Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Fraiero! - vol 1 - cover

Fraiero! - vol 1

Ciprian Popa

Publisher: Quantum Publishers

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ştii genul acela de persoană care se îndrăgosteşte în adolescenţă de fata visurilor lui, pe care până și părinții ei îl plac?

 
Cuminte și care nu pierde nopțile prin cluburi?
El și ea sunt cuplul model, îşi fac planuri de viitor pe care, încet, încet, le pun în practică. Se căsătoresc, fac copii, trec şi de nunta de argint, au nepoţi şi trăiesc fericiţi toată viaţa până la adânci bătrâneţi…

 
OK! Dacă asta cauți, n-o să găsești în această carte.
Zânele, unicornii şi rozul sunt pentru poveştile clasice de dragoste, iar aceasta nu este o poveste de dragoste, dar conţine dragoste.
 
Ce-i drept, altfel.
Dacă râzi cu prietenii când îți amintești de năzbâtiile din adolescență, dacă îți amintești cu emoție de prima iubire care ți-a dat lumea peste cap, cartea aceasta este pentru tine.
Conține o poveste adevărată, destăinuită cu umor savuros chiar de către cel care a trăit-o.
Available since: 08/12/2019.
Print length: 298 pages.

Other books that might interest you

 • Felix asta-i culmea! - Nu încercați asta acasă! - cover

  Felix asta-i culmea! - Nu...

  Razvan "Franco" Nitoi

  • 0
  • 0
  • 0
  "Felix, asta-i culmea!" il are in miezul povestii pe un pusti destept si cu multa imaginatie, care, alaturi de prietenii lui, va inchipui o succesiune de farse amuzante si traznite. 
  Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante, farse și peripeții reale, traite de autor. 
  FELIX, ASTA-I CULMEA! - Nu încercați asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii! 
  Prima ediție tipărită a fost lansată în mai 2017, la Editura Corint Junior, și a fost Best Seller-ul editurii pe perioada BookFest 2017.
  Show book
 • Conversații cu Rex câinele meu - Pseudoeseuri - cover

  Conversații cu Rex câinele meu -...

  Roxana Nastase

  • 0
  • 0
  • 0
  Poate ai impresia că o conversație cu un câine, chiar și al tău, poate fi extrem de satisfăcătoare. Tu introduci subiectul, tu argumentezi și tu câștigi.
  
  Ei bine, nu este chiar așa. Aș spune că depinde de câine. De asemenea, aș spune că nu trebuie niciodată să subestimezi încăpățânarea câinelui tău.
  Show book
 • Trei pe două biciclete - cover

  Trei pe două biciclete

  Jerome K.

  • 0
  • 0
  • 0
  Celebrul umorist britanic Jerome K. Jerome continua în Trei pe două biciclete aventurile eroilor din Trei într-o barcă de data aceasta într-un periplu prin Germania născut ca o revoltă muta împotriva vieții clasei de mijloc din epoca edwardiană. Observator și povestitor dar și personaj autorul realizează o satiră la adresa mentalității germane surprinsă în manifestările ei comice ca și a ordinii sociale prusace riguroase satira punctată în contrapondere cu subtile ironii față de optică britanică. 
  Umorul lui Jerome - uneori cu o urmă de sentimentalism alteori sentențios - cunoaște o gamă largă de nuanțe de la absurd și caricatural până la ironia fină. Conservator și anarhic în același timp profund implicat dar și detașat acest umor păstrează un simț al echilibrului comic a cărui normalitate se bazează pe perspectiva ironică asupra timpului - călăuza filosoful prietenul și bufonul lui Jerome „bunul învățător Timpul“ căruia îi este dedicată această carte.
  Show book
 • Culorile Seducției - cover

  Culorile Seducției

  Stefano Vignaroli, Emanuela La...

  • 0
  • 0
  • 0
  O femeie trădată decide că răzbunarea ei trebuie să se răsfrângă nu numai asupra soțului infidel, ci și asupra oamenilor care s-au învârtit ceva vreme în cercul ei: prietena lesbiană, polițistul de carieră, fotograful pe jumătate paparazzi și pe jumătate detectiv particular, scriitoarea milaneză, traficantul de droguri și așa mai departe. În decorul fermecătorului oraș din regiunea Marche, locul de naștere al poetului Giacomo Leopardi, Emanuela își va vedea îndeplinită răzbunarea, întemeiată pe un anumit număr, numărul șapte, și pe niște culori, culorile seducției. Șapte sunt culorile curcubeului, șapte sunt păcatele capitale, șapte sunt camerele secrete ale casei sale unde, una după alta, vor sfârși victimele neștiutoare ale răzbunării sale. O răzbunare, care însă, îi va lăsa un gust amar protagonistei.O femeie trădată decide că răzbunarea ei trebuie să se răsfrângă nu doar asupra soțului infidel, ci și asupra persoanelor care s-au învârtit ceva vreme în cercul ei: prietena lesbiană, polițistul de carieră, fotograful pe jumătate paparazzi și pe jumătate detectiv particular, scriitoarea milaneză, traficantul de droguri și așa mai departe. În decorul fermecătorului oraș din regiunea Marche, locul de naștere al poetului Giacomo Leopardi, Emanuela își va îndeplini răzbunarea, întemeiată pe un anumit număr, șapte, și pe niște culori, culorile seducției. Șapte sunt culorile curcubeului, șapte sunt păcatele capitale, șapte sunt camerele secrete ale casei sale unde, una după alta, vor sfârși victimele neștiutoare ale răzbunării sale. O răzbunare, care însă, îi va lăsa un gust amar protagonistei.
  
  Emanuela Cea Capricioasă este pseudonimul în spatele căruia se află, pe lângă Emanuela din Recanati, o serie de autori care, grație tehnicii Token Ring literar, au scris acest scurt roman sub forma unei opere colective. O lectură plăcută, cursivă și intrigantă, destul de insolentă, și în același timp, defel vulgară.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Scurta şi minunata viaţă a lui Oscar Wao - cover

  Scurta şi minunata viaţă a lui...

  Junot Díaz

  • 0
  • 2
  • 0
  Oscar Wao este un dominican supraponderal, tocilar de ghetou şi împătimit de jocuri video şi romane SF. În casa lui din New Jersey, unde locuieşte cu mama de modă veche şi cu sora rebelă, Oscar visează că va deveni un J.R.R. Tolkien postcolonial şi, mai ales, că va descoperi dragostea. Dar asta s-ar putea să nu se întâmple niciodată, din cauza blestemului fukú, o nenorocire care urmăreşte familia lui Oscar de generaţii întregi, condamnându-i pe membrii acesteia la închisoare, tortură, accidente tragice sau iubiri nefericite. Şi dacă nu fukú este vinovat de atâtea rele, atunci probabil e vorba de tentaculele dictatoriale ale lui Trujillo, împânzind infernal şi absurd o lume întreagă, chiar şi dincolo de mormânt. Iar Oscar, încă aşteptând primul sărut, este doar cea mai recentă victimă a... vieţii. Viaţă despre care Díaz scrie cu o tandreţe şi o energie uluitoare, ilustrând, prin această experienţă dominicano-americană, capacitatea nesecată, profund umană de a persevera în faţa chinului şi durerii.
  Show book
 • Proiectul Rosie - cover

  Proiectul Rosie

  Simsion Graeme

  • 0
  • 0
  • 0
  La treizeci și nouă de ani, Don Tillman, un profesor de genetică suferind – fără să știe – de sindromul Asperger, e încă burlac. Deși e deștept și arătos, nu prea are noroc în dragoste. Dar de data asta e hotărât să reușească. De aceea a inițiat Proiectul Soția, pe baza unui chestionar care îl va ajuta să-și afle partenera perfectă. Numai că frumoasa Rosie, care dă buzna în viața lui, este exact opusul femeii ideale a lui Don...
  Show book