Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Fransk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer - cover

Lær Fransk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.
 
Hvem bør kjøpe denne boken?Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i fransk, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.
 
Hvem bør ikke kjøpe denne boken?Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen franskelev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår franske vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell fransk lærebok som tar for seg prosessen med å lære fransk i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.
 
Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • Jeg lærer serbisk croato - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer serbisk croato - Jeg...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Serbo-kroatisk er det mest talte språket på Balkan, med over 21 millioner mennesker. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Reiser på japansk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Reiser på japansk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene. Japansk er talt av 128 millioner mennesker i Japan. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer bulgarsk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer bulgarsk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Bulgarsk er et sørlig slavisk språk, talt av mer enn 7 millioner mennesker. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer indonesisk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer indonesisk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Indonesisk er en av formene for malaysisk. Det er det offisielle språket i Indonesia, og det er også mye omtalt i Øst-Timor. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • 1000 essensielle ord på malayisk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  1000 essensielle ord på malayisk...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  De 1000 essensielle ordene. Malay er et språk som snakkes av rundt 60 millioner mennesker. Det er en del av en konstellasjon av idiomer, hvis høyttalere forstår hverandre. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • 1000 essensielle ord på russisk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  1000 essensielle ord på russisk...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  De 1000 essensielle ordene. Russisk er et slavisk språk som snakkes av over 280 millioner mennesker. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book