Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Plăcerea și cruzimea - Rădăcinile răului - cover

Plăcerea și cruzimea - Rădăcinile răului

Enea Tonon

Publisher: Enea Tonon

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

O frescă tulburătoare a unei povești extreme între un bărbat și o femeie, din care nu se poate lua ochii, în acest caz până la ultima linie. O reprezentare străbătută de o pasiune care încetul cu încetul copleșește și duce cititorul fatal în abisul lor.
Prima întâlnire a lăsat urme de neșters pe pielea ei, dar va exista o altă întâlnire, de care el nu poate scăpa și la care ea nu vrea să renunțe.
Locul ales este un apartament izolat pe un pas de munte.
Nimeni nu trebuie să vadă sau să audă.
Nimeni nu trebuie să știe și totul poate deveni posibil.
Rădăcinile răului ies din întunericul subteran și se transformă în realitate.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • O regină în căutarea iubirii Povestea Caterinei de Valois - cover

  O regină în căutarea iubirii...

  Anne O’Brien

  • 0
  • 0
  • 0
  1415. Caterina de Valois, perla coroanei franceze, este promisă regelui Henric al V-lea al Angliei. Însă regele vrea doar tronul Franței, nu și iubirea soției sale. Pentru tânăra Caterina, Anglia este un cuib de viespi, cu o curte ostilă și plină de intrigi. Iar când rămâne văduvă, la doar douăzeci și unu de ani, ea devine un trofeu pentru orice nobil ambițios – fiul său urmează să fie încoronat rege al Angliei, iar zestrea ei este regatul Franței. 
  Prinsă între jocurile politice și dorințele inimii, regina va învăța în scurt timp ce este suferința, dar și iubirea.
  Show book
 • Plăcere absolută - cover

  Plăcere absolută

  Cheryl Holt

  • 2
  • 6
  • 0
  Ea este inocența întruchipată… până când el o atrage în vâltoarea pasiunii
   
  Singuratica Lady Elizabeth Harcourt tânjește cu disperare să aibă și ea parte de o viață ceva mai plină de aventuri. Norocul îi surâde în clipa în care, după o întâlnire întâmplătoare, ea ajunge în atelierul talentatului artist Gabriel Cristofore. Acesta insistă să-i facă portretul lui Elizabeth, promițând să pună în valoare silueta ei încântătoare. Elizabeth nu are însă nevoie de prea mult timp pentru a-și da seama că planurile lui Gabriel în privința ei au prea puțin de-a face cu pictura, căci adevărata pasiune a artistului pare să fie arta seducției…
   
  Încă din prima clipă în care dă cu ochii de Lady Elisabeth, Gabriel înțelege că ea nu este ca restul femeilor care i-au trecut pragul atelierului. Buclele ei bogate și strălucitoare, pielea impecabilă și buzele trandafirii promit plăceri nebănuite. În ciuda dorinței puternice pe care tânăra o stârnește în el, Gabriel se simte sfâșiat între nevoia de a o seduce imediat și dorința de-a lăsa lucrurile să evolueze încet, astfel încât să se poată bucura pe îndelete de orice are legătură cu ea. Însă Gabriel este pe cale să afle că unele flirturi nu pot fi așa ușor lăsate în urmă – cu atât mai puțin când inima lui de crai a căzut sub vraja iubirii…
  Show book
 • Savoarea unui sărut - cover

  Savoarea unui sărut

  Teresa Medeiros

  • 0
  • 3
  • 0
  Un erou păcătos... o eroină încăpățânată... și visuri pentru care merită să plătești orice preț 
  Legendarul aventurier Ashton Burke a cutreierat lumea vreme de zece ani, în încercarea de a-și uita prima iubire, pe care ambiția și mândria l-au determinat să o lase în urmă în Anglia. Viața lipsită de responsabilități îi este însă dată peste cap atunci când fratele lui îl convinge să-i recupereze logodnica răpită de pirați și vândută pentru haremul unui sultan. Prea târziu, Ashton aflǎ cǎ aceasta nu este nimeni alta decât Clarinda Cardew, aceeași superbă tânără care i-a răpit inima în tinerețe. 
  Ultimul lucru pe care și-l dorește Clarinda este sǎ fie prizonerǎ într-un palat al plǎcerilor senzuale alǎturi de bǎrbatul venit să o salveze – și care este tocmai cel ale cǎrui sǎruturi irezistibile încǎ îi bântuie nopțile. Deși Ashton jură că singurul lui scop este să-și îndeplinească promisiunea făcută propriului frate, Clarinda realizeazǎ rapid cǎ, dacă se lasă salvatǎ de el, inima ei i-ar putea fi pusă într-un pericol mult mai mare decât acela de a deveni soția sultanului. 
  Ȋntr-o cǎlǎtorie plină de aventuri care îi poartă de la intrigile din palatul unui sultan către sălile de bal strălucitoare din Londra, Ashton și Clarinda își reiau dansul seducției, descoperind cǎ cea mai ispititoare plǎcere dintre toate poate fi însăși dragostea.
  Show book
 • Luni de fiere - cover

  Luni de fiere

  Pascal Bruckner

  • 0
  • 0
  • 0
  Orice formă de iubire atât de armonioasă adăpostește fie o dramă, fie o farsă latentă. Și până și la cel mai cinstit om rămâne întotdeauna destulă stofă ca să faci un ticălos. (...) Dacă există o manieră nobilă de a-l iubi pe celălalt până și-n slăbiciunile lui, există un fel meschin de a-l vlăgui insistând asupra celor mai neînsemnate neputințe ale sale. – Pascal Bruckner
   
  Oare e bine să trăim în convenția de a fi împreună cu cineva până la sfârșitul vieții, cu riscul de a ne distruge reciproc? Roman-cult plin de idei revoluționare, Luni de fiere a devenit lectură obligatorie pentru toți cei care își doresc libertatea sau libertinajul în cuplu. Pascal Bruckner vorbește aici despre criza cuplului modern, sătul de monogamie și tradiționalism.Cartea a fost ecranizată de Roman Polanski în 1992.
   
  „Ca acele ființe care repetă-ntruna singura aventură a existenței lor, îmi povestesc viața cui vrea s-o asculte, doar cuvin­tele mă mai ajută să-mi exorcizez destinul, să reînnod firele pe care accidentul le-a rupt. O Penelopă pe dos, care reconstituie o tapiserie sfâșiată, vorbesc ca să continui să exist.“
   
  Luni de fiere trasează în cel mai mic detaliu limitele psihologice ale plăcerii sexuale. – The Guardian
   
  „Ultimele cuvinte ale lui Béatrice îmi exasperaseră sentimentul de slăbiciune. Nu mai vedeam în jur decât adversari și agresori, iar în urechea mea, hidosul, imposibilul de dezlipit apod își continua monologul jegos, clipocitor și putred.
   
  — Crezi că o să se…
   
  A avut un gest obscen cu limba.
   
  — Prietena dumitale e gurmandă, a mea e pătimașă, n-o să-ți lase nimic.“ – Pascal Bruckner
  Show book