inseparabilă dintre corpul omenesc şi pământ 
  * Cum activează dragostea sistemul imunitar. 
  Urmând recomandările doctorului Shinya vei scădea în greutate, vei fi în formă, vei economisi bani şi te vei bucura de o viaţă îndelungată şi sănătoasă.
  Show book
 • Tensiunea Arterială - Sfaturi - cover

  Tensiunea Arterială - Sfaturi

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Sper că aceste informații vă vor fi de folos. 
  Prezenta carte despre tensiunea arterială, diete, activități fizice și subiecte conexe este organizată în 17 capitole de aproximativ 500-600 de cuvinte fiecare. 
  În zilele noastre, nu există multe persoane de peste 40 de ani care nu s-au confruntat cu problemele hipertensiunii arteriale. Chiar și din propriul meu cerc de prieteni, cunosc două doamne care au fost și internate. Una dintre acestea a suferit un accident vascular cerebral, iar cealaltă a dezvoltat un tip de „demență temporară”. 
  Mai mult decât atât, vârsta la care persoanele devin afectate, mai ales cele din zona vestică, este în scădere. De cele mai multe ori stilul de viață sedentar, calculatoarele și televizoarele, mâncarea nesănătoasă și consumul ridicat de sodiu sunt cauzele acestor probleme. 
  Prezenta broșură vă va ajuta să auto-tratați hipertensiunea arterială sau să preveniți apariția acesteia. 
  Ca și bonus, vă acord permisiunea de a folosi aceste articole pe site-urile, blog-urile sau buletinele voastre informative. Deși, cel mai bine ar fi să rescrieți totul cu propriile cuvinte. 
  De asemenea, puteți să împărțiți cartea și să vindeți articolele. De fapt, singurul drept pe care nu îl aveți este să vindeți sau să oferiți cartea în formatul în care ați primit-o.
  Show book
 • Codul eroului - Lecții învățate din vieți trăite cu folos - cover

  Codul eroului - Lecții învățate...

  William H. McRaven

  • 0
  • 0
  • 0
  Codul eroului este omagiul vibrant pe care amiralul McRaven îl aduce eroilor reali, de zi cu zi, pe care i-a întâlnit de-a lungul anilor, de pe câmpul de luptă până la spitale și campusuri universitare, care contribuie la salvarea lumii. 
   
  În copilăria sa petrecută în Texas, Bill McRaven visa să fie supererou. Își dorea să-și pună pe spate o pelerină și să-și folosească superputerile pentru a salva Pământul de distrugere. Dar acel băiețel a crescut și a început să călătorească prin lume, întâlnind eroi peste tot – și niciunul dintre ei nu avea superputeri. Niciunul nu purta pelerină sau glugă. Dar cu toții aveau calități care le dădeau puterea să-i ajute pe alții, să facă lucruri importante, să salveze lumea: curaj – atât fizic, cât și moral; spirit de sacrificiu, simțul datoriei, integritate, capacitatea de a ierta. 
   
  Codul eroului nu este un cifru, un puzzle sau un mesaj secret care trebuie descifrat. Este un cod de conduită, alcătuit din lecții despre virtuțile ce pot deveni temelia caracterului nostru pe măsură ce ne construim o viață demnă de onoare și respect.
  Show book
 • Gestionarea Timpului Și Productivitatea - Cum Puteți Să Vă Optimizați Timpul Și Să Obțineți Rezultate Maxime! - cover

  Gestionarea Timpului Și...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Timpul este o resursă finită și totuși, ne trezim că ne este destul de greu să-l gestionăm într-un mod eficient. Printre toate listele de sarcini interminabile, distragerile constante și prioritățile concurente, este foarte ușor să vă simțiți suprasolicitați și neproductivi. Dar lucrurile nu ar trebui să fie așa. Prin stăpânirea artei gestionării timpului și a productivității puteți dezvălui adevăratul vostru potențial și vă puteți atinge obiectivele atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. 
  Această carte are scopul de a vă oferi strategii și tehnici practice de optimizare a timpului și de îmbunătățire a productivității. De la principii fundamentale ale gestionării timpului la tehnici avansate de gestionare a proiectelor complexe, fiecare capitol conține sfaturi și informații practice care vă pot ajuta să preluați controlul asupra timpului dvs. și să aveți mai multe realizări. 
  Fie că sunteți un profesionist ocupat, un student cu un volum mare de muncă, sau o persona care își dorește să profite din plin de timp, această caste vă va oferi instrumentele necesare pentru a avea succes. Astfel, haideți să plonjăm și să explorăm lumea gestionării timpului și a productivității pentru a descoperi modul în care vă puteți transforma viața prin optimizarea timpului dvs. cu scopul de a obține cele mai bune rezultate. 
  Sper că această carte vă va fi folositoare, utilă și profitabilă.
  Show book