Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ghidul complet al plantelor medicinale și al bolilor pe care le vindecă - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 500,000 other books you can enjoy!

Ghidul complet al plantelor medicinale și al bolilor pe care le vindecă

David Hofmann

Publisher: Lifestyle Publishing

  • 0
  • 2
  • 0

Summary

În acest ghid cuprinzător de folosire a plantelor medicinale în vindecare, David Hoffmann oferă o abordare holistică unică prin care să ne putem restabili și menține starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arată cum să diagnosticăm și să tratăm fără riscuri o gamă largă de afecțiuni, de la diabet și depresie, la acufene și tuse convulsivă – fără niciun efect secundar negativ. 
Cartea include:o explicație clară a sistemelor organismului;sfaturi privind diagnosticarea și tratarea bolilor;metode simple de culegere a plantelor și de preparare a remediilor;un repertoar al plantelor medicinale și un index al denumirilor botanice. 
Nu toate bolile necesită medicamente puternice, creme sau alifii. Citind acest ghid, poți învăța cum să folosești plantele medicinale pentru binele și sănătatea familiei tale. 
„Medicina naturistă se bazează pe relația dintre plantă și ființa umană, dintre plantă și planetă, dintre ființa umană și planetă. Să folosim plantele medicinale în procesul de vindecare înseamnă să facem parte dintr-un ciclu ecologic. Asta ne dă posibilitatea să fim prezenți în mod conștient în lumea vie, vitală din care facem parte; să adeverim întregirea și lumea în viața noastră prin cunoașterea remediilor folosite. Plantele medicinale ne pot conecta la contextul mai larg al întregului planetar și, în timp ce ele își îndeplinesc rolul fiziologic/medical, noi ni-l putem îndeplini pe al nostru, construind conștiința acestei conexiuni și relații mutuale." - David Hoffmann
Available since: 12/19/2016.
Print length: 372 pages.

Other books that might interest you

  • O planetă plină de viruși - cover

    O planetă plină de viruși

    Carl Zimmer

    • 0
    • 0
    • 0
    O carte accesibilă și fascinantă în același timp ce ne dezvăluie din secretele lumii nevăzute a virusurilor 
     
    Carl Zimmer prezintă cele mai recente cercetări despre modul în care virușii guvernează întreaga noastră existență, modul în care au contribuit la nașterea primelor forme de viață, cum contribuie la producerea de noi boli, cum putem valorifica virușii pentru propriile noastre scopuri și cum virușii vor continua să influențeze soarta omenirii în anii următori. 
     
    În acest inedit tur de introducere în frontierele biologiei ne vom îmbogăți perspectiva asupra vieții 
     
    Parcurgând această carte, aflăm despre începuturile virusologiei, despre virusurile care provoacă răcelile obișnuite, despre virusul gripei și celebra gripă spaniolă, despre HPV, HIV, ebola, virusul variolei, West Nile, SARS, H5N1, COVID-19 și multe altele. 
     
    Aflăm despre virusuri inofensive pentru animalele purtătoare ce devin mortale la oameni, despre interacțiunea unor virusuri cu bacteriile, suntem imersați în fascinanta lume acvatică a oceanelor cu neînchipuita și uluitoarea lor colecție de virusuri, aflăm despre recent descoperitele virusuri gigant și multe alte informații interesante.
    Show book
  • Ecuația lui Dumnezeu - În căutarea unei teorii a tuturor lucrurilor - cover

    Ecuația lui Dumnezeu - În...

    Michio Kaku

    • 0
    • 0
    • 0
    Când a descoperit legea gravitației, Newton a unificat regulile care guvernează cerurile și Pământul; de-atunci, fizicienii au tot așezat noi forțe în teorii tot mai cuprinzătoare. Însă provocarea supremă este realizarea unei sinteze monumentale a teoriei relativității și teoriei cuantice. Ar fi realizarea de căpătâi a științei, o fuziune profundă a tuturor forțelor naturii într-o singură ecuație minunată, care să descifreze cele mai profunde mistere ale științei: Ce s-a întâmplat înainte de Big Bang? Ce se află de cealaltă parte a unei găuri negre? Există alte universuri și dimensiuni? Este posibilă călătoria în timp? De ce ne aflăm aici? Înconjurată de controverse aprinse, miza este nici mai mult, nici mai puțin decât concepția noastră despre univers. 
     
    „Fascinant! Măiestria lui Kaku de a transpune concepte complexe într-un limbaj accesibil transformă cartea într-o revelație intelectuală." – Publishers Weekly 
     
    „Dacă există cineva care să poată descâlci matematica și fizica ezoterice ale teoriei corzilor, acela este Kaku. Și exact asta și face în această cărticică minunată: explică în termeni simpli și clari progresele conceptuale, fundăturile și întrebările rămase fără răspuns în căutarea unei mari teorii unificate a tuturor lucrurilor." – Wall Street Journal
    Show book
  • Remedii Tradiționale Pentru Acasă - Alternative Antice La Medicina Modernă - cover

    Remedii Tradiționale Pentru...

    Owen Jones

    • 0
    • 0
    • 0
    Sper că veți găsi informațiile utile, folositoare și profitabile. 
    Cu mult timp, înainte ca „profesia medicală” să fie pe cât de fiabilă este astăzi, oamenii se bazau în mare parte pe remedii pe bază de plante. Majoritatea oamenilor aveau cunoștințe rudimentare despre capacitățile florei locale, iar femeile mai în vârstă știau adesea mai mult decât majoritatea. Aceste femei erau adesea numite femei înțelepte. De altfel, acestea erau cele care ulterior au fost persecutate ca și vrăjitoare de către biserici. 
    Comunitățile locale depindeau foarte mult de cei care dețineau cunoștințe vaste despre plantele locale, iar cei mai buni dintre cei mai buni foloseau chiar și plante din locuri mai îndepărtate. Aceste cunoștințe nu s-au pierdut, dar mai puțini oameni moderni le dețin decât generațiile părinților și bunicilor lor; așa că s-ar putea spune că aceste cunoștințe erau pe cale de dispariție. 
    Cu toate acestea, a existat o reînviere a interesului pentru remediile vechi, adesea denumite remedii tradiționale, alternative sau naturale. Există multe motive pentru acest lucru. Unul ar putea fi lipsa de încredere în instituții și reclame; costurile tot mai mari ale medicamentelor moderne; dificultatea tot mai mare de a vedea un medic; efectele secundare ale medicamentelor chimice puternice; chiar și o creștere în dorința de a reveni la un mod de viață mai puțin bazat pe substanțe chimice. 
    Oricare ar fi motivul interesului dvs. pentru acest subiect, sper că vă veți bucura de această lectură. 
    Informațiile din această carte electronică despre diferite aspecte ale remedierilor tradiționale la domiciliu și idei conexe sunt organizate în 20 de capitole de aproximativ 500-600 de cuvinte fiecare.
    Show book
  • Sub un cer alb - Natura viitorului - cover

    Sub un cer alb - Natura viitorului

    Elizabeth Kolbert

    • 0
    • 0
    • 0
    Autoarea bestsellerului A șasea extincție, câștigător al Premiului Pulitzer, revine asupra impactului transformator al umanității asupra mediului cu întrebarea: 
    După ce am făcut atât de mult rău, putem schimba natura, de data aceasta pentru a o salva?
    Că omul ar trebui să aibă în stăpânire întregul pământ și tot ceea ce trăieşte pe pământ este o profeție care s-a adeverit în fapt. Atât de răspândit este impactul uman asupra planetei, încât se spune că trăim într-o nouă epocă eră: Antropocenul.
    În Sub un cer alb, Elizabeth Kolbert analizează cu atenție noua lume pe care o creăm. În acest timp, ea întâlnește biologi care încearcă să conserve cel mai rar pește din lume, ce trăiește într-un singur ochi de apă, în mijlocul deșertului Mojave; ingineri care transformă emisiile de carbon în piatră în Islanda; cercetători australieni care încearcă să dezvolte un „supercoral“ ce poate supraviețui pe un glob mai fierbinte; și fizicieni care se gândesc să lanseze mici diamante în stratosferă pentru a răci Pământul.
    Una din modalităţile de a privi civilizația umană, spune Kolbert, poate fi ca pe un exercițiu de 10 000 de ani de a sfida natura. În A șasea extincție, ea a explorat modurile în care capacitatea noastră de distrugere a remo­delat lumea naturală. Acum, examinează modul în care tipurile de intervenții care ne-au pus în pericol planeta sunt din ce în ce mai mult privite ca singura speranță pentru mântuirea ei. La rândul său inspi­ratoare, înspăimântătoare și cu umor negru, Sub un cer alb este o exami­nare complet originală a provocărilor cu care ne confruntăm.
    „Kolbert ne arată că este timpul să ne schimbăm radical modul în care ne gândim la gestionarea mediului.“
    Helen Macdonald, The New York Times
    „Pentru a fi un cetățean bine informat al planetei Pământ trebuie să citești Elizabeth Kolbert... Este un omagiu adus abilităților lui Kolbert ca povestitoare, întrucât transformă cercetările asupra crizei climatice într-o poveste îmbogăţită cu umor și imaginație umană care ar putea să se termine fie în flăcări, fie într-o nouă viziune a Paradisului.“
    Rolling Stone
    „O reflectare superbă și sinceră a vremurilor noastre extraordinare.“
    Nature
    „Ceea ce face ca Sub un cer alb să fie o lectură atât de valoroasă și de convingătoare este relatarea lui Kolbert. Fără a-l bate pe cititor la cap, ea arată clar cât de departe suntem deja de o lume a naturii netulburate, perfect echilibrate – și cât de departe trebuie să mergem pentru a găsi un nou echilibru pentru viitorul planetei, care să ne includă în continuare și pe noi, oamenii.“
    NPR
    „Din Mojave până la câmpiile de lavă din Islanda, Kolbert îi duce pe cititori într-o călătorie de-a lungul globului pentru a explora diverse proiecte în timp ce le cântărește argumentele pro, contra și implicațiile etice.“
    The Nation
    Elizabeth Kolbert scrie pentru The New Yorker și este autoarea cărții A șasea extincție (apărută la Editura Litera în 2016), care a câștigat Premiul Pulitzer pentru non-ficțiune generală în 2015. Este de două ori câștigătoare a Premiului Natio­nal Maga­zine. Activitatea ei a fost, de ase­menea, onorată cu Premiul National Academies Communication, cu Premiul Blake-Dodd de la Academia Americană de Arte și Litere, un Premiu Heinz și o bursă Guggenheim. Kolbert este membră în Centrul pentru Studii de Mediu al Williams College. Locu­­ieș­te în Williamstown, Massachusetts, împre­ună cu soțul și copiii ei.
    Show book
  • Jumatatea mai buna - Despre superioritatea genetica a femeilor - cover

    Jumatatea mai buna - Despre...

    Sharon Moalem

    • 0
    • 0
    • 0
    „Textul patrunzator al lui Moalem te provoaca sa explorezi vastul teritoriu necunoscut al diferen?elor cromozomiale dintre barba?i ?i femei." – Kirkus
    Show book
  • Enciclopedia cunoașterii: Corpul uman - cover

    Enciclopedia cunoașterii: Corpul...

    Smiljka Surla

    • 0
    • 0
    • 0
    UIMITOARE IMAGINI GENERATE PE COMPUTER ÎȚI ARATĂ CORPUL UMAN AȘA CUM NU L-AI MAI VĂZUT NICIODATĂ CĂLĂTOREȘTE adânc în corpul tău ca să vezi tu însuți cum funcționează. AFLĂ cum formează creierul amintiri și de ce sângele este roșu. DESCOPERĂ uimitoarele lucruri care se află sub pielea ta, de la reflexe de autoapărar la celule care vânează și omoară microbi.
    Show book