Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Cum poți să‑i influențezi pe ceilalți: ce știu fac și spun cei mai influenți oameni - cover

Cum poți să‑i influențezi pe ceilalți: ce știu fac și spun cei mai influenți oameni

Mike Clayton

Publisher: Polirom

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Puterea de a-i influența pe ceilalți este esențială atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi. Ea vă ajută să câștigați respectul celor din jur, să conduceți și să coordonați echipe și să gestionați situațiile dificile. Mike Clayton vă propune diferite modalități prin care puteți influența atitudinile și comportamentul celorlalți, astfel încât să vă consolidați încrederea în propriile forțe și respectul de sine, să fiți capabili să faceți față tuturor provocărilor și să vă atingeți scopurile.
Available since: 06/14/2016.

Other books that might interest you

 • Cum Să Depășiți Stresul Financiar În Căsătorie - cover

  Cum Să Depășiți Stresul...

  Charlene Bezos

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte adresează căsătoriile din zilele noastre care au probleme provocate de stresul financiar. 
  Credeți sau nu, multe căsătorii se confruntă cu problema stresului financiar în zilele noastre. Cuplurile nu pot identifica măsurile corecte pe care trebuie să le ia pentru a avea libertate financiară. Ei bine, această carte electronică are mai mult de 40 de modalități practice pe care le puteți adopta pentru a depăși stresul financiar în căsnicia voastră.
  Show book
 • Jocul Vânzării - Tot ce știe un vânzător de TOP și ceva în plus - cover

  Jocul Vânzării - Tot ce știe un...

  Bogdan Vaida, Călin Iepure,...

  • 0
  • 0
  • 0
  De ce merită să asculți audiobookul Jocul Vânzării: 
  o Îți prezinți produsul în cel mai ATRACTIV mod posibil 
  oIdentifici și bifezi CRITERIILE DE CUMPĂRARE ale clienților 
  o Tratezi OBIECȚIILE clienților DIFICILI, uneori, chiar înainte să apară 
  o Ofertezi pe limbajul lor, utilizând TACTICI irezistibile 
  o Afli cum să ajungi la ÎNCHIDEREA VÂNZĂRII 
  o Utilizezi în avantajul tău contextul unde are loc vânzarea
  Show book
 • Biletul de iesire din criza - cover

  Biletul de iesire din criza

  Adrian Vasilescu

  • 0
  • 0
  • 0
  Criza schimba lumea si ne obliga sa alegem un alt stil de viata
   
  La Paris, in vara lui 2011, criza lovea cu aceeasi putere ca in toamna lui 2008. Era pretutindeni: pe strada, in magazine, in restaurante, la televiziune, in ziare. Dar oamenii erau altfel: mai putin ingandurati, mai putin ingrijorati, parca rodati cu greutatile apasatoare. Si turistii erau altii. In 2008, masa de turisti avea compozitia pe care Parisul o mentinea de multa vreme. Erau vizitatori din toata lumea. Acum insa, in 2011, era o compozitie specifica, determinata de criza. Doar japonezii aminteau de anii de dinaintea crizei. Dar grosul turistilor il alcatuiau rusii si chinezii. Ei erau pretutindeni. Mass-media? Da, mass-media dadeau in continuare crizei locul I in toate topurile. Iar unele teme fierbeau: Grecia, Italia, Spania, datoriile suverane, deficitele bugetare, euro, politica fiscala si sansa Europei. Parizienii insa incercau sa-si normalizeze viata. Criza e criza, dar aceasta realitate nu-i mai scoate din minti. O noua normalitate intra in viata lor de zi cu zi. Intr-o seara, intr-o piata din apropierea Operei, am fost martorul unei scene care mi-a facut o teribila placere. Mai multe difuzoare transmiteau tangouri celebre. Iar in piata, femei si barbati de toate varstele dansau. Era expresia tonica a unei atitudini sanatoase in fata unei crize de care cu totii ne-am saturat.
   
  Criza si recesiunea sunt ca durerea si febra: doua simptome diferite ale aceleiasi suferinte. (…) De regula, criza si recesiunea se conjuga, lovesc impreuna si produc efecte grave. Intai apare criza, dupa care vine recesiunea, in punctul culminant al crizei; iar dupa ce recesiunea trece, criza mai zaboveste o vreme. Un an, doi sau mai multi.
   
  Noua criza, plecata din America, avandu-si baza de lansare in supraconsum, devenise posibila in secolul XXI, cand bunastarea pe datorie s-a intins pe spatii ample de pe planeta, in multe cazuri fara sa fie sustinuta de economii sanatoase; ori, si mai rau, bazandu-se pe economii obeze, umflate cu depasiri de consumuri, cu deficite si cu inflatii perfide. Si totul pornise de la prea multa lacomie.
  Show book
 • Pensii în Italia - Ghidul pensiilor în Italia cu regulile de acces la pensia obișnuită și la pensia anticipată în sistemul public și privat - cover

  Pensii în Italia - Ghidul...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  La ce vârstă poți beneficia de o pensie pentru limită de vârstă în Italia? Cum se acumulează dreptul la o pensie anticipată în modelul italian de securitate socială? Care sunt opțiunile alternative de pensionare anticipată oferite de pensiile complementare și de sectorul asigurărilor?
  Acest ghid este conceput pentru a răspunde la astfel de întrebări, cu scopul de a oferi cititorului o imagine de ansamblu a principalelor opțiuni de acces la o pensie în Italia. Practic, se va încerca să se facă ordine într-un context caracterizat de reguli în continuă evoluție, de actualizări ale reglementărilor și de opțiuni experimentale care sunt adesea reînnoite de la an la an. Prin urmare, manualul va examina în profunzime normele de acces la pensiile obișnuite și la pensiile anticipate, împreună cu mecanismele prezente în prezent în sistemul italian care pot oferi opțiuni de pensionare anticipată unor grupuri specifice de lucrători. În plus, vor fi evidențiate unele instrumente importante de planificare a pensionării, cum ar fi declarația de pensie și plicul portocaliu. În cele din urmă, în ultima parte a acestui ghid vom discuta despre opțiunile de acces la pensia ordinară și anticipată (RITA) oferite de pensiile suplimentare, precum și despre mecanismele de asigurare privată care fac posibilă obținerea unei anuități protejate din punct de vedere juridic practic la orice vârstă contra transferului unei sume forfetare (datorită polițelor de rentă).
  Show book
 • Cum Să Depășiți Stresul Financiar În Căsătorie - cover

  Cum Să Depășiți Stresul...

  Charlene Bezos

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte adresează căsătoriile din zilele noastre care au probleme provocate de stresul financiar.Credeți sau nu, multe căsătorii se confruntă cu problema stresului financiar în zilele noastre. Cuplurile nu pot identifica măsurile corecte pe care trebuie să le ia pentru a avea libertate financiară. Ei bine, această carte electronică are mai mult de 40 de modalități practice pe care le puteți adopta pentru a depăși stresul financiar în căsnicia voastră.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • O abordare ușoară a tranzacționării cu benzi bollinger - Cum să înveți cum să folosești benzile Bollinger pentru a tranzacționa online cu succes - cover

  O abordare ușoară a...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ce sunt benzile Bollinger și cum funcționează aplicarea acestui instrument de studiu la tranzacționarea online? Pentru prima dată un ghid concret și accesibil vă arată mecanismul benzilor Bollinger aplicat la tranzacționarea operațională.
  În cadrul acestui manual practic veți descoperi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe să studiați piețele urmând principiile Bollinger Trading. De la analiza de bază a prețurilor la identificarea tendințelor pieței și inversarea modelelor, de la stabilirea mediilor mobile la analiza volumului și utilizarea celor mai renumite oscilatoare. 
  Uitați de manualele teoretice ineficiente din mii de pagini vândute la prețuri nebunești pe internet și bucurați-vă în sfârșit de o lectură capabilă să vă ofere know how-ul de bază pe care îl căutați de mult timp la un preț imbatabil ... pentru că învățarea bazelor tranzacționării Bollinger nu a fost niciodată atât de simplă!
  Show book