Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Camera 101 - Obscenul este rădăcina plăcerii - cover

Camera 101 - Obscenul este rădăcina plăcerii

Enea Tonon

Publisher: Enea Tonon

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Dincolo de plăcere, se desfășoară adevărata poveste a iubirii sadice, pe care o tânără crudă o trăiește fără reguli sau scrupule. Cu hotărâre rece, ea caută extazul simțurilor prin brutalitatea ei lucidă, convinsă că plăcerea sublimă este cea nemiloasă, în care propriul ei exercițiu al răutății este făcut în întregime posibil și complet disponibil. El crede că plăcerea este puternică, determinată și rampantă, deoarece este scrisă în ADN, în timp ce dragostea este în schimb un sentiment slab, care își are originea în sfera culturală. O coborâre rapidă în iad, cele două personaje ale acestei povești împărtășesc fiecare cu felul său.
Available since: 02/28/2021.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • O aventură riscantă - cover

  O aventură riscantă

  Amanda Quick

  • 1
  • 2
  • 0
  Elizabeth Cabot este o femeie de afaceri care știe cum să scoată profit din investițiile făcute și cum să-și reducă pierderile – atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. În clipa când descoperă că Jack Fairfax a ademenit-o pentru a încheia un parteneriat, ea este hotărâtă să pună capăt relației ce abia se înfiripa între ei. Nu la fel de simple sunt lucrurile când vine vorba despre afaceri. În ciuda eforturilor depuse, ea nu poate anula contractul semnat cu Excalibur, compania la care Jack este angajat într-o poziție importantă. O serie de întâmplări neașteptate și ciudate petrecute la firmă îl obligă pe Jack ca în doar două săptămâni să rezolve misterul și să evite falimentul. Elizabeth știe că, ajutându-l pe Jack să salveze Excalibur, nu numai că își va recupera suma investită, ci va face și un profit uriaș. Cei doi ajung astfel parteneri într-o afacere total diferită, iar atracția reciprocă evidentă o face pe Elizabeth să realizeze că nu este atât de simplu să-și ignore propriile sentimente. Dar cum sumele implicate în această aventură riscantă sunt uriașe, încrederea se poate transforma în trădare, și aflarea adevărului poate avea un preț care se poate dovedi prea mare.
  Show book
 • Sezonul pasiunilor - cover

  Sezonul pasiunilor

  Sarah MacLean

  • 2
  • 6
  • 0
  Cel mai neașteptat sezon londonez, care va schimba pentru totdeauna câteva destine, este pe cale să înceapă... 
  La șaptesprezece ani, Lady Alexandra este o tânără de încăpățânată, voluntară și cu limba ascuțită, însușiri nu tocmai potrivite unei tinere aristocrate din Londra în perioada Regenței. Evident însă că mama ei visează să o mărite cu un bărbat respectabil – și evident plicticos – și își pune toate abilitățile de ducesă în slujba acestei misiuni, găzduind unele dintre cele mai spectaculoase baluri ale sezonului. Însă între dansuri și petreceri, Alex, alături de cele două prietene ale sale, Vivi și Ella, reușește să se vâre în ceea ce pare a fi cel mai mare bucluc din viața ei. 
  Ca urmare a morții suspecte și misterioase a contelui de Blackmoor ‒ un apropiat al părinților ei ‒, Alex se hotărăște să-l ajute pe fiul acestuia, fermecătorul și chipeșul Gavin, să scoată adevărul la iveală. Într-o aventură presărată cu secvențe de spionaj, crime și alte afaceri ilicite, cui îi mai rămâne timp să caute soțul potrivit? Dar noul sezon londonez vine cu o mare surpriză pentru Alexandra, care considera că bărbații și dragostea nu și-ar putea găsi prea curând ‒ sau poate niciodată ‒ locul în viața ei. 
  Crime, trădare, baluri și zeci de pretendenți… Londra începutului de secol nouăsprezece nu a mai fost nicicând atât de marcată de perfidie, de aventuri și de… romantism.
  Show book
 • Povestea unui hacker etic cu inimă bună - 1 - cover

  Povestea unui hacker etic cu...

  Chandu Kanuri

  • 0
  • 1
  • 0
  Hackerul etic cu suflet bun al lui Chandu Kanuri - Partea: 1
   
   
   
   The Story of Kind-Hearted Ethical Hacker de Chandu Kanuri" spune povestea unui hacker cum a devenit o mare personalitate. Este o carte a cititorilor de toate vârstele care nu este restricție de vârstă. Conține umanitate, hacking, ajutor, relații de familie, tristețea, fericirea, problema oamenilor săraci și atât de multe lucruri au fost tratate în această carte. Autorul (Chandu Kanuri) dorește să schimbe condițiile actuale ale oamenilor. El vrea o Umanitate în viața omului. El spune că, „Umanitatea crește statutul of a man" în această carte. Autorul Chandu Kanuri a fost frumos realizat și editat această carte cu grijă, cu informații clare.
  Show book
 • Mireasa răpită - cover

  Mireasa răpită

  Teresa Medeiros

  • 0
  • 1
  • 0
  El i-a răpit libertatea... dar inima lui va rezista în fața farmecelor frumoasei lui prizoniere? 
  Emmaline Marlowe este pe cale să se căsătorească cu influentul moșier din clanul Hepburn, pentru a-și salva tatăl de închisoarea datornicilor și a le asigura surorilor ei mai mici șansa la o viață mai bună. Dar Jamie Sinclair, tâlhar faimos și dușman de-o viață al bătrânului conte de Hepburn, dă buzna în abația în care ceremonia stătea să înceapă și o răpește pe viitoarea mireasă. În ciuda zvonurilor îngrijorătoare care circulă despre el și-a stilului de viață pe care și l-a ales, misteriosul răpitor al Emmei are toate atributele care-i lipsesc mirelui ei: este chipeș, viril, periculos și… o tentație căreia o inimă dornică de iubire ca a ei nu poate să-i reziste. 
  Jamie se așteaptă ca Emma să fie o mironosiță, nu o femeie de o frumusețe aparte și cu o voință de fier, care-l va atrage la fiecare pas cu farmecul ei. Dar el nu-și poate permite să uite că ea este, de fapt, viitoarea soție a inamicului său și totodată pionul lui principal în vrajba veche de secole dintre cele două clanuri. Nu i-a fost deloc greu să o răpească pe mireasa dușmanului său... Dar oare va putea pune stăpânire și pe inima ei fără ca propriul suflet să aibă de suferit?
  Show book