Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Învățați Limba Suedeză - Rapid Ușor Eficient - 2000 de Termeni de Vocabular Esențiali - cover

Învățați Limba Suedeză - Rapid Ușor Eficient - 2000 de Termeni de Vocabular Esențiali

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Această carte cuprinde o listă de termeni de vocabular, cu 2000 dintre cele mai frecvent utilizate cuvinte și fraze, ordonate în funcție de frecvența utilizării în conversația de zi cu zi. Conform regulii 80/20, această carte de vocabular asigură faptul că învățați mai întâi cuvintele și structurile sintactice esențiale, astfel încât să puteți progresa rapid și să vă păstrați motivația.
 
Cine ar trebui să cumpere această carte?Această carte se adresează cursanților începători și de nivel intermediar ai limbii suedeze, care au o motivație intrinsecă și sunt dispuși să acorde 15-20 de minute pe zi învățării vocabularului. Structura simplă a acestei cărți de vocabular este rezultatul eliminării tuturor elementelor inutile, pentru a vă permite să vă axați eforturile de învățare strict asupra părților care vă ajută să progresați cel mai mult în cel mai scurt timp. Dacă nu vă deranjează să dedicați 20 de minute pe zi pentru studiu, această carte este cu siguranță cea mai bună investiție pe care o puteți face, dacă vă situați la nivel de începător sau intermediar. Vă veți minuna de viteza cu care veți progresa, în doar câteva săptămâni de exercițiu zilnic.
 
Cine nu ar trebui să cumpere această carte?Această carte nu vi se adresează dacă sunteți avansat în studiul limbii suedeze. În acest caz, vă rugăm să accesați site-ul nostru web sau să căutați cartea noastră de vocabular al limbii suedeze care conține mai mulți termeni și este grupată pe subiecte. Aceasta este ideală pentru cursanții avansați care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice în anumite domenii.Mai mult, dacă doriți un manual exhaustiv de limbă suedeză, care să vă ghideze prin diversele etape ale învățării limbii, atunci, cel mai probabil, nici în acest caz această carte nu este ceea ce căutați. Această carte conține numai termeni de vocabular, și ne așteptăm ca persoanele care o cumpără să învețe lucruri precum gramatica și pronunția fie din alte surse, fie prin intermediul unor cursuri de limbi străine. Punctul forte al acestei cărți constă în axarea ei pe achiziția unor termeni de vocabular esențiali, ceea ce exclude unele informații pe care mulți oameni s-ar putea aștepta să le găsească într-un manual de limbi străine. Țineți cont de acest lucru atunci când faceți achiziția.
 
Cum se utilizează această carte?În mod ideal, această carte se utilizează zilnic, consultându-se un anumit număr de pagini în fiecare sesiune. Cartea este împărțită în secțiuni a câte 50 de termeni de vocabular, care vă permit să avansați pas cu pas prin cuprinsul ei. Să zicem, de exemplu, că în prezent consultați termenii de vocabular de la 101 la 200. După ce ajungeți să cunoașteți foarte bine termenii de vocabular de la 101 la 150, puteți începe să învățați termenii de vocabular de la 201 la 250 și, în ziua următoare, să săriți termenii 101-150 și să continuați studierea termenilor de vocabular de la 151 la 250. Astfel, pas cu pas, veți parcurge toată cartea și abilitățile dumneavoastră lingvistice vor crește substanțial cu fiecare pagină învățată.

Other books that might interest you

 • Comorile Dharmei - Un curs de meditatie asupra buddhismului tibetan - cover

  Comorile Dharmei - Un curs de...

  Rabten Gheșe

  • 0
  • 0
  • 0
  Comorile Dharmei arată că învățăturile lui Buddha sunt de fapt o
  adevărată avuție. Dacă suntem capabili să vedem sau să recunoaștem
  valoarea lor și să le punem corect în practică, noi ne vom bucura
  nu doar de binefaceri temporare, ci și de o fericire definitivă. Când
  ignoranța, egoismul, cupiditatea, aversiunea, orgoliul și invidia pun
  stăpânire pe fluxul nostru mental, în locul păcii și fericirii la care
  năzuim, ele generează dificultăți și suferințe nesfârșite atât pentru
  noi înșine cât și pentru ceilalți. Când, însă, mulțumirea, mărinimia,
  răbdarea, compasiunea, înțelepciunea sunt puternic înrădăcinate în
  minte, chiar și condițiile potrivnice devin cauze binefăcătoare. În
  măsura în care ele nu fac parte integrantă din natura minții, este cu
  putință să eliminăm în totalitate aceste imperfecțiuni și să dezvoltăm
  aspectele pozitive ale minții noastre prin metode corespunzătoare.
  Aceste metode constituie esența învățăturilor lui Buddha și conținutul
  acestei cărți.
  
  Gheșe Rabten Rinpoce s-a născut în
  Tibet în anul 1920 și a fost un Maestru
  de meditație deplin realizat. În 1964
  devine unul din asistenții de filosofie ai
  S.S. Dalai Lama. A scris un număr mare
  de cărți importante asupra Dharmei și
  a fondat în Europa mai multe centre
  unde se studiază buddhismul tibetan:
  Rabten Choeling în Elveția, Tashi Rabten
  în Austria, Ghe Phel Ling în Italia,
  Centrul Tibetan în Hamburg.
  Show book
 • Compunerile școlare Ed V - cover

  Compunerile școlare Ed V

  Elena Sandu

  • 0
  • 0
  • 0
  Volumul conține îndrumări eficiente privind realizarea tuturor tipurilor de compuneri prevăzute de actuala programă școlară: înțelegerea tipului de compunere, echilibrarea părților componente, principiile și regulile ce trebuie respectate, elementele de compoziție și structura, calitățile pe care trebuie să le aibă o compunere și strategiile de redactare.
  Show book
 • De ce este România astfel?: avatarurile excepţionalismului românesc - cover

  De ce este România astfel?:...

  Vintilă Mihăilescu

  • 0
  • 0
  • 0
  „Oscilăm în continuare între nostalgii după leagănul matern al neamului şi megalomania dorinţei de autodepăşire. Se poate spune că am fost – şi am rămas – societatea confruntării dintre fraţii Grimm şi Darwin: fie cea a aşezării protectoare în mitologizarea originii, fie cea a tentaţiei riscante de a ne găsi locul în mitologizarea evoluţiei; între a fost odată ca niciodată şi va fi odată ca niciodată – dar fără asumarea unui este. În ambele cazuri, Istoria noastră a rămas, la nivel discursiv, Poveste.” (Vintilă Mihăilescu)
  Show book
 • Avuția națiunilor - cover

  Avuția națiunilor

  Smith Adam

  • 0
  • 0
  • 0
  Adam Smith (1723-1790) este părintele gândirii economice moderne. În volumul de față au fost culese câteva dintre cele mai importante capitole din lucrarea care a marcat începuturile disciplinare ale unui domeniu pentru care astăzi se acordă Premiul Nobel, dar și paragraful care oferă cititorului o explicație sintetică a conceptului pentru care autorul va rămâne în istorie: mâna invizibilă. Chiar daca unele concepte-cheie ale teoriei gânditorului scoțian par depășite, în esența observațiile și explicațiile sale privitoare la natura economică a socialului rămân cât se poate de subtile și convingătoare.
  Show book
 • Adopția și atașamentul copiilor separați de părinții biologici - cover

  Adopția și atașamentul copiilor...

  Ana Muntean

  • 0
  • 0
  • 0
  Elaborat pornind de la o cercetare națională, volumul valorifică experiența autoarei în domeniul protecției copilului și implicarea sa directă într-o serie de studii privitoare la adopție. Sunt tratate aspecte legate nemijlocit de asistența socială și protecția copilului, precum și implicațiile psihologice pe care abandonul și adopția le au asupra copilului, a părinților biologici și a celor adoptivi. Partea teoretică, în cadrul căreia o atenție specială este acordată cadrului și procedurilor legale românești și internaționale legate de adopție, este completată de sfaturi practice pentru cei care doresc să adopte.
  Show book
 • Manualul redactorului de carte Introducere în teoria și practica redactării - cover

  Manualul redactorului de carte...

  Cătălin Strat

  • 0
  • 1
  • 0
  Manualul redactorului. Introducere în teoria și practica editării este descrierea clară și concisă a unei ocupații esențiale în domeniul editorial. Adresată în primul rând redactorilor specializați în carte nonfiction, lucrarea este structurată în nouă capitole. Acestea tratează, pe rând, toate aspectele teoretice și practice pe care un redactor de carte aflat la început de carieră trebuie să le cunoască pentru a-și îndeplini în bune condiții sarcinile prevăzute în fișa de post: multiplele înțelesuri ale termenului „editor“, istoria concisă a editării, domeniile generale ale cărții de nonficțiune, elementele componente ale unei cărți de nonficțiune, personajele-cheie ale editării și raporturile funcționale dintre acestea, aspectele de etică în relația cu autorii, principiile de bază ale legislației românești în materie de drepturi de autor, etapele editării și normele generale de editare prezentate sistematic, cu exemple concrete de tratare a unor situații des întâlnite în practica de zi cu zi (scrierea numelor proprii, scrierea numeralelor și a unităților de măsură, folosirea abrevierilor, întocmirea notelor și a bibliografiilor, întocmirea indicilor de nume de persoane sau tematici, tratarea ilustrațiilor și a legendelor aferente etc.).
  Show book