Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
111 Secrete De Succes La Examen: Ce Fac Cei Mai Buni Studenți - cover

111 Secrete De Succes La Examen: Ce Fac Cei Mai Buni Studenți

Hope Etim

Publisher: Hope Etim

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Timpul de examinare poate fi foarte stresant, deoarece pune multă presiune asupra elevilor pentru a avea rezultate bune. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti mai eficient pentru examene.
 
Deși finalizarea curriculum-ului este esențială pentru majoritatea examenelor, în același timp, este, de asemenea, esențial să vă folosiți timpul în mod eficient. Este un mit că studenții ar trebui să studieze într-o zi timp de 12 până la 14 ore pentru a obține scoruri mari și nu este aplicabil în orice situație.
De fapt, în acest timp, este important să te concentrezi pe cât de mult ai studiat și nu pe cât timp ai studiat. În această postare, vom discuta câteva sfaturi pentru examene pentru studenți, care vă vor ajuta să studiați mai inteligent și să excelați în mediul academic.
Ce ar trebui să faci acum dacă vrei să reușești la următorul examen? Iată sfaturi de la cei care au fost acolo
Available since: 04/27/2022.

Other books that might interest you

 • Marea enciclopedie a elevului - cover

  Marea enciclopedie a elevului

  Group Litera Media

  • 0
  • 0
  • 0
  Dacă îţi place să joci jocuri pe computer, de ce să nu ţi le faci singur? Această carte îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a concepe curse palpitante, jocuri de platformă nebuneşti şi puzzle-uri extrem de complicate. Urmează paşii simpli pentru a deveni programator expert folosind popularul limbaj de programare Scratch™.Îmbunătăţeşte-ţi abilităţile de programare şi învaţă să creezi, să remixezi şi să îţi personalizezi jocurile.Împărtăşeşte-ţi jocurile online şi provoacă-ţi prietenii şi familia la întrecere.
  Show book
 • Visul meu cel mai frumos – Мой самый прекрасный сон (română – rusă) - Carte de copii bilingvă cu audio și video online - cover

  Visul meu cel mai frumos – Мой...

  Cornelia Haas

  • 0
  • 0
  • 0
  Carte de copii bilingvă, de la 2-3 ani (română – rusă), cu audio și video
  Lulu nu poate să adoarmă. Toate animalele ei de pluș visează deja – rechinul, elefantul, șoarecele cel mic, dragonul, cangurul, și puiul de leu. Și ursului aproape că i se închid ochii.
  Ursule, mă iei cu tine în visul tău?
  Așa începe pentru Lulu o călătorie, care o duce prin visele animalelor ei de pluș – și la sfârșit în al ei propriu, cel mai frumos vis.
  ​
  Двуязычная книга для детей (румынский – русский), с аудио и видео
  Лулу не спится. Все её мягкие игрушки уже вuдят cны – акула, слон, маленькая мышка, дракон, кенгуру, рыцарь, обезьяна, пилот. И львёнок. Даже у медвежонка закрываются глаза ...
  Эй, Мишка, возьмёшь меня в cвой сoн?
  Так начинается путешествие Лулу, которое ведёт её через cны её милых игрушек и, в конце, в её собственный самый прекрасный сoн.
  ► С картинками для раскраски! В книге есть ссылка, по которой вы можете загрузить все картинки из книги для раскраски.
  Show book
 • Motivația - O călătorie în comportamentul motivat de la studiul proceselor interioare până la cele mai recente teorii neuropsihologice - cover

  Motivația - O călătorie în...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Descoperirea istoriei psihologiei și a domeniilor sale de aplicare nu a fost niciodată mai ușoară. Acest volum trece în revistă principalele curente de gândire care au caracterizat nașterea și evoluția psihologiei științifice. De la primele laboratoare de psihologie la teoria psihodinamică, de la cognitivism la neuroștiințe, prima parte a acestui ghid vă ia de mână și vă însoțește printre cele mai importante descoperiri ale domeniului. Cea de-a doua parte a volumului este dedicată descoperirilor din psihologia clinică, a muncii, juridică, a dezvoltării și a diferitelor domenii de aplicare a materiei. Toate acestea printr-un stil de discurs simplu, rapid și esențial. Cartea se încheie cu un mic test de autoevaluare care permite cititorului să revadă și să fixeze principalele concepte. Uitați de manualele de psihologie de mii de pagini sau de manualele de psihologie cu prețuri prohibitive și începeți să explorați modul în care funcționează mintea dumneavoastră printr-o serie de ghiduri la prețuri imbatabile.
  Show book
 • Istoria jurnalismului din România în date: enciclopedie cronologică - cover

  Istoria jurnalismului din...

  Marian Petcu

  • 0
  • 0
  • 0
  Prima enciclopedie cronologică a jurnalismului din România cuprinde 18.000 de publicații periodice, radiouri, televiziuni, agenții de presă, precum și 33.500 de jurnaliști și publiciști. Sunt acoperiți 280 de ani de presă în România – din 1731 până în 2011 – și sunt oferite pentru prima oară informații relevante nu numai despre producția jurnalistică de limbă română, ci și despre cea a comunităților maghiară, germană, evreiască, bulgară, sârbă, rusă etc.
  Show book
 • Psihologie clinică și psihoterapie Fundamente Ediția a II-a - cover

  Psihologie clinică și...

  Daniel L David

  • 0
  • 0
  • 0
  Teoriile și procedurile prezentate în volum sunt atât o sinteză a literaturii de specialitate, cât și o reevaluare a mai multor studii ale autorului publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale. Specialiștii clinicieni, cercetătorii și studenții de la facultățile de profil au astfel o perspectivă comprehensivă și coerentă asupra domeniului psihologiei clinice.
  Show book
 • Învățați Limba Engleză - Rapid Ușor Eficient - 2000 de Termeni de Vocabular Esențiali - cover

  Învățați Limba Engleză - Rapid...

  Pinhok Languages

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte cuprinde o listă de termeni de vocabular, cu 2000 dintre cele mai frecvent utilizate cuvinte și fraze, ordonate în funcție de frecvența utilizării în conversația de zi cu zi. Conform regulii 80/20, această carte de vocabular asigură faptul că învățați mai întâi cuvintele și structurile sintactice esențiale, astfel încât să puteți progresa rapid și să vă păstrați motivația.
   
  Cine ar trebui să cumpere această carte?Această carte se adresează cursanților începători și de nivel intermediar ai limbii engleze, care au o motivație intrinsecă și sunt dispuși să acorde 15-20 de minute pe zi învățării vocabularului. Structura simplă a acestei cărți de vocabular este rezultatul eliminării tuturor elementelor inutile, pentru a vă permite să vă axați eforturile de învățare strict asupra părților care vă ajută să progresați cel mai mult în cel mai scurt timp. Dacă nu vă deranjează să dedicați 20 de minute pe zi pentru studiu, această carte este cu siguranță cea mai bună investiție pe care o puteți face, dacă vă situați la nivel de începător sau intermediar. Vă veți minuna de viteza cu care veți progresa, în doar câteva săptămâni de exercițiu zilnic.
   
  Cine nu ar trebui să cumpere această carte?Această carte nu vi se adresează dacă sunteți avansat în studiul limbii engleze. În acest caz, vă rugăm să accesați site-ul nostru web sau să căutați cartea noastră de vocabular al limbii engleze care conține mai mulți termeni și este grupată pe subiecte. Aceasta este ideală pentru cursanții avansați care doresc să își îmbunătățească abilitățile lingvistice în anumite domenii.Mai mult, dacă doriți un manual exhaustiv de limbă engleză, care să vă ghideze prin diversele etape ale învățării limbii, atunci, cel mai probabil, nici în acest caz această carte nu este ceea ce căutați. Această carte conține numai termeni de vocabular, și ne așteptăm ca persoanele care o cumpără să învețe lucruri precum gramatica și pronunția fie din alte surse, fie prin intermediul unor cursuri de limbi străine. Punctul forte al acestei cărți constă în axarea ei pe achiziția unor termeni de vocabular esențiali, ceea ce exclude unele informații pe care mulți oameni s-ar putea aștepta să le găsească într-un manual de limbi străine. Țineți cont de acest lucru atunci când faceți achiziția.
   
  Cum se utilizează această carte?În mod ideal, această carte se utilizează zilnic, consultându-se un anumit număr de pagini în fiecare sesiune. Cartea este împărțită în secțiuni a câte 50 de termeni de vocabular, care vă permit să avansați pas cu pas prin cuprinsul ei. Să zicem, de exemplu, că în prezent consultați termenii de vocabular de la 101 la 200. După ce ajungeți să cunoașteți foarte bine termenii de vocabular de la 101 la 150, puteți începe să învățați termenii de vocabular de la 201 la 250 și, în ziua următoare, să săriți termenii 101-150 și să continuați studierea termenilor de vocabular de la 151 la 250. Astfel, pas cu pas, veți parcurge toată cartea și abilitățile dumneavoastră lingvistice vor crește substanțial cu fiecare pagină învățată.
  Show book