Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Dispărută fără urme (Un mister Riley Paige—Volumul #1) - cover
PLAY SAMPLE

Dispărută fără urme (Un mister Riley Paige—Volumul #1)

Blake Pierce

Narrator Catalina Popescu

Publisher: Lukeman Literary Management

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

“O intrigă dinamică ce captivează de la primul capitol și nu-ți mai dă drumul.” 
--Midwest Book Review, Diane Donovan (cu referire la Dispărută fără urme) 
 
“O capodoperă a genului thriller și mister! Autoarea a făcut o treabă magnifică dezvoltând personajele cu o latură psihologică atât de bine descrisă încât te simți în mintea lor, le urmărești temerile și te bucuri pentru succesul lor. Intriga este foarte inteligentă și te va ține captivat de-a lungul cărții. Plină de răsturnări de situație, cartea de ta ține treaz până ce vei întoarce ultima pagină. ” 
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (cu referire la Dispărută fără urme) 
 
Femei sunt găsite moarte în periferia rurală a Virginiei, ucise într-un mod grotesc, iar când FBI-ul este chemat, rămân blocați. Un criminal în serie este în libertate, mărindu-și frecvența, și știu că numai un singur agent este suficient de bun pentru a da de cap acestui caz: Agentul Special Riley Paige. 
 
Riley însăși este în concediu medical, recuperându-se după întâlnirea sa cu ultimul ucigaș în serie, și, fragilă cum este, FBI-ul este reticent în a exploata mintea ei isteață. Totuși Riley, având nevoie să se lupte cu proprii săi demoni, se alătură echipei și vânătoarea sa o conduce printr-o subcultură tulburătoare a colecționarilor de păpuși, în casele unor familii destrămate și în cele mai întunecate canale ale minții criminalului. În timp ce Riley îndepărtează straturile, își dă seama că se confruntă cu un criminal mai bolnav decât și-ar fi putut imagina. Într-o cursă disperată contra cronometru, se trezește împinsă dincolo de limitele proprii, cu slujba în joc, propria familie în pericol și cu psihicul său fragil prăbușindu-se.
Duration: about 8 hours (07:35:01)
Publishing date: 2019-11-26; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —